Arkadaşıma DUA....

selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ayse.20
sessiz06

mekselinacım canım sessiz06 arkadaşımız bu listeyi daha önce yapmıştı bu listeye göre gideceğiz dua isteyen bu listeye kendini ekleyecek ..ama topici takip etmek gerekecek,benden sonra sweet var,sweet, topiğe girip sıranın onda olduğunu bilirse ,ona devam ederiz..yoksa sırayı atlarız...okey???

Son düzenleyen: Moderatör:
mekselinacım canım sessiz06 arkadaşımız bu listeyi daha önce yapmıştı bu listeye göre gideceğiz dua isteyen bu listeye kendini ekleyecek ..ama topici takip etmek gerekecek,benden sonra sweet var,sweet, topiğe girip sıranın onda olduğunu bilirse ,ona devam ederiz..yoksa sırayı atlarız...okey???

beni de siraya sokun arkadaslar

4444 salavat-ı tefriciye okunacaklar ( bu sıra olacak)

selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ayse.20
sessiz06
özlem80

arkadslar yalniz bir sey okudum 4444 u herkes kendine okursa daha etkiliymis bu liste uzun olacagina ve her hafta okuyacagimiza gore niye herkes kendine okumuyor, bence bu daha mantikli cunku 4444 cok icten okunursa, gonulden hissederek hatta aglayarak tabii burda aglamak coskudan kastediliyor, herkesin kendisine okumasi daha mantikli geldi bana. haa sakin yanlis anlamayain ben herkese hep dua ederim kulun kula duasina da cok inanirim ama 4444un anlami farkli ayrica dua da degil tam olarak.

arkadslar yalniz bir sey okudum 4444 u herkes kendine okursa daha etkiliymis bu liste uzun olacagina ve her hafta okuyacagimiza gore niye herkes kendine okumuyor, bence bu daha mantikli cunku 4444 cok icten okunursa, gonulden hissederek hatta aglayarak tabii burda aglamak coskudan kastediliyor, herkesin kendisine okumasi daha mantikli geldi bana. haa sakin yanlis anlamayain ben herkese hep dua ederim kulun kula duasina da cok inanirim ama 4444un anlami farkli ayrica dua da degil tam olarak.

canım benim bu dua çok etkili ben bir yıldır başlıyorum başlıyorum bitiremiyorum..ama bi kolaylığı var senin adına başkalarıda okuyabilir,çünkü sayı olarak çok fazla..herkes ayrıca elbette kendine okuyabilir,imece usülü okuyup bitirilince ,yine aynı etkiyi yapıyor,çünkü okuyanlar da seninle aynı acıyı paylaşan insanlar,yürekten okuyacaklarına inanıyorum ben...ayrıca kulun kula yaptığı dua en çok kabul edilen duadır..

benim çok dini bilgim yoktur,bu yaşadığım olaylardan sonra dua kitaplarında ve çevremde bu duayı okuyupta etkisini görmeyeni görmedim..biz okursak biraz gecikebilir ama yardımlaşarak okursak ,daha çabuk biter ve inşallah dualarımız bir an önce kabul olur..sen yine kendine oku ,ama bizde okuyalım sana..belli olmaz bakarsın yardımlaşmamızında neticesini alırız ...inşallahh...

kizlar burda gorunuyorsunuz mesajim hakkinda ne dusunuyorsunuz merak ettim.

selvincim 20 kisiye her hafta 500 civari bunu okuyabilceksen kendine de okursun niye okuyamayasin ki, toplu dua etmek icin 4444ten farkli bir sey bulunmali kimse uzayip gidecek kisi listesine her gece iki saat bunu okyamaz, bunlari sundan diyorum yapamayacagimiz seylerin altina dua gb onemli bir konuda girmek iyi degildir de ondan bu fikri ortaya attim.

selvincim 20 kisiye her hafta 500 civari bunu okuyabilceksen kendine de okursun niye okuyamayasin ki, toplu dua etmek icin 4444ten farkli bir sey bulunmali kimse uzayip gidecek kisi listesine her gece iki saat bunu okyamaz, bunlari sundan diyorum yapamayacagimiz seylerin altina dua gb onemli bir konuda girmek iyi degildir de ondan bu fikri ortaya attim.

