tam benlik bir topik bende tam tefriciye için yardım isteyecektim....aymes benide al listeye canım ama ekim 15 den önce akuyalım banada çünkü korunmayaı bırakacağım....bende okumak istiyorum şuan 500 alabilirim...tamamsa bana yaz ona göre cumaya kadar okuyayım arkadaşım....
tam benlik bir topik bende tam tefriciye için yardım isteyecektim....aymes benide al listeye canım ama ekim 15 den önce akuyalım banada çünkü korunmayaı bırakacağım....bende okumak istiyorum şuan 500 alabilirim...tamamsa bana yaz ona göre cumaya kadar okuyayım arkadaşım....
canım seni öne almamız için 2 sıradaki arkadaşa danışmam lazım sırayla gidiyoruz çünkü
eger SALAVATI tefriciyeden 500 alıyorsan ekliyorum listeye seni sen okumaya başla canım..:Saruboceq:
selvin için , 4444
selvin : 700 aldı ( okudu bitti )
özlem80 : 250 aldı
seçkin : 500 aldı
sessiz 06 :500 aldı
gülsenim : 300 aldı
ayse.20: 500 aldım
sweet33 :500 aldım
mekselina86: 100 (okudu bitti)
35sevi35 :100 aldı
es_se: 50 aldı
rufeyde serra:50 aldı
1.73 : 50 aldı
yasemin-66: 300 aldı
aymes : 200 aldı (okudu bitti)
TOPLAM:4100
KALAN: 344
yasemin ekledim seni canım seni sıra listesinede ekliyorum.
Arkadaşlar konuya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...
sadece yoğun istek üzerine bölümü değiştirdik...
güzel ve faydalı paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...
arkadaşlar sevvalcık ısımlı arkadsımız 344 u almıştı allahın ıznı ıle sayımızı tamam ladık
canım benim tefriciye listemizdeki bütün arkadaşlara sırayla 4444 tane 1 hafta içinde okuyacaz ilk selvinne okuyoruz okuduysan yada okuyacaksan listeye adını ve kaç tane okuduğunu yaz yada farketmez bende yazarım Ağzına sağlık Allah razı olsun..
canım okumazmıyım hiç seve seve okurum selvine 100 tane demiştim 200 olsun bugün bitiririm ben onu siz yazın listeye tamammı canım allah kabul eder inşallah dualarımız sendende allah razı olsun