Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utandırıyosun beni Yelizciğim:asigim:
Yaptığım sadece bir onu açmak, başka birşey değila.s.
ayy ne güzel yaa:)
ben de bulabilirmiyim acaba
ist esenler fatih i.ö.o
bağcılar şükrü savaşeri i.ö.o
bahçelievler ticaret meslek lisesi
trakya üni çorlu meslek yüksek okulu
okuduğum okullar bunlar. taşındığımız için herkesin izini kaybettim inşallah bir arkadaşımı bulurum yaaa![]()
konunun fikir annesi sensin niye başka birinin aklına gelmedide senin aklına geldi.süpersin sen...a.s.
ay kizlar ne güzel ya. cok sevindim sizin adiniza......bu mutluluktan payini al herbelacim güzel bir olaya vesile olmussun....bu nickini de begendim onuda belirteyim ayrica...ŞenizŞeniz
Bak yaşlarımız da yakın belki seninle de arkadaş çıkabiliriz:)
Atatürk Ortaokulu ve Sarkuysan Lisesi canım. Gerçi çok uzun kalmadık 1.5 sene kadar ama ben hala unutamadım Gebze de geçen günlerimi
kız bende sarkuysanda okudum emme yaşına bakınca sen bende azcuk büyük kalıyon ondan ses etmedimtatlicadiarzu
insallah canim.... bir iyilik yapmisan ondan yararlananlar oldukca sanada ordan bir hisse düser degil mi????
Üzgünüm seni tanımıyorum
şutarafagittiBenim hiç böyle aradaşım olmadı çok şükür:dilcikar:
emine bayraktarisim benzerliği değilse ç.kalede benim arkadaşım dı şuan ankarADA GÖREV YAPIYOR
herbelacığım olmaz olurmu ilkokuldan,ortaokuldan,liseden ama hiçbirinin soyisimlerini hatırlamıyorum:çok üzgünüm:zaten benim oldum olası isimler konusunda hafıza fukaralığım vardır...ama bak bir lise arkadaşım var...telf. no'larını kaybettim:çok üzgünüm:Ankara'da evli ve maltepede oturuyor...gerçi biz onunla sonrasında görüşmeye devam ettik adı semra iki kızı var sema diye ablası aliye serap diyede kızkardeşi var.....belki ona burdan ulaşabilirima.sniye olmasın.....(semra'cığımmmmmmmm buralardamısın canım...sesime gel..)
herbela öptüm seni canım...Şeniz
tatlı bela herbela
noldu nedir son durumm varmı başka buldukların