canım benim 20 kişiye değil bir kişiye okunacak ve bir haftada okunacak...ben topiğin başında salavat dediğimde " allahümme salliala seyyidina muhammedin ve ala ali muhammed "olan kısa salavattan bahsetmiştim ve arkadaşım sana 30 salavat dediğimde bunu okuyup dua ediyordum..bu da yaklaşık 3 dakika birşey alıyor..o an siteye girdiğimde topikte 5 kişi varsa bu 15 dakika eder,hadi biemedin yarım saatte okursun..

ama 4444 daha farklı birşey,çok uzun,ben 30 salavat dediğimde tefriciyeden bahsetmedim..çünkü bu kilit bi dua..ne eksik ne fazla okunmalı..topicten bir arkadaşın önerisi tefriciye..yoksa ben kendime bir haftada 4444 okuyamam..çalışıyorum,ev ,iş derken olmuyor çok denedim bitiremedim..20 kişiyede bir haftada okuyamam..ama kısa salavattan zaten aklıma geldikçe okurum,okuyunca bir arkadaşıma da dua edebilirim,bu çok zamanımı almaz..ben böyle düşünüyorum canım..

canım selvinn cim seni ilk sıraya almamın sebebi hem bu güzel topiği açman hemde adaletsizlik olmasın diye topiğe yorum yazanları sırayla yazdım farkındaysan kendimide sona yazdım :) bugün giremedim bi baktımkii herkez birsürü tefriciye almış az kalmış çok sevindim gerçekten hemen bende alayımm...

selvin için , 4444

selvin : 700 aldı

özlem80 : 500 aldı

seçkin : 500 aldı

sessiz 06 :500 aldı

gülsenim : 300 aldı

toplam : 2500

ayse.20: 500 aldım

toplam: 3000
haydi kızlar bitirelim az kaldı.ve sitedeki arkadaşlarımızı bu topiğe yönlendirelim ne kaadar kalabalık olursak o kadar çabuk okuruzz

selvincim 20 kisiye bir haftada okuyacaksin demedim, simdi bu listedeki her arkadasa her hafta okumayacak misin, her haftaya bir kisi olucak. boylelikle her hafta belli bir sayida okuyacaksin. yoksa soyle mi olucak her haftaki kisiye farkli kisiler mi okuyacak yani sana okuyacagiz diyelim ikinci siradaki arkadasa farkli kisiler mi okuyacak? onu anlamaya calisayim ben once.

canım benim yaaa,çok üzüldüm...inşallah sıkıntıların son bulur,rabbim yardımcın olsun..dualarında bizi unutma...opuyorumnanaktan

cnm Alah razı olsun sen çok iyi bir insansın bana özel dua istiyorum çok sıkıntı çektimm sayenizde biraz rahatladım bu dua silsileside beni çok heyecandırıyor ve duygulandırıyor...

neyse selvincim ben sana okuyacagim sonrasini siz anlatirsiniz, ben takip ederim burdan.

ayy kızlar ben bi kaç gün bakmadım neler neler olmuş çok sevindim walla ne güzel işler yapılmış emeği gecen herkese teşekkür ederim hepiniz için okurum bende sahura kadar uyumuyorum zaten bende aldım 500 tane daha fazlasını okursam eklerım gene tamammı Allah'ın izniyle cumaya varmadan bitiririm inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallahopuyorumnanaktan

selvin için , 4444

selvin : 700 aldı

özlem80 : 500 aldı

seçkin : 500 aldı

sessiz 06 :500 aldı

gülsenim : 300 aldı

toplam : 2500

ayse.20: 500 aldım

toplam: 3000
sweet33 :500 aldım
toplam 3500

selvincim 20 kisiye bir haftada okuyacaksin demedim, simdi bu listedeki her arkadasa her hafta okumayacak misin, her haftaya bir kisi olucak. boylelikle her hafta belli bir sayida okuyacaksin. yoksa soyle mi olucak her haftaki kisiye farkli kisiler mi okuyacak yani sana okuyacagiz diyelim ikinci siradaki arkadasa farkli kisiler mi okuyacak? onu anlamaya calisayim ben once.

canım benim..her hafta bir kişye müsait olduğum kadar okuyacağım,belk, 500 belki 300 belki 100 belki 50..durumuma göre yani..seni anlıyorum,nasıl olsa okuyacaksın bari kendine her hafta belli sayıda oku diyorsun..okuyorum ben zaten kendime..ama şöyle birşey var,ben şuna çok inanıyorum " kulun kula ettiği dua en çabuk kabul edilendir"...

