Arkadaşımı Arıyorum

Evet sıra bende hadi bakalım izmir bayraklıdan

süleyman eczacıbaşında ilkokulda
bayraklı lisesi ortaokul
cumhurriyet kız meslek lisesi alsancak

hadi bakalım şans banada güler inşallah arkadaşlarımı bulurum.sırnaşık şey

Oy canım canımŞeniz
Tr s4 deyim geneldeyerimseniben Her daim beklerim. Tahıl tuğla demir odun ne istersen ikrama hazırım:roflol:

Şeeyy onlar değil de askere ihtiyacım var:utangac:tatlicadiarzu
Evde asker var mı:icecream:
Hem her defasında kuru odunlan kandırıyon, bu defa demirli pasta isterimtatlicadiarzu
Malum, son günlerim ya tahılla besle beni, tam kesilmeklik olayım:icecream:

Herbela abla valla ben de adimi arattiririm genelde:))
Ama benim saf arkadaslarim aratmiyor demekki,aratsalar bulusurduk ne güzel:))

Bir de Izmit Kazim Karabekir ilkögretim okulu
Izmit Gazi Lisesi(2002 mezunuyum)
Sivas Cumhuriyet üniversitesinden birileri varsa bana ulassin:)))

bayraklı lisesi ortaokul

Arkadaşının adını ve soyadını yazarsan daha iyi olur. Mesela bizi bulan arkadaşlarımız arama motorlarında ad ve soyadlarını arattırarak bulmuşlardı. Gerçi belli olmaz senin arkadaşın da bir kk üyesi olabülürsırnaşık şey

İnşallah bulursun arkadaşlarını canım. Burada ya da başka bir platformda...

Herbela abla valla ben de adimi arattiririm genelde:))
Ama benim saf arkadaslarim aratmiyor demekki,aratsalar bulusurduk ne güzel:))

Bir de Izmit Kazim Karabekir ilkögretim okulu
Izmit Gazi Lisesi(2002 mezunuyum)
Sivas Cumhuriyet üniversitesinden birileri varsa bana ulassin:)))

Önemli olan o işte gülpare. İsimlerini arattırmak lazım. Belki başka yerde geçiyordur isimleri.

Üzülme canım er geç buluşursunuz:teselli:

bende arıyorum bende

bitlis tatvan mehmetçik ilk öğretim okulundan sultan aktaş öğrencilerinden
SEMA BAYRAKTAR
osmaniye cebeli bereket ilk öğretim okulundan
YASEMİN TEKİN

çok merak ediyorum canım arkadaşlarımı inşallah bulurum:teselli:

kizlar benim merak ettigim acaba akrabam varmidir kk diye soyisimden yola ciksak bulunurmu acaba?fazla kendi bilgilerimizi desifre etmeden meselaCADIARZU

bayraklı lisesi ortaokul

:mymeka:sen nerelerdesin bende seni arıyordum sen nerelerdesin ya merak etmeye başlamışltım uzun zamandır karşılaşmamıştık senle özledim :1hug:

bu arada herbela bu topic bayıldım

elbistan atatürkilköğretim okulu 8/c sınıfından zeynep kul, neslihan toraman umarım sizleri bulabilirim kaybettim izinizi sizi çok özledim

fatma taşar elbistanlı onu arıyorum ama evlenmiş soy isim değişmiştir olsun belki buralardadır en son aldığım haberler doğruysa izmirde yaşıyormuş fatoşum seni çok özledim inş bulurum seni:çok üzgünüm:

Topic 5 yıldızı haketti valla..
Ben de arıyorum..Çorum'lu arkadaşlarım..Buraya yazın da görüşelim çok hoş olur valla.)

konyalııı arkadaşlarrrr
hadi nerdesiniz
karaoğlanoğlu ilkokulunda okuyan arkadaşlar varmı aranızdaa
hadii lütfen olsunnn hepinizi çok özledim:)

istanbul eyüp haydar akçelik kız meslek lisesi 1994 mezunları sesime gelin bakiim..
hee bide mümkünse giyim bölümü mezunları olsun:)))
ben 11/A nın en akıllı kızıyım:))))

Topic 5 yıldızı haketti valla..
Ben de arıyorum..Çorum'lu arkadaşlarım..Buraya yazın da görüşelim çok hoş olur valla.)

Teşekkür ederiz Hülyacım da bu çorumlu arkadaşların senin arkadaşın olduğunu nerden anlıyacağız:1rolleyes: Yani özel isim, cins isim, okul, mahalle ismi lazım hayatım. Hem benim arkadaşım burda ismini bulunca kulübe üye olmuş. İsim yazmanda sakınca yoksa ancak o şekilde arkadaşının nette kendi ismini aratmasıyla mümkün olabilira.s

kizlar benim merak ettigim acaba akrabam varmidir kk diye soyisimden yola ciksak bulunurmu acaba?fazla kendi bilgilerimizi desifre etmeden meselaCADIARZU

Nayır nolamaz mümkün değil. Çünkü soyisim tutunca karşındaki soracaktır şecereni. O zaman da çık işin içinden. Bence akrabanı aramak sakıncalı olabilir:1ninca:

istanbul eyüp haydar akçelik kız meslek lisesi 1994 mezunları sesime gelin bakiim..
hee bide mümkünse giyim bölümü mezunları olsun:)))
ben 11/A nın en akıllı kızıyım:))))

Bir ingiliz atasözü derki; tevazunun fazlası insanı uşak eder:roflol:
Maşallah senden uşak falan olmaz kakulecim hiç mütevazı değilsin canım:roflol:
(şşşş laf aramızda ben de öyleyimjeyyar)

annemin bekarlık soyadı bayraktar adıda emine ama sanırım sizin aradığınız emine değildir.
ama bir teyzem var annemin amcasının kızı izmit körfezde yaşıyor adı emine bayraktar yaşı 40 olabilir sizin aradığınız emine olabilirmi acaba

annemin bekarlık soyadı bayraktar adıda emine ama sanırım sizin aradığınız emine değildir.
ama bir teyzem var annemin amcasının kızı izmit körfezde yaşıyor adı emine bayraktar yaşı 40 olabilir sizin aradığınız emine olabilirmi acaba

Hayır canım değil. İlgin için teşekkürler. Arkadaşımı buldum ben darısı arayanların başınaa.s.

Back