- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
-
- Konu Sahibi Zalimhayattt
rica ederim.buradaki bütün evli bayanlar aynı şeyi söyler ..Siz evli olduğunuz için tecrübeleriniz daha çoktur ben ikşli ilişkilerde iyi olmadığım için sizlerden fikir alıp yardımcı olmak istedim teşekkürler
Çok haklısınız psikolojik şiddet yapıp pireyi deve yaptın diye kıza yükleniyor inşallah ondan ayrılma gücünü Rabbim ona verir görüşmüyor zaten arkadaşım bu kararının arkasında durur
Okutacağım inşallah vazgeçecek nişanlısı hala hatasının farkında bile değil belli zaten sonları hayırlısı olsunArkdasina tek tek okut buralari.
Sakin geri donmesin..hem suclu hem guclu.
Cok cker bu adamdan cook.
Yüzüğü verirken okutacak galiba nişanlsına bunda ne var senin gibi düşünen olmaz demiş abarttığını düşünüyor kızı paranoyak suçlu yaptı ona normal geliyor gitmesiHe bi de nişanlısına burayı okutsa ne olacak o kafadaki bir adam he ben hatalıyım özür dilerim mi diyecek. Hiç sanmam. He bu saatten sonra özür dilese kaç yazar. Nişanlıyken böyle yapıyosa... Böyle biriyle devam etmek için insanın kendini sevmemesi kendine hiç değer vermemesi gerekir. Buraya konu açıldığına göre de durum öyle galiba.
Kız daha neler söylemiş arkadaşıma da o terbiyesinden susmus cahile uymayım diye dediArkadaşın haklı.Üstelik ne demek hesap vermem? Ek olarak elin kızı çocuğun nişanlısına nasıl sen karışamazsın tarzı konuşabiliyor bu yüzü nerden buluyor ve yine ek olarak adam eğer adam olsaydı nişanlısını korur elin kızının sen karışamazsın demesine izin vermezdi.Arkadaşının aklı başındaysa bu çocukla evlenme fikrinden vazgeçsin.Yoksa o kucağında çocuk adam eve gelsin diye bekler,adam ya gelir ya gelmez soramazsında nerdeydin diuye,çünkü arkadaşın ona hesap soramaz belliki zaten adamda cevap vermez.Öyle mutsuz bi evlilik.Benim hayatımı geçiriceğim insana dış kapının mandalı sen karışamazsın nası der ağzını bitarafına kadar yırtarım o kişinin kadın halimle.
arkadaşının tez elden ayrılması lazım sonu kötü bu haysiyetsizleArkadaşım çok zor durumda olayı anlatacağım ve yorumlarınızı nişanlısına okutacak...
Bir yıldır nişanlılar ve nişanlısı geçen akşam bir arkadaşının evine arkadaşı evde yokken eşi ve iki kızı varken yemeğe yani oturmaya gidiyor ve nişanlısına da cevap vermiyor iki saat sonra tur attım geldim diye yalan söylüyor. Nişanlısı yalan söylediğini dökümandan öğreniyor ve o kızı tanıdığı için mesaj yazıyor sizlemiydi diye kızda evet bizdeydi yemek yedik film izledik sen niye bizden kıskanıyorsun diyor ve arkadaşımı suçlu çıkartıyor fotoğraf çekildik istersen atayım her gün görüşürüz sen karışamazsın tarzında cümleler kullanıyor. Nişanlısıyla ertesi gün arkadaşım konuşuyor ve sana hesap vermem istediğim yere giderim arkadaşım varkende yokkende giderim anneme babama hesap vermem diyor sana asla vermem yalan söylediğine de cevap vermiyor pireyi deve yaptın diye üste çıkıyor.
O olaydan sonra arkadaşım aramadı nişanlısıda aramadı ve kız haketmediğini düşündüğü için çok üzülüyor ve nişanlısı olayı abarttığını düşünüyor sizce arkadaşım mı nişanlısı mı suçlu? Siz olsanız ne yapardınız bu ana kadar da üzüldüğü alttan aldığı olaylar çok olmuştu arkadaşımın bu olay onu taşırdı artık bu arada o evine gittiği kızların yaşı 21 civarında şimdiden teşekkürler yorumlarınız için..
Evde karısı iki kızı varmış kocası şehir dışında haberide vardır bu bana aşırı genişlik geliyorAğzını yüzünü kıracaksin ikisinin de. Durduk yere gizli saklı is yapıp uste cikiyorlar bir de. Tövbe yarabbi ya. Kızın kocası nerdeymis
Evde karısı iki kızı varmış kocası şehir dışında haberide vardır bu bana aşırı genişlik geliyor
Bilmiyoruz ki hem nişanlısı hem de o kız şehir dışında demiş babası içinNe malum ki. Adam yalancı nasıl inancaz? Belki toptan genişler, komple yalan soyluyorlar belki swinger yapiyorlar :) hayal gücüm genis benim