hatta duanızı etmeden önce ,tüm müminlere sonra kendinize edin derdi rahmetli dedem..daha çabuk kabul olur diye..benim amacım benimle bu duyguları yaşayan arkadaşlarımıza dua etmek..yoksa ben burada kimseyi tanımıyorum..kendime okurum bitiririm..bu kolay..

her hafta bir kşiye okunacak,bana okunduktan sonra ister aynı kişiler,ister farklı kişiler,ister aramıza yeni aktılanlar bu farketmez ,herkes okuyabilir..bir kişi isterse liste sırasındaki arkadaşlarının hepsine her hafta okuyabilir..müsait olmazsa o hafta okumaz,diğer hafta başka birine okur...listedeki 2. kişiye farklı kişilerde okuyabilir,bizlerde..önemli olan duayı bitirmek...

canım yine de kafana takılan olursa sorabilirsin..opuyorumnanaktan

canım selvinn le başlayan bi liste yaptık o listede bulunan arkadaşlara sırasıyla 4444 tefriciye okuyacaz ve bunu 1 haftada bitirecez bitirdikten sonrada selvinn arkadaşımız adına dua edecez inşallah
2inci hafta ikinci sıradaki arkadaşa başlayacaz 1 haftada bitirecez
3üncü hafta üçüncü sıradaki arkadaşa.... öyle devam edecek
ve listemize daha fazla kişinin katılması için başka arkadaşları yönlendirelim

4444 salavat-ı tefriciye okunacaklar ( bu sıra olacak)

selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ayse.20
sessiz06
özlem80

kızlar bu listeyi kopyalayın dua isteyenler nickini eklesin,bizde bu sırayı takip edelim..

çok sağolun ya..beni çok duygulandırdınız bu mübarek gecede..inşallah dualarınız kabul olur..hadi bana okuyun bitirelim hızlıca listeye geçelim..aysecim ilk sıraya beni almış çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

kendimizede okuruz fakat buradaki maksat birbirimiz için okuyup duaa etmek selvinnin de dediği gibi en çok kabul olan dua müslümanın müslümana ettiğidir

kızlar yaaaa....

ben ben geçen ay çılgınca birşey yaptım..

hikayemi bilenler bilir,7 aşılama 3 tüp bebek yaptım..sebepsiz infertilite..sonuç negatif..

annem iki yıldır,memlekete geldiğimde beni ara ebe denilen bir kadına götürmeyi istiyordu..ben annemi sallamadım..ama bu sene tesadüf oldu,adetimin 4.günü memlekette idim.annem beni yengemin akrabası ile tanıştırdı..kızcağız üç yıldır tedavi görmüş..aşılama yapmış olmamış,sonra bu kadına gitmiş..kadın rahim düşüklüğü ile ilgileniyormuş..kızcağıza senin rahmin düşük demişve çekmiş...kız o ay hamile kalmış..şimdi ikinciye hamile..annemim ısrar etme nedeni kardeşimede bu yöntemle hamile kalması..kardeşim çok geç dünyaya geldi..annem böyle bir kadına gitmiş rahmini çektirmiş ve hamile kalmış..valla önce inanmaya inanmaya gittim..ne çıkkar dedim tıbbın son aşamalarını kullandım..adetimin 4.günü gittim,rahmimi çekti..neyse ben ankaraya geldim..

yumurtlama günümden iki gün sonra göğüslerim acaip şişti ve uçları ağrıyor ( daha önce bu hiç olmadı şişti ama uçları acımamıştı) ama şimdi hafifledi..göbeğime günlerdir bir sızı giriyor ama ani bir sızı sonra geçiyor..bugün acaip başım ağrıyor,kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var,26.günüm,adet olmam lazım iki üç güne kadar..sizce bu adet belirtisimi yoksa gebelik belirtisi mi??umutlanmak istemiyorum,çünkü hayalkırıklığı yaşıyorum ve ben bebek düşüncesini rafa kaldırdım,iki yıl tüp bebek yapmayı düşünmüyorum,hadi bana bi akıl verin ??

kızlar özelden yazın dua listesini etkilemeyelim,araya konu girecek çünkü,liste geride kalacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
X