arkadaşımın başına ne felaketler gelmiş büyüyle evlendirmişler çok kötüyüm kızlar

Erkek arkadasında da bı yol olmazmıs allaha sukret bak allah sana gostermıs bı yol olmıcanı kurtulduna dua et

hacılar hocalar nedir yaa yok kaynana büyüsü yok gelin ayırma evlendirme.. Kutsal kitabımız boşunamı indi hey Yarabbim Allah akıl versin arkadaşının kayınvalidesine de eşine de

Alla alla büyü gerçekten İslam’da var ama her önüne gelen yaparsa ne olur ki halimiz? Yani inanasım gelmedi benim büyü olayına.. o zaman Obama büyü yaptırsın herkesi büyülesin başkan seçilsin.. yok mu çevresinde kahin mahin??? İstese bulamaz mı??? Neden adam çalışıyor uyumadan??
Nerden anlamışlar büyülü olduğunu işin?

Büyüyle evlilik mi olur ya..

Sanki böyle bir şey olabilirmiş gibi sizde büyüyle evlendirmişler diyorsunuz.

Bal gibi kızla çocuk evlenmiş, işler iyi gitmeyince bu adam okuyup üflüyor bana da büyü yaptıya bağlanmış olay.

Arkadaşınıza mı üzüleyim, kızın annesinin böyle şeylere inanıp kızın hayatını kararttığına mı yoksa sevgilinizin sizle bu yüzden ayrılmasına mı bilemedim..

Bu arada ben de büyünün varlığına inanırım ama Allah'ın bizi bunlardan koruduğunu düşünüyorum.

Kimse kimseye büyüyle bir şey yaptıramaz.

Bunları okuyan kişiler de ders alsın doktor yerine hacı, hoca işlerine bulaşmasın..

Allah korusun çok daha beter şeyler de okuduk burada..

Sen İlk Benim yorumlarıma karşılık verirken Dikkatli olacaksın Şizofreni tanısınıda Gayet iyi biliyorum... Büyü konusuna gelincede Büyü ile uğraştığım yok senin gibi bir kaç şizofren arkadaşım vardı Eşlerinde büyü olduklarını iddia edip üfürükcülere meded umup para kaptırırlardı onların konuştukları kadarını biliyorum ! Şizofren Tanısı Şudur Gerçek dünya ile hayal dünyasını ayırt edememe mantıksal düşünce kaybı tıpkı sendeki gibi ..!!! Sinir oluyorsan ozaman konuyla ilgilenmiyeceksin

Kaderimsinn_20

Böyle konularla ilgilenme kafanıda Yorma erkek arkadaşının sinirli bi haline denk gelmişsindir. Böyle şeyleride kimseye anlatma sende dinleme... İnşallah en Kısa Sürede barışırsın arkadaşım

büyü yapıp kendine bağlamasına her ne kadar inanmasam da böyle bi şey yapmış olsa bile bence bu Allah'ın onlara verdiği bir ceza.. Kuran'da iyi veya kötü farketmez büyü yapmanın/yaptırmanın ne kadar büyük bir günah olduğu yazılı ve onlar bunu bile bile yaptırmaya gitmişlerse Allah onlara bunu yapmalarının cezasını vermiş diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…