arkadaşımın başına ne felaketler gelmiş büyüyle evlendirmişler çok kötüyüm kızlar

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
dershaneden arkadaşımdı..gecen sene beraber gider gelirdik can ciyerdik bu sene peki görüşemedk hiç haber alamamıştım meğer neler olmuş .kızlar.. arkadaşımn annesi bi hocaya gidiyormuş beli için okutuyormuş hocanın ogluda arkadışım görmüş aşık olmuş arkadaşım istememiş neyse büyüyle felan ailesini arkadaşımı büyülemişler ne olup bittiğini anlamadan arkadaşım 2 ay içinde evlenmiş bu çocukla ama sonra kendine gelmiş oda inanamamış neler olduguğna daha 19 yaşında kızlar hem oglan hemde ailesi çok kötü çıkmış canını kurtardığını kar bilmiş annesinin evine sıgınmış annesigilde çok pişman olmuş arkadaşımın çok sonra hastaneye yatırmışlar hocalara götürmüşler.. bugun aradı beni nasıl aglıyordu ben faceden evlendiği oglana baktım gercekten gelinlikli resimleri.. hepsi var oglan hala peşini bırakmıyormuş neler gelmiş böyle başına kızlar çok kötüyüm çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istedim elim ayağım titriyor resmen

Evlendirmek için yapmışlarda ayrılması için yapmammışlar iyi bari kurtulduğuna baksın diycem ama boşansa bile kızı rahat bırakacaklarını hiç sanmıyorum

benim dikkatimi başka bişey çekti açtığınız konular çoğunlukla evlilikle ilgili mi ben mi karıştırıyorum

Evlendirmek için yapmışlarda ayrılması için yapmammışlar iyi bari kurtulduğuna baksın diycem ama boşansa bile kızı rahat bırakacaklarını hiç sanmıyorum

aynısını yazacaktım, evlendirmek için yapan bağlamak için de yapardı mümkün olsaydı. insanlar bazen hatalarını kabullenmezler kendilerini bile kandırırlar arkadaşınız da hatasını kabullenememiş ve böyle bir düşünceyle ben yapmazdım ama böyle oldu diyerek içini rahatlatmış. olan olmuş artık kurtulmuş en azından bundan sonra mutlu olur umarım

Hasta olan doktora gider büyücüye değil
O da hoca değil şaklabanmış
Kesin para filanda talep etmiştir
Haberlerde görüyoruz türevlerini

Büyü yapanda yaptıran da cehennemliktir, o yüzden er ya da geç hak ettiklerini çekeceklerdir..

Çok Şaşırdımmm İnanasım gelmedi Madem evlenmek için büyü yapmışta neden ayrılmamak için bağlama büyüsü yapmamış ? Şizofren ce Konular bunlar

bence ortada büyü yok

kizda oglandan hoslandi sevdi öyle evlendi 2 ay icin es kaynana kötü cikinca sogudu

esinin ailesi büyücü olduklari icin büyüye bagliyor yapti yanlisi

ayrilmamalari icinde büyü yaparlardi öyle olsa

Çok Şaşırdımmm İnanasım gelmedi Madem evlenmek için büyü yapmışta neden ayrılmamak için bağlama büyüsü yapmamış ? Şizofren ce Konular bunlar

:))))))))))))))))
Bilen bilir bende şizofrenim.Ama hiç ilgimi çekmedi hocaydı büyüydü..
Şizofrence demişsin ama baktım ki sen daha iyi biliyorsun bağlama büyüsü falan yazmıssın.
Saçma sapan her durumu bağla gitsin şizofreniye.
Şu hastalığın ne demek olduğunu bilmeden yorum yapanlara sinir oluyorum.

arkadasınız annesıyle hacı hoca gezmekten ruh saglıgını

yıtırmıs .bel agrısı için bıle doktora gıtmek yerıne hocaya gıden

kısının ,sonuc olarak boyle seyler kurması zaten kaçınılmaz .

.

erkek arkadaşım benden ayrıldı kızlar ben bu durumu ona söyledim niye konuşuyorsun dedi kızdı öyle insanlar niye konuşuyorsun dedi onu savunuyorum diye ayrıl benden kapattı telefonunun naparım ben kızlar şimdi naparım

Baba oğul profesyonel büyücü ve ayrılık adına elinde b planları yok öylemi ?

Kız arkadaşın en sonunda ikna olmuş kabul etmiş evlenmeyi ama geçinememişlerdir. Büyüye bağlamışlardır şimdi başka hocaya gidip bozduracakmı eğer öyle ise dikkat etsinler bu sefer o hoca okuyup üflemesin.

Şimdi senin sorunun hangisi?
1)Arkadaşının büyüyle evlenmesi mi?
2)Erkek arkadaşının bu yüzden senden ayrılması mı?
Hangisine üzüldün ağladın ben anlamadım şimdi... :26:

2 dakikada olay nerden nereye geldi.
Arkadaşım herşeyi erkek arkadaşınıza anlatmak zorundamısınız.
Erkekler sevmez böyle şeyleri.
tırsmışta olabilir, hocalar, büyüler tövbe tövbe.

Son düzenleme:

Evet olabılır bugun bı sıgıle dua okuyup sıgıl bellı bır surede etkı edıyosa
tıppın da cozemedıgı seyler oldugu ıcın. Bu tıp selere ınanmamak sacma olur. Tabıkı bole seler var buyu sıhır kıtapbımızda gecmektedır gecmıste peygamber efendımıze beıle yapılmıs olan bır seyınınkar etmek cok sacma

Arkadasınıza soleyın ıletısıme gecıyosanız her gun sırkelı suyla yıkansın evınız sırkelı suyla temızlesın 7 elham okusun. Ustunede dyer surelerı okusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…