Arkadaşıma DUA....

cnm benim sorunum sıkıntı ilk bebeğim ölünce ikincisi olmadıı tedaviye başladım oda beni yıprattı şimdi kendi haline bıraktım dua ve bitkisel kürler hayırlısı artık...

canım benim yaaa,çok üzüldüm...inşallah sıkıntıların son bulur,rabbim yardımcın olsun..dualarında bizi unutma...opuyorumnanaktan

sevgili selvinn okadar içten ve okadar güzel duygularla yazmışsınki yureginin güzelliğiyle gözlerim doldu cok duyguluyum şuan. birbirimizden başkası sanmıyorumki yaşadıklarımızı anlayabilsin. dogru söylüyorsun eşlerimiz için de hiç kolay degil..ama işte ümitlerimi kırınca daha kötü oluyorum.biz tayinciyiz ve seneye doguya gidiyoruz dolayısıyla orda yaptırmak daha güç olacak birazda ondan böyleyim.rabbim en hayırlısını bilir neyapalım artık inancımız da olmasa bu durumlara katlanmak cok zor olurdu.inşallah rabbim tüm dileyenleri tez vakitte dilegine kavuştursun..dualarımız kabul olsun...senin de agzına ve yuregine saglık arkadaşım.opuyorumnanaktan.

canım benim,biz ortak bir acıyı paylaşıyoruz..acılar yaşanmayınca anlaşılmaz..ümitlerini kırma,olur inşallah,rabbime sığın,rabbim herzaman seninle olsun...

doğuyu gözünde büyütme,ben 5 yıl kaldım..neresi olursa olsun ,mutlu olmayı bil yeter ki...okulda bi arkadaşım var ,ankarada defalarca tüp bebek denemesi yapmış olmamış,erzuruma tayinleri çıkmış o yıl tüp bebek tedavisine başlamış ve şimdi bir oğlu var..olacaksa her yerde olur ,sen endişe etme ,yeterki rabbim istesin,iyi dileklerin için sağol canım..rabbim dualarımızı kabul etsin..

30 salavatım ve duam senin için arkadaşım..opuyorumnanaktan

rabbim tüm evlat hasreti çeken kardeşlerime enkısa zamanda hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin banada nasip etsin.bendende hepinize 20 salavat

canım merhabalar vereliniortak

30 salavatım ve duam senin için...

kızlar bendende 30 salavat burada bebek hasretiyle yanan bütün herkese okuyorum
banada dualarınızı eksik etmeyin lütfen
yarabbim en kısa zamanda bizlerede hayırlı saglıklı çocuklar nasip et..

mekselinacım canım benim...merhabalarvereliniortak

istediğin tüm dileklerin için 30 salavatım ve duam senin için..opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben herzaman giremiyorum ama herzaman dualarımda varsınız.rabbim gönülden isteyenlere nasip etsin evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın.aslında benim bi fikrim var eger kabul ederseniz.isim listesi yapıp salavatı tefriceyi okusak.bi şekilde isim isism dua etsek çok güzel olur rabbim kabul eder inşallah günahsız agızdan dua etmek çok güzel.eger yaparsanız elimden geldigince salavatlarınıza yasinlerinize zikirlerinize ve bütün dualarınıza yardımcı olurum.dualarınızda beni de unutmayın bende evlat hasretiyle yanıp tutuşanlardanım

canım bunu bende düşündüm ama 4444 kilit bi dua..ne eksik ne fazla olacak,zamanında bitirilecek..ben bu topici açmadan önce bunu mu başlatsam diye düşünmüştüm,ama daha çok azız..ya zamanında yetiştiremezsek,,sekteye uğrarsa,şimdi okullar açıldı,çalışanlar var,yine de ben elimden geldiğince katılırım bu sene ders yüküm çok fazla gece derslerim var..ama yine de katılırım,listeyi oluşturalım,ayşe20 liste yapmış ekleyelim en kısa zamanda başlayalım...bu arada tanıdığınız tanımadığınız herkese dua edin ,sizi çok öpüyorum...opuyorumnanaktan

selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ve ben ayse.20
atladıklaarım ve topiği yeni görenler olursa isimlerini yazsınlar

okey kızlar listeyi yapın başlayalım...ben kendim için geçen hafta başlamıştım..kadir gecesine bu ay hayırlı haberlerle :emir_bebek:girmek ,2010da evladımı hayırlısı ile kucağıma almak için..inşallah rabbim kabul eder..700 tane okuyabildim daha..

okullar açıldı sınavlar ,toplantılar olunca ara ara devam ediyorum..başlayalım herkes kaç tane okuyacaksa yazsın 4444'ü tamamlayalım allahın izniyle...

kızlar meryem suresi varmış bir bayan arkadaşım kadınlar kulübünde ısrarla bu duyı okumamızı söylüyor kendisininde 5yıl çocugu olmamış bu duayı okumuş ve çocugu olmuş baska arkadaşlarınada söylemiş 3 4 arkadaşının bu duayı okuduktan sonra çocukları olmuş meryem suresini 41 kere günde 1 kez okuyacakmışız adetli günlerde baska arkdaşımıza okutturacakmışız bittikten sonrada 3 gün oruç tutacakmışız bu duayı bende bir çok kişiden duydum duydugum kişiler bu duanın sonunda hamile kalmışlar..adti rumuzlu bu arkadaşımızı bir takip edin isterseniz.

merhaba mekselina86, meryem suresi hakkında yazdıklarını banada bir arkadaşım söyledi ama ben uygulayamadım dediğin gb 41 gün okunacakmış ben cok hızlı okuyamadığımdan ve calıstığımdan devam edememiştim.

geleyim salatı tefriceye, arkadaşlar bence okuduktan sonra,yani mesela ben şu kadar okudum desek daha iyi olmazmı, eger yarın selvinn için kesin başlıycaksanız yarın bende başlayayım okudugum kadarını göndereyim.. kaydirigubbakcemile5
mesajları görmekte zorlanıyorum yaa...

allah razı olsun kardeşim seninde ne muradın varsa onu versin.bendende sana 50 salavt.selvin kardeşim için yarın salavata başlayalım diger cumartesi gününe kadar bitirelim.300 salavat alıyorum

canım sağol listeye ilk beni almışsınız çok duygulandım

o zaman şöyle yapalım...

ben 700 okumuştum...

