Arkadaşıma DUA....

ayse20 senin içinde 30 salavat okuyorum
ALLAHIM DUALARINIMIZI KABUL EDER ıNŞ.

selvinn, ayse.20,aymes,gazili09,sessiz06,mnla,sweet33,erkder,seckin38,cimcime eses, sumak,sınek,uhde,pembesu,esmergunay,gundogmadan,ahuhayat,musetta,misskapris ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma 30 salavat getirdim. inşallah rabbim yuce katında dualarımızı kabul eylesin tez vakitte saglıklı ve hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsin...aminnnn.....:Saruboceq::Saruboceq:

iyileşince tekrar devam edecegim..opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben herzaman giremiyorum ama herzaman dualarımda varsınız.rabbim gönülden isteyenlere nasip etsin evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın.aslında benim bi fikrim var eger kabul ederseniz.isim listesi yapıp salavatı tefriceyi okusak.bi şekilde isim isism dua etsek çok güzel olur rabbim kabul eder inşallah günahsız agızdan dua etmek çok güzel.eger yaparsanız elimden geldigince salavatlarınıza yasinlerinize zikirlerinize ve bütün dualarınıza yardımcı olurum.dualarınızda beni de unutmayın bende evlat hasretiyle yanıp tutuşanlardanım

arkadaşlar ben herzaman giremiyorum ama herzaman dualarımda varsınız.rabbim gönülden isteyenlere nasip etsin evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın.aslında benim bi fikrim var eger kabul ederseniz.isim listesi yapıp salavatı tefriceyi okusak.bi şekilde isim isism dua etsek çok güzel olur rabbim kabul eder inşallah günahsız agızdan dua etmek çok güzel.eger yaparsanız elimden geldigince salavatlarınıza yasinlerinize zikirlerinize ve bütün dualarınıza yardımcı olurum.dualarınızda beni de unutmayın bende evlat hasretiyle yanıp tutuşanlardanım

guzel fikir ben de düşündüm aslında ama onu belli bir süre içinde bitirmek gerekiyormuş bakalım diğer arkadaşlarda fikirlerini yazsınlar ben de katılırım elimden geldiğince.pazartesi işe başlıcam ama vakit ayırırım seve seve..hatta bir sitede yasin de okuyorlardı heveslendim ama cuma vaktinde okuyorlardı ben calıştıgımdan ancak akşam okuyabilirim yada haftasonlarında..

mekselina86,gulsenim Allah razı olsun bendende sizlere 50 salavat ve duayla...

gulsenim bende düşündüm onu hatta yukardada yazdım yetiştirebilirmiyiz diye herkez 500 tane okusa yetiştirirz diye düşünüyorum annemize arkadaşımızada söleriz onlarda okur sessiz06 dediğin gibi bi isim listesi yaparız sırayla herkeze okuruz inşallah
sessiz06 senin içinde 50 salavat okuyorum tez zamanda kavuşasın bebeğine inşallahhh...

Son düzenleme:
allah kolaylıgını verir inşallah yeterki başlayalım.dedigim gibi isimlerinişzi alıyım liste olarak çünkü ben herzaman giremiyorum haftada 1 kişiye okuyalım.siz liste yapalım başlama günü ve bitirme gününü belirleyelim ve başlayalım yılmadan bıkmadan defalraca okuyalım.rabbim yüce mevlamız yardım eder hiç endişe etmeyelim listeyi hazırlayın bügün başlayalım benim ismimide yazmayı unutmayın .ben yazardım isimleri fakat ben çok yeniyim bilmiyorum.hadi bugün başlayalım allahın izniyle.önce salavatı tefriceyle başlayalım

aymescim canım arkadaşım seni takip ediyorum inş.sanada rabbim en kısa zamanda bir bebek verir
30 salavatda senin için tatlım
banada dularını eksik etme canım.

Allah razı olsun canım sağol
bende seni takip ediyorum tez zamanda inş. hepimize evlat nasip eder Rabbim
bende senin için 30 salavat ve dua okudum

şu an tüp bebek tedavisinde olan saboli arkadaşım için 30 salavt ve dua ettim Rabbim kabul eyler ibşallah tedavisinin sonucunda pozitifi görür arkadaşım:Saruboceq:

selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ve ben ayse.20
atladıklaarım ve topiği yeni görenler olursa isimlerini yazsınlar

Son düzenleme:
inşaallah güzel haberler gelir .yaradanım için hiç birşey zor deil.rabbim herkesin yüzünü güldürsün.

ben çıkıyorum akşama kadarda giremicem o yüzden kararınızı alın selvine 4444 tane başlayalım inşallah devamıda gelsin

sessiz arkadaşım 30 salavat ve duam senin için:Saruboceq:

selvin
sweet33
erkder
seçkin38
aymes
cimcime eses
sumak
gulsenim
gazili09
mekselina86
saboli
ayse.20
sessiz06

allah razı olsun kardeşim seninde ne muradın varsa onu versin.bendende sana 50 salavt.selvin kardeşim için yarın salavata başlayalım diger cumartesi gününe kadar bitirelim.300 salavat alıyorum

kızlar meryem suresi varmış bir bayan arkadaşım kadınlar kulübünde ısrarla bu duyı okumamızı söylüyor kendisininde 5yıl çocugu olmamış bu duayı okumuş ve çocugu olmuş baska arkadaşlarınada söylemiş 3 4 arkadaşının bu duayı okuduktan sonra çocukları olmuş meryem suresini 41 kere günde 1 kez okuyacakmışız adetli günlerde baska arkdaşımıza okutturacakmışız bittikten sonrada 3 gün oruç tutacakmışız bu duayı bende bir çok kişiden duydum duydugum kişiler bu duanın sonunda hamile kalmışlar..adti rumuzlu bu arkadaşımızı bir takip edin isterseniz.

valla ben ilk listeden başladım canım 300 tane salavatı tefriceye aldım.ben çok alıyorum çünki ben herzaman giremicem

X