Arkadaşıma bir yardım edin lütfen :(

Daha ayrılmadı mı? Bazıları gerçekten mutsuz olmak istiyor ya tutarsa diye. Şu sinan Akyüz ün piruze romanını okuyan vardır belki. Ben okurken o kadına öyle üzülemedim bile değil ağlamak. Tuttu bir haftadır tanıdığı adam için ailesini ezerek tek başına suriye gibi bir yerde evlendi. Sonra da neler geldi başına. Neyse konu o değil de işte arkadaşınız da ayrılma da buna benzer şeyler olacak. Ben taa buralardan sinir oldum arkadaş nasıl duruyor o adamla hala
Göşmüyorlar o günden beri arkadaşım kendisini toplayınca yollayacak diye düşünüyoruz

Arkadaşın haklı tabi ki daha şimdiden yalan söylüyorsa ooo ileride neler olur acaba? Bir de üste çıkmış kim olsa aklına bir sürü şey getirirdi.

K Daha kız daha neler söylemiş arkadaşıma da o terbiyesinden susmus cahile uymayım diye dedi

İyi etmiş.Kalitesini düşürmemiş olur,milletin nişanlısına ileri geri konuşmayı kendinde hak sayanın da toplum içinde yeri/konumu belli.Hayır adama göz koydu deseeeem,nişanlısını elin karısına harcatan adamdan kimseye yar olmaz :KK49: Ama muhtemelen onda bunu düşünebilecek kapasite yok zaten.Ay kızın numarasını verin iki çift laf edeyim ortadan ikiye ayırdımmı hiç bişeyi kalmaz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Daha neler dicemde elin bilmemnesi için ban yemeye değmez kııııııız :21: Ama bence arkadaşınız o çocuktan ayrılsın yaa.Yazık vallahi.Seviyorum napıyım diyenlere ayrı bi ifrit oluyorum zaten. :KK11:

X