Arkadaşımı Arıyorum

:mymeka:sen nerelerdesin bende seni arıyordum sen nerelerdesin ya merak etmeye başlamışltım uzun zamandır karşılaşmamıştık senle özledim :1hug:

bu arada herbela bu topic bayıldım

elbistan atatürkilköğretim okulu 8/c sınıfından zeynep kul, neslihan toraman umarım sizleri bulabilirim kaybettim izinizi sizi çok özledim

fatma taşar elbistanlı onu arıyorum ama evlenmiş soy isim değişmiştir olsun belki buralardadır en son aldığım haberler doğruysa izmirde yaşıyormuş fatoşum seni çok özledim inş bulurum seni:çok üzgünüm:
bende elbistan ataturk ilkogretim e gittim ve ayni siniftaki arkadaslarimi ariyorum, simdi ingilteredeyim hilal, neslihan ve zeynep eger buralardaysaniz hepinizi ariyorum. M.A

aynı sınıftanmışız özelden bana adını yazsana nşakkıdıe olur tahmin ettiğim kişi ol

bende elbistan ataturk ilkogretim e gittim ve ayni siniftaki arkadaslarimi ariyorum, simdi ingilteredeyim hilal, neslihan ve zeynep eger buralardaysaniz hepinizi ariyorum. M.A

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:evet evet sen o sun m.a oleyyyyyyyy
yaşasınnnnnnnn evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

m.a

aynı sınıftanmışız özelden bana adını yazsana nşakkıdıe olur tahmin ettiğim kişi ol

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:evet evet sen o sun m.a oleyyyyyyyy
yaşasınnnnnnnn evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

m.a

Kendi adıma böyle güzel buluşmalara vesile olabildiğim için memnun, sizin adınıza mutlu oldum. Şükür kavuşturanaŞeniz:teytey:

bende ilkokul arkadaşımı arıyorum fatma toksoy dumlupınar ilk okulu kütahya inş. buralardasındır ben b.b.

Kendi adıma böyle güzel buluşmalara vesile olabildiğim için memnun, sizin adınıza mutlu oldum. Şükür kavuşturanaŞeniz:teytey:

teşekkür ederim herbela sorma hiç bulacağımı tahmin bile etmiyeceğim bir arkadaşımı buldum nerden baksan 10 11 yıldır görüşmediğim nasıl mutluyum şu an bir bilsen iyiki böyle bir topic açmışsın canım

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve çok fazla bilgim yok..şu tecrube puanı ne oluyo ki nasıl o puanı alıyonuz..

bende ilkokul arkadaşımı arıyorum fatma toksoy dumlupınar ilk okulu kütahya inş. buralardasındır ben b.b.

İnşallah sen de bulursun arkadaşını canım.

teşekkür ederim herbela sorma hiç bulacağımı tahmin bile etmiyeceğim bir arkadaşımı buldum nerden baksan 10 11 yıldır görüşmediğim nasıl mutluyum şu an bir bilsen iyiki böyle bir topic açmışsın canım

Sanırım siz sitede de arkadaşmışsınız ama eski arkadaşlar olduğunuzu bilmeden öööyle yazışıyomuşsunuz değil mi?

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve çok fazla bilgim yok..şu tecrube puanı ne oluyo ki nasıl o puanı alıyonuz..

Melekcim hoşgeldin. Tecrübe puanı ne işe yarar ben de bilemiyorum şu ana kadar bir faydasını gördüm dersem yalan olur:) Yani bu tecrübe puanı, markete gitmez, kira geliri gibi gelir getirmez, oss de ki puanlara etkisi olmaz ama sanırıp alınan reputation(rep (inşallah doğru yazmışımdır:)) puanlarla alakalı ya da mesaj sayınla.

Yani çok laf=tecrübe puanı
ya da
az ama öz laf=tecrübe puanı olabilir.

Biliyorum beni anlamadın, zaten yazdığım bu mesajla ya da bu topikle tekrar karşılaşır mısın o da şüpheli ama emin ol zamanla anlarsın.

Aslında site çok karışık değil ama bir sürü satır ve sütunla sonra sss ya da OFT gibi ne idüğü belirsiz yazıları görünce haliyle ürküyor insan:)

ayy ben yokken birileri birilerini bulmuş ne güzel darısı herkese hadi yokmu arkadaşını arayan...

ben de arkadaslarimi ariyorum. ortaokul arkadasim Alize Ozgur ve universite arkadasim Evrim Cetin. Insallah bulurum onlari

aslında facebook tan arasan bulursun,benim hiç bulabilicemi sanmadığım çok eski arkadaşlarımı o siteden buldumyerimseniben

Sanırım siz sitede de arkadaşmışsınız ama eski arkadaşlar olduğunuzu bilmeden öööyle yazışıyomuşsunuz değil mi?

yok herbela ben buraya aramak istediğim arkadaşın ismini yazmıştım buradan bulduğum arkadaşımda o ismini yazdığım arkadaşı arıyormuş ismini googleye yazmış benim yazdığım yeri okuyunca kesin arkadaşlardan biridir deyip üye olmuş özelden msjlaştık çok sevdiğim ama izini kabettiğim bir arkadaşımdı

slm ben ılkokul arkadasımı arıyorum adı zeynep nakip okulumuzun adı ıse osman gazi ilkogretım okuluydu inş bulurum senı ya ben dilek sıra arkadaşın senı çok özledım arkadaşim inş burdasındır:çok üzgünüm:

merhaba ben çamlıca kız lisesinden
derya soğuk,özlem altun,figen yeni,emel yüksel i arıyorum
inş birini olsun bulurum.çok güzel anılarımız var beraber.
belki bir gün tekrar görüşebiliriz eski dosluklar bir başkaydı

Bende ilkokul dan bi arkadasimi ariyorum. Ama eger ilkokuldan bi baska arkadasim cikarsada sevinirim. Ben türkiyedede 3. sinifa kadar okumustum.
Izmir_Buca, Ali Kuscu ilkögretim okulu idi okulun ismi galiba..
Ben arkadasim damlayi ariyorum. Soyismini hatirlamiyorum.:(
Ögretmenimizin ismide nazliydi..Acaba bulacakmiyim..?

Herbela abla valla ben de adimi arattiririm genelde:))
Ama benim saf arkadaslarim aratmiyor demekki,aratsalar bulusurduk ne güzel:))

Bir de Izmit Kazim Karabekir ilkögretim okulu
Izmit Gazi Lisesi(2002 mezunuyum)
Sivas Cumhuriyet üniversitesinden birileri varsa bana ulassin:)))

gülpare merhaba.ben sivas cumhuriyet ünv. den bu sene mezun oldum.sen okuyormusun yoksa mezunmusun

bende aydınlıkevler ticaret meslek lisesinden 1995 yılında mezun oldum
ve bütün arkadaşlarımı arıyorum
ayşegül ışık nerdesin
95 mezunları nolur haberleşelim

Back