Hayır canım değil. İlgin için teşekkürler. Arkadaşımı buldum ben darısı arayanların başınaa.s.
evet o arkadaşını buldu onun arkadaşı benim:1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım değil. İlgin için teşekkürler. Arkadaşımı buldum ben darısı arayanların başınaa.s.
bende elbistan ataturk ilkogretim e gittim ve ayni siniftaki arkadaslarimi ariyorum, simdi ingilteredeyim hilal, neslihan ve zeynep eger buralardaysaniz hepinizi ariyorum. M.A:mymeka:sen nerelerdesin bende seni arıyordum sen nerelerdesin ya merak etmeye başlamışltım uzun zamandır karşılaşmamıştık senle özledim :1hug:
bu arada herbela bu topic bayıldım
elbistan atatürkilköğretim okulu 8/c sınıfından zeynep kul, neslihan toraman umarım sizleri bulabilirim kaybettim izinizi sizi çok özledim
fatma taşar elbistanlı onu arıyorum ama evlenmiş soy isim değişmiştir olsun belki buralardadır en son aldığım haberler doğruysa izmirde yaşıyormuş fatoşum seni çok özledim inş bulurum seni:çok üzgünüm:
bende elbistan ataturk ilkogretim e gittim ve ayni siniftaki arkadaslarimi ariyorum, simdi ingilteredeyim hilal, neslihan ve zeynep eger buralardaysaniz hepinizi ariyorum. M.A
bende elbistan ataturk ilkogretim e gittim ve ayni siniftaki arkadaslarimi ariyorum, simdi ingilteredeyim hilal, neslihan ve zeynep eger buralardaysaniz hepinizi ariyorum. M.A
aynı sınıftanmışız özelden bana adını yazsana nşakkıdıe olur tahmin ettiğim kişi ol
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:evet evet sen o sun m.a oleyyyyyyyy
yaşasınnnnnnnn evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
m.a
Kendi adıma böyle güzel buluşmalara vesile olabildiğim için memnun, sizin adınıza mutlu oldum. Şükür kavuşturanaŞeniz:teytey:
bende ilkokul arkadaşımı arıyorum fatma toksoy dumlupınar ilk okulu kütahya inş. buralardasındır ben b.b.
teşekkür ederim herbela sorma hiç bulacağımı tahmin bile etmiyeceğim bir arkadaşımı buldum nerden baksan 10 11 yıldır görüşmediğim nasıl mutluyum şu an bir bilsen iyiki böyle bir topic açmışsın canım
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve çok fazla bilgim yok..şu tecrube puanı ne oluyo ki nasıl o puanı alıyonuz..
facebooktan arkadaşlarını aradım evrim çetin üye ama diğer arkadaşın yok gibi görünüyora.sben de arkadaslarimi ariyorum. ortaokul arkadasim Alize Ozgur ve universite arkadasim Evrim Cetin. Insallah bulurum onlari
Herbela abla valla ben de adimi arattiririm genelde:))
Ama benim saf arkadaslarim aratmiyor demekki,aratsalar bulusurduk ne güzel:))
Bir de Izmit Kazim Karabekir ilkögretim okulu
Izmit Gazi Lisesi(2002 mezunuyum)
Sivas Cumhuriyet üniversitesinden birileri varsa bana ulassin:)))