S
selvinn
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi selvinn
selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ayse.20
sessiz06
mekselinacım canım sessiz06 arkadaşımız bu listeyi daha önce yapmıştı bu listeye göre gideceğiz dua isteyen bu listeye kendini ekleyecek ..ama topici takip etmek gerekecek,benden sonra sweet var,sweet, topiğe girip sıranın onda olduğunu bilirse ,ona devam ederiz..yoksa sırayı atlarız...okey???
arkadslar yalniz bir sey okudum 4444 u herkes kendine okursa daha etkiliymis bu liste uzun olacagina ve her hafta okuyacagimiza gore niye herkes kendine okumuyor, bence bu daha mantikli cunku 4444 cok icten okunursa, gonulden hissederek hatta aglayarak tabii burda aglamak coskudan kastediliyor, herkesin kendisine okumasi daha mantikli geldi bana. haa sakin yanlis anlamayain ben herkese hep dua ederim kulun kula duasina da cok inanirim ama 4444un anlami farkli ayrica dua da degil tam olarak.
selvincim 20 kisiye her hafta 500 civari bunu okuyabilceksen kendine de okursun niye okuyamayasin ki, toplu dua etmek icin 4444ten farkli bir sey bulunmali kimse uzayip gidecek kisi listesine her gece iki saat bunu okyamaz, bunlari sundan diyorum yapamayacagimiz seylerin altina dua gb onemli bir konuda girmek iyi degildir de ondan bu fikri ortaya attim.
canım benim yaaa,çok üzüldüm...inşallah sıkıntıların son bulur,rabbim yardımcın olsun..dualarında bizi unutma...opuyorumnanaktan
selvincim 20 kisiye bir haftada okuyacaksin demedim, simdi bu listedeki her arkadasa her hafta okumayacak misin, her haftaya bir kisi olucak. boylelikle her hafta belli bir sayida okuyacaksin. yoksa soyle mi olucak her haftaki kisiye farkli kisiler mi okuyacak yani sana okuyacagiz diyelim ikinci siradaki arkadasa farkli kisiler mi okuyacak? onu anlamaya calisayim ben once.
selvincim 20 kisiye bir haftada okuyacaksin demedim, simdi bu listedeki her arkadasa her hafta okumayacak misin, her haftaya bir kisi olucak. boylelikle her hafta belli bir sayida okuyacaksin. yoksa soyle mi olucak her haftaki kisiye farkli kisiler mi okuyacak yani sana okuyacagiz diyelim ikinci siradaki arkadasa farkli kisiler mi okuyacak? onu anlamaya calisayim ben once.
4444 salavat-ı tefriciye okunacaklar ( bu sıra olacak)
selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ayse.20