Arkadaşıma bir yardım edin lütfen :(

canım ben buna çok benzer bir olayı yaşamıştım evlenmei düşündüğüm bir çocukla. Ve sonuç şu oldu, bana paranoyak muamelesi yaptılar. Üstelik böyle habersiz gittiği yer akrabasıydı, yaşça büyüktü. O kız ablam yaşında diyordu. kız da bana siz evli değilsiniz istediğim zaman görüşürüm demişti. evlenceğim çocuk da saf ayaklarına yatıyordu ki en sonunda bunlar mercimeği fırına verince terketti beni. Terkederken de bu kız için olduğunu demedi. Ve şimdi evliler :) O yüzden bence arkadaşın yol yakınken dönsün ve kararlı olsun. Ben ilk yalanında bu kızın evine film seyretmeye gittiğini öğrendiğimde aryrılmıştım, çiçekler, yalvarmalar, özürler barıştım. 9 ay sonra da en zor zamanımda kardeşim hastayken, hastaneden yeni çıkmışken terkedildim.
Aynı şeyler kız onlara göre hasta paranoyak ve çok kıskanç kız abartıyor herşeyi bunda ne var ki diyorlar ya biz garibiz ya onlar arkadaşım çok bağımlı aşırı sevdiği için göremiyor o yüzden konuyu açtım ki belki faydam olur diye o olaydan sonra hiç aramadı bile nişanlısı ama arkadaşım kendisine üzülüyor

İlk paragrafta arkadaşınıza da nişanlısına da hep nişanlısı demişsiniz karıştı kafam..inşallah doğru anlayarak cvp veriyorum

Nişanlısı haklı..kız haksız

İlk paragrafta arkadaşınıza da nişanlısına da hep nişanlısı demişsiniz karıştı kafam..inşallah doğru anlayarak cvp veriyorum

Nişanlısı haklı..kız haksız
neden???
erkek,arkadaşının hanımıyla kızıyla yemek yiyip film izliyor
evde erkek sinek yok başka..
kızada yalan söylüyor tur attım diye..
kızda dökümlrden öğreniyor.
gittigi evdeki kız nişanlı kıza sanane sen karışamazsın hergün görüşürüz diyor..
sonunda erkek karışamazsın bana istediğimi yapaım diyor..
lütfen tekar okuyun bence siz tersini anladınız..
erkek butun bunları yaparak nasıl haklı olabilir??????

Ayyyy adama sinir oldum. Adamın arkadaşına çok daha sinir oldum. Nasıl üslupsuz bir insanmış! Ayrıca evet anne babasına hesap vermese de müstakbel eşine böyle uç durumda bir "arkadaş oturmasını" haber vermek zorunda!

neden???
gittigi evdeki kız nişanlı kıza sanane sen karışamazsın hergün görüşürüz diyor..

Koskoca insanlar..kadının evine gitti diye karışamaz bu karışılcak bir şey değil..karakter meselesi yani..

bir erkeğin karakterinde olmamalı o eve gitmek..evli kadının evine gitmeyi doğru bulması, sonradan düzeltilecek bunun yanlış olduğu öğretilcek, niye gittin denilecek bir şey değil..kaç yaşına gelmiş adam, bu yaşa kadar bu doğruyla yaşadıysa daha da eğilmez...

Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben karışmaması karakterini böyle görmesi tarafındayım..karakterini böyle gördükten sonra ayrılıp ayrılmamaya içindeki güven duygusuna göre karar versin..

neden???
Ben sizinle aynı fikirdeyim bana çok ters geliyor tek dileğim Rabbim çıkarsın arkadaşım çok kötü durumda bağımlı kişiliği var ve çok seviyor

1- adam kıza yalan söylüyor, gittiği yere ilişkin,
2- sonra diğer kız mesaj atıyor ' kıskandın mı, bizim görüşmemize karışamazsın ' diyor,
3- adam sana hesap mı vericem deyip üste çıkıyor?
4- daha da kötüsü diğer kıza attığı mesaj yüzünden nişanlısını haksız buluyor,
5- adamın özür dileme çabası hiiç yok,
6- en sonuncusu da arkadaşınızın sürekli alttan alan biri olduğunu söylüyorsunuz, bu yukarıda yaşananlara neden olan etkenlerden biri. Adam kızın kendine bağımlılığını görüyor ve bunu hoyratça kullanıyor.

Bu işin bitmesi gerek kardeş, yürümemesi lazım. Bana göre bu yaşananların en kötüsü ne biliyor musun? Adamın nişanlısını diğer kıza ezdirmesi. Olay orda bitmiş zaten.
Hasılı kelam arkadaşın o nişanlı bozuntusunu koysun kapıya.

Koskoca insanlar..kadının evine gitti diye karışamaz bu karışılcak bir şey değil..karakter meselesi yani..

bir erkeğin karakterinde olmamalı o eve gitmek..evli kadının evine gitmeyi doğru bulması, sonradan düzeltilecek bunun yanlış olduğu öğretilcek, niye gittin denilecek bir şey değil..kaç yaşına gelmiş adam, bu yaşa kadar bu doğruyla yaşadıysa daha da eğilmez...

Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben karışmaması karakterini böyle görmesi tarafındayım..karakterini böyle gördükten sonra ayrılıp ayrılmamaya içindeki güven duygusuna göre karar versin..
ben zatenn hiçbir yorumumda karışsın öğretsin eğsin demedim..
bitirmeli adamda bu durumlarnı görmezden gelecek bir kız bulmalı dedim.

ben zatenn hiçbir yorumumda karışsın öğretsin eğsin demedim..
bitirmeli adamda bu durumlarnı görmezden gelecek bir kız bulmalı dedim.

kızın nişanlısına sorması üstüne evli kadını arayıp sorması hiç hoş değil..bu tarz bi davranış sergilememesi gerekiyordu..kızı eleştiren göremeyince haksız olduğunu belirttim...

yani sizin dediklerinize bi şey demedim ki..siz "neden?" diye bana sorunca açıkladım sadece...

Yuh yuh yuh yuh.
Evde arkadasi olmadan evine gitmeyi normal goren sevgili.
Kendisi evde yokken is arkdasinin evine gelmesini normal goren koca.
Kocasi evde yokken kocasinin is arkadasiyla evde duran ve normal goren kadin.
Ustune bide bunu savunuyor emi? sen karisamazsinmiss.

Bu nasil bi arkadas cevresidir???
Yalanini gectim bile. Yalan burda en kucuk kusur kaldi bana gore.
Boyle genis ve rahat olunurmu ya?
Yalan soylediginde hemfikir olup ''tm daha yalan soylemiycem'' dese ne yazar?

Hayat tarzi buysa sevgilisinin ben yolu vermistim zaten.

Bu adamla evlilik filan yürümez yalan söylüyor bide üste çıkmaya çalışıyo sonrada hesap vermem kimseye diyor nr bu terbiyesizlik acaba kizda üç erkekle ayni evde saatlerce oturup vakit gecirseydi vr gitmedim diye yalan soyleseydi cevabı ne olurdu çok iyi düşünsün arkadaşın cokta iyi degil gibi iliskileri

kızın nişanlısına sorması üstüne evli kadını arayıp sorması hiç hoş değil..bu tarz bi davranış sergilememesi gerekiyordu..kızı eleştiren göremeyince haksız olduğunu belirttim...

yani sizin dediklerinize bi şey demedim ki..siz "neden?" diye bana sorunca açıkladım sadece...
tek hoş olmayan şey buysa size göre ben artık sizinle cvplaşmıycam......
ona gelene kadar ortada dha ciddi şeyler var

Ben sizinle aynı fikirdeyim bana çok ters geliyor tek dileğim Rabbim çıkarsın arkadaşım çok kötü durumda bağımlı kişiliği var ve çok seviyor
ileride bu hareketler sevgiyi nefrete dönüştürecek malesef..
eşimle ufacık bir görüş ayrılıgımız olsa huzurum kalmıyo aynı ev çok başka bişey

valla dusunuyorum
ben kocam evde yokken kocamın arkadasını eve alsam
kocam benı boşar öncelıkle haklı olarak
ben kocam evde yokken arkadasını eve alıp yemek yıyıp tv ızleyecek kadarda bilmemne degılım
cok cok cok ters bı mevzu
hele hele benden nıye kıskanıyorsun dıyemem nısanlı kıza
esımın arkadası kocam evde yokken gelmek ıstese valla esım evde degıl geldıgınde sızı arasın derım ne kadar samımı olursa olsun yanı
öylede yapıyorum
bu yabanılık degıl kocamın bana guvenı herseyden önemlı cunku

dıyecegım su kı
o nısanlı kızcagız haklı
haklı oldugu gıbı adam sımdıden boyle yapıyorsa sonlarını ıyı gormuyorum
evlenmeden herseyden vazgecmek daha kolay evlenılecek tek adam o degıl bu bence ufak bı mevzu da degıl
cok cok yanlıs cok ters

Arkadaşım evli kadını değil kıza whatsuptan yazıyor nişanlısının yalan söylediğini ortaya çıkarmak için yazmış inkar ederdi diyor O yüzden arkadaşının kızına yazıp öğreniyor

Yuh yuh yuh yuh.
Evde arkadasi olmadan evine gitmeyi normal goren sevgili.
Kendisi evde yokken is arkdasinin evine gelmesini normal goren koca.
Kocasi evde yokken kocasinin is arkadasiyla evde duran ve normal goren kadin.
Ustune bide bunu savunuyor emi? sen karisamazsinmiss.

Bu nasil bi arkadas cevresidir???
Yalanini gectim bile. Yalan burda en kucuk kusur kaldi bana gore.
Boyle genis ve rahat olunurmu ya?
Yalan soylediginde hemfikir olup ''tm daha yalan soylemiycem'' dese ne yazar?

Hayat tarzi buysa sevgilisinin ben yolu vermistim zaten.
Çok haklısınız psikolojik şiddet yapıp pireyi deve yaptın diye kıza yükleniyor inşallah ondan ayrılma gücünü Rabbim ona verir görüşmüyor zaten arkadaşım bu kararının arkasında durur

ileride bu hareketler sevgiyi nefrete dönüştürecek malesef..
eşimle ufacık bir görüş ayrılıgımız olsa huzurum kalmıyo aynı ev çok başka bişey
Siz evli olduğunuz için tecrübeleriniz daha çoktur ben ikşli ilişkilerde iyi olmadığım için sizlerden fikir alıp yardımcı olmak istedim teşekkürler

X