Arkadaşıma DUA....

canım cuma günü verdik kararı o zaman 1 hafta dediğimize göre önümüzdeki cumaya kadar okuyalım hem mübarek gün tefriciye bitince arkadaşımıza gönülden dua ederiz

canım nasip olursa 50 bana yazın okurum inşallah

yazdım kardeşim tşkr ederizzz...

o zaman cuma sabah herkes okudugunu bildirsin mi yada perşembe akşamı eksik olursa gece tamamlarız

iyi fikir canim turkcesinden yazarsan elimden geldigince okumaya calisirim bide tefriciye sirasina katil demissin ben bisey anlamadim o nasil olacak:uhm:

arkadaslar Allah sızden razı olsun,yapılabılecek en gzl yardımlasmayı gerceklestırmıssınız,Mumının mumıne duası kabuldur....tum dualrınıza melekler AMIN desın,Rabbım tum dularınızı kabul etsın ıns, nasıp olursa bende bayramdan sonra aranıza kalmak ıstıyorum...
selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ayse.20
tuna0909
35sevi3
rufeyde serra
1.73
arkadaslar hepınız ıcın salavatlarımı cekıp dua ettım,topıkte yazan tum arkadasların,duaya ıhtıyacı olan tum arkadasların RABBIM yar ve yardımcısı olsun,acılan ellerınız bos donmesın, dualarnız kabul olsun...bende sızlerden ANNEM ıcın dua ıstıyorum

allahım şu mübnarek günlerde dualarını ve dualarımızı kabul etsin

o zaman cuma sabah herkes okudugunu bildirsin mi yada perşembe akşamı eksik olursa gece tamamlarız

evet perşembe akşamı konuşalım bitiremeyen işi çıkan mutlaka belirtsin
cuma duasını yaparız inşallah...

ama biri kesin açıklasın adet dönemin de okunurmu ben okunmaz biliyom ..
ama nasip olursa çarşamba akşamı yada perşembe akşamı başlarım cumaya yetiştiririm inşallah

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

* Bu salavat-i serifeye, Imam Kurtubi rahmetullahi aleyh Hazretleri "Salat- Tefriciyye", diger ulema- bu salavat-i serife hurmetine muradlarinin acilen meydana geldigini gordukleri icin--"Salat-i Tefriciyye", tasavvuf ehli de -- kalb gozlerinin acilmasina vesile oldugu icin--"Miftah-u Kenzi`l-Muhit" adini vermislerdir.

__" Bir mu`min, cok onemli bir isinin yapilmasini veya devamli belanin
ortadan kalkmasina vesile olmasi icin Salat-i Tefriciyye`yi 4444 defa okumalidir. Hic suphesiz ki, Cenab-i Hakk, kulunun niyyet ettigi seye onu muvaffak kilar, matlubuna ulastirir. Her gun 41 defa okuyan kimsenin kalbinden Allahu Tela s1k1ntiyi giderir, bagli islerini acar ve gelecek zararlari ondan uzaklastirir. Butun islerini kolaylastirir. Rizkina bolluk verir."

* Seyh Muhammed Tunusi kuddise sirruhu soyle buyurmuslardir:

__"Kim Salat-i Tefriciyye`yi her gun 21 defa okursa, sanki rizki semadan
yagmur gibi yagar, yerden de nebatat gibi biter."

* Imam Deynuri rahmetullah aleyh Hazretleri soyle buyurmustur:

__"Bir mu`min her bes vakit namazdan sonra bu salavat-i serifeyi 11 defa okumayi kendine vird edinirse, rizki kesilmez, maddi ve ma`nevi yuce mertebelere ulasir."

** Bu Salavat-i Serifeyi Hulus-u Kalb Ile
~ Gunde 100 defa okumaya devam eden maksadina ulasir, arzu ettigi seye nail olur.

~Gunde 100 defa okumaya devam eden kimse, hatir ve hayaline gelmeyen seylere nail olur.

~Gunde 4444 kere okuyan, idam mahkumu bile olsa, Allahu Teala`nin izniyle kurtulur.

~ Hastaya okunmaya devam edilirse, Allahu Tealanin izniyle sifa bulur.

~ Bu salavat- serifeye devam edenler, her turlu dusmanlarin serrinden Allahu Teala`nin izniyle kurtulur.

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible`ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

* Kendi kendine okuyacak gucte olmayan, kendi haceti icin baskalarina okutturabilir.

Son düzenleme:

yukaridaki mesajim gorulmemis, ayrica listeden ismim silinmis niye anlamis degilim, yazili oldugum listede durmak bile nasip olmamis, bebis nasil olsunki(

yukaridaki mesajim gorulmemis, ayrica listeden ismim silinmis niye anlamis degilim, yazili oldugum listede durmak bile nasip olmamis, bebis nasil olsunki(

canım benim o kadar alıngan olma..
bence kızlar ayarlama yapacaklardır..
baksana bizlerde katıldık ya..
allahım hayırlı evlatlar inşallah sizlere

bak burda varsın ya

alinganlik degil saka yapmistim.
ayrica bu liste degil oteki okunacak kisi listelerini sooledim saka da o dedigim listeyle de anlamli. hani bir turlu hamile kalamiyorum diye!

alinganlik degil saka yapmistim.
ayrica bu liste degil oteki okunacak kisi listelerini sooledim saka da o dedigim listeyle de anlamli. hani bir turlu hamile kalamiyorum diye!

eh allahım büyüktür yarın bu günlerini şu sessiz gecelerini ararsın İNŞALLAH...

Anam bi bilen cevap yazsın huuuuuuuuuuuuuuu.
Ben adet dönemimdeyim okuyabilcem mi okuyamayacam mı..
Artık kızıyom
cevaaaaaaaaaaaapppppppppppppp

sonucta bu Kuran'da gecen bir dua degil aslinda tam dua da degil,ama regle donemi okunur mu kesin bilmesem de mantiken okunabilmesi lazim.cunku abdestsiz de okunabiliyor.

insallah hepimiz arariz bir dokuz ay sonra:))

sonucta bu kuran'da gecen bir dua degil aslinda tam dua da degil,ama regle donemi okunur mu kesin bilmesem de mantiken okunabilmesi lazim.cunku abdestsiz de okunabiliyor.

inşallah canım inşallah ..
Sonra diger topiklerde sayfalar açarsınız
bebegim uyumuyor..
Bebegimin gaz sorunu kaçıncı ayda geçer.
Kaçıncı ayda diş probleri biter
bebegim çok yaramaz her yeri karıştırıyo..
Inşallahhhhhhhhhhhhhhh

ben sayiyla ilgili bir aciklama yapmistim gorulmemis burda kendim duzelttim yani son halini burdan alin kizlar. aciklama mesajimi da onceki sayfada okuyun lutfen;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…