Arkadaşımı Arıyorum

Ya bak işte KK nelere K. Teknolojik k lar bile arkadaşlarına ka biliyorlar kk sayesinde.

Hani şu reklam varya 5 n bir k lı:roflol:

Ara Masalcım sen de, vardır mutlaka merak ettiğin arkadaşın.

Yoksa arkadaşlarını bizden mi gizliyosun:1ninca:

Ha bir de Leyla Bildiş, Nazife Özhan vardı Tokat Boztepe İlkokulundan Leylayla biz komşuyduk. Çok zeki bir kızdı sonra duydum hemşire olmuş.

Beyhan Koçoğlu, Tülay Tıkız Sakarya

Kiz herbela yasim aynen senin gibi 34 belki benimde arkadasimsindir nerden biliyosun biraz daha düsün......nereleri gezdiniz belki tanisiyoruzdurŞeniz

Kiz herbela yasim aynen senin gibi 34 belki benimde arkadasimsindir nerden biliyosun biraz daha düsün......nereleri gezdiniz belki tanisiyoruzdurŞeniz

Sırasıyla
Tokat-(Kaynarca-Sakarya)- Gebze- Sakarya merkez -Ankara -Malatya şimdilik de Ankara

He bu arada İzmitde de 8 ay kadar çalıştım:)

:1no2:malesef yok benim memlekette hic bulunmamissiniz .........

keske bulunsaydiniz ne iyi olurdu...............:çok üzgünüm:senağlama:

şakkıdıneyse burdan tanisip arkadas oluruz belki.................

arkadasizŞeniz niye olmayalim seve seve rakadas olurum be senleŞeniz dur bir da öpemŞeniz

ben yokken kim kimi buldu söyleyin bakalım..ben bulduğum arkadaşımla msn de yazışıyorum ayy ne kadar zaman geçmiş konuşacak şeyler ne kadar birikmiş anlat anlat bitmiyor

ben yokken kim kimi buldu söyleyin bakalım..ben bulduğum arkadaşımla msn de yazışıyorum ayy ne kadar zaman geçmiş konuşacak şeyler ne kadar birikmiş anlat anlat bitmiyor

gözün aydin olsun benim kayip arkadasim yok ama herbela ile arkadas olduk...:1hug:
senin adina da cok sevindim kendim bir arkadas bulmus kadar....:1hug:
bir daha birbirinizi kaybetmezsiniz artik ne güzel bir sey bu yaaaa:sm_cool:

evet çok güzel ve şaşırtıcı...özel mesajı görünce inanamadım arkadaşım olduğuna...dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur demişler..herbelaya ne kadar teşekkür etsem azdır..

buradan buldum heroscuğum adını yazmıştım ilk sayfada iki gün sonra özelime mesaj atmış. nette babası ararken bulmuş arkadaşıma söylemiş elimle koyduğum gibi buldum..hemen üye olmuş kk ya..şimdi msn de görüşüyoruz..

Kimse arkadaşını aramıyor anlaşılan Yelizcim, biz ikimizden başka bir de Gülpare arıyordu ama sanırım onun arkadaşı net de adını aratmıyor:) Ben hep aratırım adımı, acaba bir sitede geçer mi, magazin de konu olmuş muyum diye:roflol:

benim arkadaşımın babası polis,arkadaşımda mühendis çalıştığı yerin int. sitesi var orada resmi bile var arkadaşımın ama akıllı ben hiç aklıma gelmediki onu nette bulacağım.herbelacığım sağolsun...baba polis olunca arattırıyor demekki..

heroscuğum benim arkadaşımda benim mesajımdan sonra üye olmuş sen isimlerini yaz aradığın arkadaşlarının bugün olmazsa yarın birgün mutlaka sesini duyan birileri çıkar...

Belam Herbelam ben de seni arıyordumtatlicadiarzu
buldum sonundaŞeniz
topiç için teşekkür:1hug:tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…