- 22 Nisan 2009
- 3.775
- 7
- 35
- Konu Sahibi selvinn
ayse.20;8887191]ayse.20 bende varım arkadaşlar bende dua istiyorum....
sizin için başka dualarda yazabilirim mesela fetih suresinin ilk ayeti heryerde kapıları açar(tabi Allahın izniyle)
ayrıca bende bu topikte bulunanlar için 50 salavat ve dualarıım sizin için...
ayse20'cim merabalar...vereliniortak
fetih suresini duydum bir de kenzülarş varmış,o da çok iyiymiş..
aslında ben bu sitede dolaşırken,bir arkadaşımın hikayesinden çok etkilendim..yumurtalıklarında kist varmış,ilaç tedavisi görmüş uzun yıllar,sonra doktor bu ay şu adet söktürücüyü kullan ,gelecek ay bakalım ama durum hiç ümitli değil deyince ,arkadaşımız eve gelmiş,dua okumaya başlamış ,dua kitabını karıştırıken 4444 salavat-ı tefriciye duasını görmüş..bir haftada okumuş bitirmiş..sonra adet söktürücüleri almış ama biş türlü adet olamamış,dr gitmiş..dr şok olmuş çünkü tüm kistleri yok olmuş ve hamileymiş..bu hikayeyi okuyunca çok ağladım..çünkü dua insanın tek dayanağı bizi tedavimizde...aslında 4444 okuyalım diye düşünmüştüm ama bu duanın sırrı 4444 kere okunmasında..bi kişi atlasa olmaz..en kısa salavatı seçtim ben..nasıl olsa salavat dilimizden düşmüyor bari arkasından birine dua ederiz dedim..
herkes topiğe bakıyor ,merak ediyor ama ne kendi ismini ekliyor ne de arkadaşı için dua istiyor..keşke nicklerini yazsalar da onlar için dua edebilsek ve onlar da bizim için dua etse...
kızlar eğer bu günlerde yumurta toplama işlemi yaptıran transferi aşılama işlemi olan arkadaşlarınız varsa nicklerini ekleyin..çünkü en çok onların ihtiyaçları vardır...hadi bakalım pamuk diller duaya...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ayse20 senin sorunun ne??sebepsizmisin ??
cnm benim sorunum sıkıntı ilk bebeğim ölünce ikincisi olmadıı tedaviye başladım oda beni yıprattı şimdi kendi haline bıraktım dua ve bitkisel kürler hayırlısı artık...