arkadaşlar sevvalcık ısımlı arkadsımız 344 u almıştı allahın ıznı ıle sayımızı tamam ladık
canlarım ben okudum bitirdim tekrr başlıyorum ikinci arkadaşımıza geçince okdugum sayıyı veririm
ay biran önce sıra bana gelse valla
tam tedavi aşamasındayım yarın çatlatma ignemi vurulacagım çok heyecanlıym inşallah bu kez olur hayırlısıyla inşallah
canım okumazmıyım hiç seve seve okurum selvine 100 tane demiştim 200 olsun bugün bitiririm ben onu siz yazın listeye tamammı canım allah kabul eder inşallah dualarımız sendende allah razı olsun
canlarım ben okudum bitirdim tekrr başlıyorum ikinci arkadaşımıza geçince okdugum sayıyı veririm
ay biran önce sıra bana gelse valla
tam tedavi aşamasındayım yarın çatlatma ignemi vurulacagım çok heyecanlıym inşallah bu kez olur hayırlısıyla inşallah
arkadaşlar benim bir fikrim var yeni bir topik açalım 4444 salavatı tefriciye duası diye açalım ozaman daha çok topiğe giren olur daha çabuk duamız biter hem
ne dersiniz çünkü başlıgımızı görenler ugramıyorlar kabul ediyormusunuz?[/Q
mekselina aslına bakarsan bunu bende düşündüm bnece iyi olur
diğer arkadaşlarda gelsin onlarada soralım
birde bi çok kişi uzun zamandır girmiyor,topiği yerinde bulamayınca naptılar acep kafamçokkarıştı
rufeyde serra canım sen çok hızlısın :) bir an önce sıra sana gelsin diye galiba :1rolleyes: Allah razı olsun hayatım
canım dillerine saglık
ALLAH KABUL eder inş.:Saruboceq:
tedavinde hayırlı olsun canım inş.tutarda burada hamiş oldugunu bize müjdelersin.kaydirigubbakcemile2
amin canım hepimizden ALLAH RAZI OLSUN
bence bir hafta beklemeyelim
okudukça okuyalımö toplar bi kişiye heddiye ederiz olmazmı?
cnm bazıları çalışıyor bazılarının başka duaları hatimleri var herkez çabuk bitiremez 1 hafta yeterli bi süre
mesela ben 500 tane aldım günde 100er tane okuyorum cumaya kadar bitiririm inşallah
sen bitirdiysen yinede okuyabilirsin 2.ci sıradaki sweet33 arkadaşımıza niyet et ama...