Arkadaşımı Arıyorum

facebook a baktım senin yerine sadece emine orda oda senin arkadaşınsa isim benzerliği olabilirŞeniz
banada bakarmısın canım be facebook a giremedimde ne olur adı özlem uludağ bursa yıldırım beyazıt lisesinden mezun daha ne gerekli bilmiyorum ama onu çoook özledim

Kızlar inşallah bulursunuz arkadaşlarınızı...

Belki bugün, belki yarın belki yarından da yakın.

Hepinize bol şans

Bu topik yalnızca bana çalışıyor galiba:smiley-cool:

Duyduk duymadık demeyin, bir arkadaşımı daha buldum burdan:teytey:

Yalnız arkadaşıma özel mesaj atabilmem için mesaj sayısının 50 olması gerekiyor. İnşallah vakit bulur ve bu elli mesajı tamamlar. Ya da canım arkadaşım, burdan rica edeyim bana mail adresini özel mesajla yollar mısın?

valla bu çok iyi bi yöntem olmuş kızlar. elin facebookunu nedecez. bizim kk mız yeter. benimde var bi kaç tane kendisinden yıllardır haber alamadığım arkadaşım. bi tane mektup arakdaşım vardı. hatice bozer. çok merak ediyorum nerde ne yaptı acaba. ıspartalıydı.ortaokul arkadaşlarım vardı. pınar erdem. geçnelerde googlda arattım dank diye resmi çıktı karşıma . ay nasıl mutlu oldum. nasıl gururlandım .arkadaşım büyümüş , harika bi genç kadın olmuş. şeyde önder vardı. bi de ablamın bi arkadaşı vardı. çok özlediği. bu sayede onuda aratıyım. nesli (sevgi) şaştım. kayseri tomarzadan, yozgat meslek yüksek okulu mezunu. bilenler varsa . aracı olsunlar bakıyım. ,
kayıp arayor gibi oldu valla:roflol:
yaa bide , erkek arakadaşlaımızı nasıl bulcaz ya. evlenip çoluk çocuğa karışanlar, mesela, bildiğiniz erkek sitesi yokmu kızlar:roflol::tomato:

Arkadaşlar ben de üniversiteden ev arkadaşım olan ancak mezun olduktan sonra kendinden hiçbir şekilde haber alamadığım ve evlendiğini düşündüğüm canım arkadaşım MERYEM YAZGÜLl'ü arıyorum..Kendisi sınıf öğretmeni İstanbul'da beylerbeyi civarında oturuyordu ancak tayin sebebiyle artık burda yaşamıyor sanırım..Arkadaşlar tanıyan bilen varsa lütfen lütfen haber verebilir mi bana,çok rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

valla bu çok iyi bi yöntem olmuş kızlar. elin facebookunu nedecez. bizim kk mız yeter. benimde var bi kaç tane kendisinden yıllardır haber alamadığım arkadaşım. bi tane mektup arakdaşım vardı. hatice bozer. çok merak ediyorum nerde ne yaptı acaba. ıspartalıydı.ortaokul arkadaşlarım vardı. pınar erdem. geçnelerde googlda arattım dank diye resmi çıktı karşıma . ay nasıl mutlu oldum. nasıl gururlandım .arkadaşım büyümüş , harika bi genç kadın olmuş. şeyde önder vardı. bi de ablamın bi arkadaşı vardı. çok özlediği. bu sayede onuda aratıyım. nesli (sevgi) şaştım. kayseri tomarzadan, yozgat meslek yüksek okulu mezunu. bilenler varsa . aracı olsunlar bakıyım. ,
kayıp arayor gibi oldu valla:roflol:
yaa bide , erkek arakadaşlaımızı nasıl bulcaz ya. evlenip çoluk çocuğa karışanlar, mesela, bildiğiniz erkek sitesi yokmu kızlar:roflol::tomato:

var canım olmazmı evli erkekler sitesi vardı hatta kazen yöneticiydi halada var sanırıma.s

harika olmus bende bulmayı cok isterim malatyada sağlık meslek lisesinde okuyan varsa tanışalım bu arada pişmaniye bende izmitte oturuyorum burdan eskileri buluken yenilerlede tanışmak çok güzel

bende arkadasimi yada arkadaslarimi ariyorum...
TUBA SEVINC ilkokula beraber gitmistik...
izmir buca ali kuscu ilk ögretim okulunda ilkokula 1993 yilinda baslayan bütün arkadaslarima sesleniyorum... izmir buca camlikule mahallesinden kimse varmi burda????

dilek atmaca atmaca kuşu derdik sana.. burda mısın arkadaşım en son mektuplaştığımızda ankarada rus dili ve edebiyatı okuyordun. dahabugün sabah aklıma geldin.... umarım burdasındır..

ben diil de annem bi arkadaşını arıyomuş
ankara - m.rüştü uzel kimya meslek lisesinden
umarım burdadır..annem çok özlediğini söyledi. en yakın arkadaşıymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben de istiyorum arkadaşlarımı bulmak.:(( hangisinin adını yazayım ki

konu açılalı yıllar olmuş
bende arkadaşımı arıyorum soyadını hatırlamadığım içinde face de bulamıyorum
inş. oda yada tanıdğı birileri buraya takılıyordur onu bulmama vesile olur
hatta aramışken bi kaç arkadaşımı arayayım :)

2005-2006 yılında beşiktaşta h...y kozmetikte cec..le satış uzmanı arkadaşım (memleketi siirt) betül tophanede oturyor ve bir sevgilisi vardı aynı semtten onunla evlenmiş 2009 da en son bildiğim bu :(

2005 te aynı kozmetik mağazasında flormar satış uzmanı sibell kara kaşlı karagözlü arkadaşım sana ulaşabileceğim kimse yok k.pederinle sorunların vardı senin için endişeleniyorum inş.hayatın düzene girmiştir inş. kk vesilesiyle sizleri bulurum

çok özledim

Back