Arkadaşımın asi kızı

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
Arkadaşımın kızı asi. Lise 1 de sınıfta kaldı. Okulu kırıyor, sigara içiyor, arkaşlarıyla fazla takılıyor, fazla açık giyiniyor, annesine bağırıyor, yalan söylüyor, ders çalışmıyor. Geçenlerde evden kaçtı. İki gece dışarıda kaldı. Polis bulup getirdi. Arkadaşım çaresiz. Bana sen onunla konuş ne olur diyor. Okuluna git, okul çıkışı onu kafeye davet et dinle onu diyor. Çünkü annesiyle hiçbir derdini paylaşmıyor. Ne yapayım. Bu işe burnumu sokmam doğru olur mu? Akıl istiyorum. Arkaşım kızının uyuşturucu vb. kötü insanların ağına düşmesinden korkuyordu. Baba sevgiyle yaklaşıyormuş hep ama kız bu sevgiyi kullanıyor bildiğini yapıyormuş. Ailede şiddet yok. Kızın ortaokul yıllarında iki kez intihar girişimi olmuştu. Anne çırpınıyor. Ne olur akıl verin bana.

Size ne ? Tabi ki doğru olmaz. Kızın anası var babası var bi zahmet daha başka çözümler bulsunlar. Belki de zamanında kızlarıyla vakit gecirmemislerdir ? Kızın babası yanında mı? Evliler mi yani ?

Anne baba birlikte evliler, kız ortaokulda iken sınıfta sakız çiğneme, geç kalma, derse girmeme gibi sorunlar getiriyormuş, anne hep bu durumlarda kızını savunup okulu suçlamış, hatam bu diyor. Pişman bir sınır disiplin koymamış kızına ama şimdi kahroluyor.

Merhaba burada bahsettiğiniz çocuğun ismi ‘B’ harfi ile mi başlıyor? İsim vermemek adına bu şekilde soruyorum. Çünkü tarifiniz tıpatıp çok yakın bir akrabamın kızına benziyor maalesef bu şekilde sorun yaşıyor onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…