kizlar panik oldum dun gece 50 tane okuyabildim, sonra da yalnizken 50 cikarsa yarindan itibaren yatili eltimler geliyor misafirlige cocuklari var ve kiz hamile:)) yani onlarla ilgilenirken 500u tamamlayamam diye korktum, benim sayiyi simdilik 250ye indirir misiniz? egerki daha hizli ilerlersem bir iki gune cogaltirim sayiyi, kizlar yanlis anlamayin sakin cok gonulden dua ediyorum hatta selvinn acaba hamile mi diye cok icimden gecirdim yazdiklarini okuyunca daha bir hevesle ve heyacanla okuyacagim. ama simdiden stres sardi sozumu yerine vaktinde getiremessem diye o stresle de okumak istemiyorum hizli hizli sirf okumak icin. anlatabildim umarim. evet arkadaslara diger topiklere de haber salalim sayimiz artmali. selvincim Insallah dualarimizi daha okurken haberini aliriz da devamini saglikli kucagina alman icin ilerleriz. ayrica hic bunaltmayin kendinizi ben kaybettigim hamileligi 22. ayda yasaùistiù bizim de sebepsiz infertelite, eninde sonunda hamile kaliniyor kizlar yeterli saglikli hayirli olsun diye ekleyelim dualarimiza inanin ben de hic inanmazdim hamile kalabilcegime ama kaldim. Allah beterinden korusun hayirli hamilelikler nasip etsin hepimize, iananin bulup kaybetmek cok daha zor Allah'im saglikli kucagima alacagim bir hamililige bana da size de nasip etsin Insallah, dualarimiza hep boyle niyet edelim. morel bozmak yok, yer gok duayla var, dulara devam.