Hiç öyle ev masrafı miktarı değil.Öyle olsa verirdim.Gerçekten ciddi yüksek bir miktar istedi.Kredi çeksen taksitleri ben ödesem bile dedi.İşi yok nasıl ödeyecek. Baya sıkışmış ve dertliydi
insanlardaki bu arsızlık beni benden alıyor
adama bak ya
kim bilir ne borcu hem karısından saklıyor hem de öyle güvenilmez öyle batık bi durumda ki
eş dost yakın çevre bitmiş gelmiş ayda alemde bir denk geldiği, rehberinde bile kayıtlı olmadığı bi insandan yani senden istiyor
istemekle kalmayıp kredi çekmeni falan teklif ediyor. sen niye elalem için kredi çekesin ?
ayrıca kimseye borç morç verilmez 1000 tl bile verilmez
bu herif 200-300 binin altında istediyse benim de adım sino değil
ben senin yerinde olsam söylerim arkadaşıma . söylesen de söylemesen de bi şekilde ortaya çıkarsa senin kötü ilan edilme durumun olabilir
söylesen ayrı problem
söylemesen ayrı problem
her türlü problem yani . söyle, en azından bi sorun yaşarsan da söylediğin için yaşamış ol
karısından bu kadar sakladığına göre allahın belası kim bilir nasıl pislik bişey için borçlanmış durumda
belli ki öyle bi yerden alışveriş yaptım ödeyemedim icraya verildim tarzı bi durum değil
bu artık nasıl bi pisliğe bulaştıysa herhalde öldürmekle falan tehdit ediyorlar yana yakıla senden istediğine göre
eğer bu arkadaşına değer veriyorsan söylemen lazım. herhangi birisi olsa bana ne der geçerdin
ama arkadaşım diyorsun her gün yüzüne bakıyorsun