şimdi herkes ,kaç tane okuyacaksa eklesin 4444'e tamamlayalım..bitsin başka biri için tekrar başlayalım..

selvin için 700 + 300 : 1000 salavat- tefriciye,kaldı 3444.. üstünü kim tamamlayacak ???

haftaya adet günüm ,bi de bu dualar kabul olurmuş ,işte ben o zaman sizi yerim ,canlarım...opuyorumnanaktan

ay inş inşaallah duamız kabul olur.o mutlu haberi alırız.ya ben dedigim gibi herzaman giremicem onun için ben 200 tane daha alıyorum belki haftaya kadar giremem sonradan bana kızmayın nerde bu sessiz06 diye:KK70::KK70:.ben toplam 500 aldım.allahım kabul etsin ben birazdan çıkıyorum hapiniz allaha emanet olun dualarınız kabul olsun girdikçe yazarım hoşçakalın

canlarım benım valla kızlar süpersınız ya okurken neden bılmıyorum ama cok duygulandım ağlamak geliyor şu anad içimden peki o zaman şöle yapalım bence bakım şimdi içerıyı dua olan başka bır topık daha var ama onlar perşembe gece kalkıp teheccud kılıp kenzül arş suresi ile dua edıyorlar şimdi biz haftanın 1 gününü başlangıç olarak seçip başka 1 günüde bitiş gunu secelım o zaman herkes aldıgı kadar tefriciyeyi cekmek zorunda kalır ve eksıklık olmaz ne dersınız bana sorar sanız cuma gününü bitiş gunu olarak secelim ve herkes o zamana kadar okusun ayrıca okunan tefrıcıye sayısını guncel tutmak içinde bır yol bulamalıyız

500 tanede ben alıyorum o zaman buda 1200+500 =1700 eder daha sonra dua alan arkadaşlar bu mesajı kopyalayıp okuyacakları dua sayısınıda eklerlerse dua sayısı hep guncel kalmış olur ayrıca kabul gorursenız cumaya kadarda okuma suresı olsun

seçkin arkadaşım 30 salavat ve dua senin için okudum:Saruboceq:

allah razı olsun benden de sana gelsın 30 salavat pekş tefrıcıye alcanmı

kizlar beni de ekleyin lutfen dulariniza cok ihtiyacim var, ben de burdaki arkadaslarimizin ismini geicrerek dua edicem, Rabbim kabul eder Insallah.

500 tanede ben alıyorum o zaman buda 1200+500 =1700 eder daha sonra dua alan arkadaşlar bu mesajı kopyalayıp okuyacakları dua sayısınıda eklerlerse dua sayısı hep guncel kalmış olur ayrıca kabul gorursenız cumaya kadarda okuma suresı olsun

500 de ben aldim arkadaslar 1700+500= 2200 cumaya kadar bitirecegim.

kızlar bi karışıklık var,kime okuyacaksanız önce nickini yazın ,sonra ne kadar okuyacaksınız onu yazın..

selvin için , 4444

selvin : 700 aldı

özlem80 : 500 aldı

seçkin : 500 aldı

sessiz 06 :500 aldı

gülsenim : 300 aldı

toplam : 2500

BU LıSTEYı KOPYALAYIN ,KıM NE KADAR OKUYACAKSA EKLESıN..

ayrıca okuyup bitirenler karşısına bitti yazsın ...

evet kimler tamamlayacak ??

lütfen listeyi bu şekilde yürütelim ,takip etmesi daha kolay olur,bu arada teşekkür ederim..canlarım benim yaaaaaaa

hadi beni bir an önce bitirelim başkasına başlayalım..

Son düzenleyen: Moderatör:
selvin için 4444 salavatı- tefriciye...

selvin : 700 aldı ( okudu bitti )

toplam : 2500

selvin için , 4444 salavatı tefriciye

selvin : 700 aldı (okudu bitti)

mekselina86: 100 aldı

toplam : 2600

100 de benden şimdilik ileriki günlerde daha çok alırım inş.

kızlar selvinden sonra 2 sıradaki kim eger belli degilse beni 2 sıraya alabilirmisiniz?

haftaya cuma bitecek ,bir hafta süremiz var..cuma gününe kadar herkes listeye okudu yazacak,cuma gecesi saat 11 veya 12 ye kadar listedekilerin hepsi okudu diye yazmış olacak ve bitip bitmediğini göreceğiz..bir işi çıkan ve yetiştiremeyecek olan yazacak onun yerine başkaları devam edecek..ama mutlaka bir haftada 4444 defa okunup bitmiş olacak...

kızlar ben bu duaya çok inanıyorum..peygamber efendimize salavat getirip dua ediyoruz , bu duayı okuyup şifa bulmayan yok..örneği bizim sitede bir arkadaşımız pkolu ve bu duayı okumuş o ay hamile kalmış..ama arkadaşlar lütfen alınca mutlaka okuyalım es geçmeyelim,yoksa kabul olmazmış..duyarlı olacağınıza inanıyorum..devam eder eğer biz devamlı girip takip edersek allahın izniyle başarırız...ve isteyen herkes için okumuş oluruz..gönül birliği yaparız..

X