Arkadaşımı Arıyorum

ay kizlar ne güzel ya. cok sevindim sizin adiniza......bu mutluluktan payini al herbelacim güzel bir olaya vesile olmussun....bu nickini de begendim onuda belirteyim ayrica...ŞenizŞeniz

ayy ne güzel yaa:)
ben de bulabilirmiyim acaba

ist esenler fatih i.ö.o
bağcılar şükrü savaşeri i.ö.o
bahçelievler ticaret meslek lisesi
trakya üni çorlu meslek yüksek okulu

okuduğum okullar bunlar. taşındığımız için herkesin izini kaybettim inşallah bir arkadaşımı bulurum yaaa

Biliyorsan arkadaşlarının ad ve soyadlarını yaz canım. o şekilde şansın daha da artaryerimseniben

konunun fikir annesi sensin niye başka birinin aklına gelmedide senin aklına geldi.süpersin sen...a.s.

Tutmayın beni, uçacağım şimdi:roflol: Teşekkürler canımcım.

Bu arada ben fikrinin değil zeynebin annesiyimkafamçokkarıştı Ne espri ama:mymeka:

ay kizlar ne güzel ya. cok sevindim sizin adiniza......bu mutluluktan payini al herbelacim güzel bir olaya vesile olmussun....bu nickini de begendim onuda belirteyim ayrica...ŞenizŞeniz

Teşekkür ederim süpürge... Gerçekten çok mutlu oldum. Hem kendi adıma, hem de Yeliz adına. İnşallah başka arkadaşlar da sevinir bizim gibi.

Bak yaşlarımız da yakın belki seninle de arkadaş çıkabiliriz:)

Atatürk Ortaokulu ve Sarkuysan Lisesi canım. Gerçi çok uzun kalmadık 1.5 sene kadar ama ben hala unutamadım Gebze de geçen günlerimi

kız bende sarkuysanda okudum emme yaşına bakınca sen bende azcuk büyük kalıyon ondan ses etmedimtatlicadiarzu

insallah canim.... bir iyilik yapmisan ondan yararlananlar oldukca sanada ordan bir hisse düser degil mi????

Napalım yani, biraz daha uzun, sarışın, ince ve güzelsin ama malesef yine çıkartamadım senifisfisfis

herbelacığım olmaz olurmu ilkokuldan,ortaokuldan,liseden ama hiçbirinin soyisimlerini hatırlamıyorum:çok üzgünüm:zaten benim oldum olası isimler konusunda hafıza fukaralığım vardır...ama bak bir lise arkadaşım var...telf. no'larını kaybettim:çok üzgünüm:Ankara'da evli ve maltepede oturuyor...gerçi biz onunla sonrasında görüşmeye devam ettik adı semra iki kızı var sema diye ablası aliye serap diyede kızkardeşi var.....belki ona burdan ulaşabilirima.sniye olmasın.....(semra'cığımmmmmmmm buralardamısın canım...sesime gel..)

herbela öptüm seni canım...Şeniz

ben kk sayesinde aylar önce bulmuştum bir arkadaşımı..tam 22 yıldır haber alamıyorduk birbirimizden...mektup arkadaşımdı ve ben burada bi konuya ismini yazmıştım. oda google ismini yazıp arattırınca benim mesajım çıkmış karşısına..hemen kk ya üye olmuş ve özelden yazmış banaŞeniz

Onca tığ işini kenar dantelini oyayı aklında tutyonda neen arkadaşının soyadını tutamıyon a ametist:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…