Arkadaşıma DUA....

bu dediğin rahim çekmeyi bende duydum bazen köylerde ebe dediğimiz kadınlar bunu başarabiliyor ama yanlış bişey yapmış olmasın sonuçta herkezde rahim düşüklüğü olacak diye bişey yok senin hastalığın farklı olabilir bu dediklerin adet belirtisi umutlanma gebeliği düşünme öle yapınca herşey daha iyi olur tabi Allahın izniyle...

evet bende öyle düşünüyorum,çünkü doğal yolla olmuyor zaten işim tüp bebeğe kaldı ..inşallah hayırlısı olur..

listemizin son hali..

evet bende öyle düşünüyorum,çünkü doğal yolla olmuyor zaten işim tüp bebeğe kaldı ..inşallah hayırlısı olur..

canım öyle deme bırak doğal yoldan olmayı tüp bebekle bile olmaz denenler bile hamile kaldı Allah isterse herşey olur yeterki sabredelim sıkıntı yapmayalım dua edelim o geleceği zamanı bilir :ecrin_bebek:

haaayydiii tefriciye dağıtıyoruz alan yokmu sositososito

arkadaşlar cok sevındım 3000i görmüşüz bıle yaa listemızdeki isimler ne kadar artarsa daumızıda o kadar cabuk bıtırırız ayrıca tefrıcıye cekme sayımız azalır ve kımse bunalmadan sıkılmadan dua etmiş olur

arkadaslar benim pek okadar dini bilgim yok ama 30 salavat ben butun arkadaslar icin okudum evlat hasreti ile yananlara Allah hayirli evlatlar nasip etsinsikintisi olanlara Allah en kisa zamanda sikintisini gidersin sifa arayanlar acil sifalar diliyorum rabbimden.daima Allahin yardim eli ummeti muhammedin uzerinde olsun.benim icinde dua ederseniz cok sevinirim

kızlar beni listeden çıkarın. ben Kur'an öğrenip hatmedeceğim diye Allah'a söz vermiştim. Şimdi Kuran öğrendim ve yavaş yavaş okuyorum. Ve acilen bitirmem gerek. Boş zamanlarımı buna ayırıyorum. Tefriciye duasını türkçe okuyabiliyorsak bir seferlik selvin arkadaşımız için 200 tane okurum. Fırsat bulursam ara ara gelip diğer arkadaşlar içinde 100-200 tane okurum. Türkçe okuyamıyorsak selvin için sadece 50 tane söz verebilirim. çünkü gerçekten arapçayı çok yavaş okuyorum. Çalışıyorum. halimi anlarsanız çok sevinirim.

:Saruboceq:

türkceden de okunabılır zaten hemen ezberlersın ama benım fıkrımı sorarsan arapcasından oku cunki kuranını ılerletırsın gerısı sana kalmış kararını sen ver allah kabul etsın

amin canım sağolasın seninde adını listeye ekleyelim sende tefriciye sırasına katıl olurmu?
ayrıca hayırlı evlat isteyen arkadaşlarımızada destek olmuş olursun dini bilgiyle alakası yok duanın gücüne inan yeter tefriciyeyi türkçesinden yazarız istediğin kadar alır okursun a.s.

selvin için 100 tane salavatı tefriceyi okudum
ALLAH KABUL EDER ıNŞ.

canım benim sen ister oku ister okuma biz seni listeden çıkartmayalım durumunu anlayışla karşılarız ve sıran geldiğinde seninde tefriciyeni okuruz inşallah değilmi arkadaşlar?
senin yaptığın daha makbul sen kuran öğreniyorsun dinde zorlama yok tefriciyenin türkcesini bir kağıda yazacaksın istediğin kadar okuyacaksın 50 tanede okusan bile bize yeter hatta sen sonda kalan 44 sayısını oku :roflol:

selvin için 100 tane salavatı tefriceyi okudum
ALLAH KABUL EDER İNŞ.

ağzına sağlık canım...
bende önümüzdeki cuma günüe kadar bitirecem inşallah
yaa hadi kimse almıyormu az kaldı bitirelim şunu
ayrıca sürekli vurguluyorum diğer topiklerden olsun arkadaşlarımızdan olsun herkezi yönlendirin buraya isim listemiz kabarık olsun yerimseniben

bilmeyenler için salatı tefriciyenin hikmetini açıklayalım...

ımamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir

selvincim listemizi en başa eklesen ordan sürekli güncellesen daha iyi olur ilk mesajına ekle listemizi topiğimize ilk bakan listemizi görsün böylelikle katılım daha cok olabılır belki

kızlar ne iyi etmişsinzde böyle bir topik açmişsınız.benide ekleyin listenize olurmu.tüm okuyanların ağızlarna sağlık.Allahım dualarımızı kabul etisn inşallah.dertli kullarına deva,hasta kullarına şifa verisin inşallah.bende okuyucam şimdi.daha yeni katıldım topiğinize isimlerde yanlışlık yapmam inşallah.selvin için,ayse20 için,mekseline için 100 er tane okuyucam şimdi.okuduktan sonra size hbr veriririm.sizde benim için okuyun kızlar.bu arada liste demişsiniz.listeyi hazırlayan arkadaş listeyi göndeirimisin,ordan isimleri görmek daha kolay olur benim için.

sağol ayşe. peki türkçe ve abdestsiz okumak olur mu? eğer böyle olursa iş yerinde çok fazla okuyabilirim. evde de kuranıma devam ederim. cevap bekliyorum.

kizlar panik oldum dun gece 50 tane okuyabildim, sonra da yalnizken 50 cikarsa yarindan itibaren yatili eltimler geliyor misafirlige cocuklari var ve kiz hamile:)) yani onlarla ilgilenirken 500u tamamlayamam diye korktum, benim sayiyi simdilik 250ye indirir misiniz? egerki daha hizli ilerlersem bir iki gune cogaltirim sayiyi, kizlar yanlis anlamayin sakin cok gonulden dua ediyorum hatta selvinn acaba hamile mi diye cok icimden gecirdim yazdiklarini okuyunca daha bir hevesle ve heyacanla okuyacagim. ama simdiden stres sardi sozumu yerine vaktinde getiremessem diye o stresle de okumak istemiyorum hizli hizli sirf okumak icin. anlatabildim umarim. evet arkadaslara diger topiklere de haber salalim sayimiz artmali. selvincim Insallah dualarimizi daha okurken haberini aliriz da devamini saglikli kucagina alman icin ilerleriz. ayrica hic bunaltmayin kendinizi ben kaybettigim hamileligi 22. ayda yasaùistiù bizim de sebepsiz infertelite, eninde sonunda hamile kaliniyor kizlar yeterli saglikli hayirli olsun diye ekleyelim dualarimiza inanin ben de hic inanmazdim hamile kalabilcegime ama kaldim. Allah beterinden korusun hayirli hamilelikler nasip etsin hepimize, iananin bulup kaybetmek cok daha zor Allah'im saglikli kucagima alacagim bir hamililige bana da size de nasip etsin Insallah, dualarimiza hep boyle niyet edelim. morel bozmak yok, yer gok duayla var, dulara devam.

Son düzenleme:
Mesajı göster
selvin için , 4444

selvin : 700 aldı

özlem80 : 500 aldı

seçkin : 500 aldı

sessiz 06 :500 aldı

gülsenim : 300 aldı

toplam : 2500

ayse.20: 500 aldım

toplam: 3000
sweet33 :500 aldım
toplam 3500
listemizin son hali..bu ise bunu ılk sayfaya yerleştırelim arkadaşlar gırınce sayfa sayfa aramasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…