Arkadaşıma bir yardım edin lütfen :(

Zalimhayattt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
87
18
37
Arkadaşım çok zor durumda olayı anlatacağım ve yorumlarınızı nişanlısına okutacak...
Bir yıldır nişanlılar ve nişanlısı geçen akşam bir arkadaşının evine arkadaşı evde yokken eşi ve iki kızı varken yemeğe yani oturmaya gidiyor ve nişanlısına da cevap vermiyor iki saat sonra tur attım geldim diye yalan söylüyor. Nişanlısı yalan söylediğini dökümandan öğreniyor ve o kızı tanıdığı için mesaj yazıyor sizlemiydi diye kızda evet bizdeydi yemek yedik film izledik sen niye bizden kıskanıyorsun diyor ve arkadaşımı suçlu çıkartıyor fotoğraf çekildik istersen atayım her gün görüşürüz sen karışamazsın tarzında cümleler kullanıyor. Nişanlısıyla ertesi gün arkadaşım konuşuyor ve sana hesap vermem istediğim yere giderim arkadaşım varkende yokkende giderim anneme babama hesap vermem diyor sana asla vermem yalan söylediğine de cevap vermiyor pireyi deve yaptın diye üste çıkıyor.

O olaydan sonra arkadaşım aramadı nişanlısıda aramadı ve kız haketmediğini düşündüğü için çok üzülüyor ve nişanlısı olayı abarttığını düşünüyor sizce arkadaşım mı nişanlısı mı suçlu? Siz olsanız ne yapardınız bu ana kadar da üzüldüğü alttan aldığı olaylar çok olmuştu arkadaşımın bu olay onu taşırdı artık bu arada o evine gittiği kızların yaşı 21 civarında şimdiden teşekkürler yorumlarınız için..

Arkadaşınız haklı. Masum bir durumsa neden yalan söylüyor? Yolun başında yalan söyleyen hep söyler.

yavuz hırsız ev sahibini bastırmış...

zavallı kızcağız da inanmış, haksızlık mı ettim, hay Allah diye perişan...
evet oldu olacak bir de özür dilesin affedin beni ne olur desin...

ya hu net bir şekilde bu ilişki biter !

evde arkadaşı yokken ne işi var arkadaşının karısı ve kızlarıyla ?
ne diye yalan söylüyor ?
bunu sorguladığı zaman ne diye üste çıkıp bana hesap soramazsın naraları atıyor.?
o kadın kim oluyor da nişanlı kıza kıskanma diye laflar edebiliyor ?

bulunmaz hint kumaşını arkadaşınız bulmuş herhalde..
başka ne diye bu adama sabredilir bilmem...

Arkadaşım kendisine üzülüyor kendisinin haklı olduğunu biliyor yanlış anlattım galiba ben o üste çıkıyormuş ve ne varmış gidebilirmiş gayet normalmiş ona göre

ay sonuna kadar haksız erkek.. kız bunu yapsa ne derdi acaba?
o evde 3 erkekle otursa ve erkege yalan söylese nişanlısı napardı önce bunu sorsun ona...
buu olay ona normal geliyorsa aralarından biriyle alakası var derim ben...
bu adamla evlilik cehennem olacak söyle arkadşına....
biran önce kurtulsun ondan...
ne demek anama babama hesap vermiyorum ben..
şuan kızarkadaşın anası babası konumunda değil sevdiği sevgilisi konmunda..
tabiki hesap verecek istediği gibi yaşamayacakç...
lütfen ona bunu sorun lütfennnn aynısını kız yapsaydı oğlan susarmıydıııı.
diğer br sorun da gittigi kız nasıl bu tarz konuşabiliyor kıskandınmı sen karışamazsın falan ve daha birçok şey.. demekki eerkekten o rahatlığı almış. kızda korkmadan çekinmeden laflar sayabiliyo.. erkek böyle konuşmuş olacak ki onlarda bunu rahaattça söyleyebiliyor..
bu ilişki BİTMELİİİİİ ...erkek istegini yapacak ve kabullenecek bir kız bulmalı..
kızda kendini bile bile ateşe atmamalı..
evlilişk çocuk oyuncagı değil inan evlerinin içi cehennem olur...çünkü hatasını kabul etmeyen birde üste çıkmaya çalışan erkek zorrrrr çekilmez

Son düzenleme:
öyle sey olmaz ben asla kabul etmem herseyı gectım yalan soylemek nedır sana hesap vermem nedır evlendıkten sonra

hem kadın erkeğe hem erkek kadına hesap vermek zorundadır.

bunu kabul edemeyecekse hıc evlenmesın bu kız çok zorluk çeker. atsın o nişanı şimdiden

Hem yalan, hem de uste cikma cabasi... O kizin piskinligi de cabasi...

Abbas yolcu.

Arkadaşım kendisine üzülüyor kendisinin haklı olduğunu biliyor yanlış anlattım galiba ben o üste çıkıyormuş ve ne varmış gidebilirmiş gayet normalmiş ona göre

evet anlattığınızı gayet iyi anladım..
arkadaşınız da zaten bu olanları normal bulmuyor..

benimde demek istediğim böylesi normal olmayan bir durumla karşılaşan kız üzülmesin...
o adama bulunmaz hint kumaşı olmadığını göstersin ve daha fazla bu nişanlılık olayına devam etmesin.

bu durumu normal bulan adamla, ne var ki diye rahat takılan adamla zaten bu iş olmamalı...

tarafların ikisi de rahat olduğu sürece yaşanabilir bu durumlar..
bir taraf bunu normal bulmuyorsa evliliğe gidilmemeli.. olmaz.. mantıklı değil yani...

herkes kabul edemez eşinin gidip arkadaşının karısı ile oturmasını.. üstüne üstlük o kadar lafı...
bir erkek de bu kadar üste çıkıyorsa vardır o işin altında bir bit yeniği...
durduk yere bu kadar lafı kadın da erkek de etmez....
çevirdikleri bir iş var ki, hemen savunmaya geçmişler...
en iyi savunmada saldırıdır şeklinde kıza psikolojik baskı yapıyorlar... yok kıskanma,y ok ne var, yok şöyle yok böyle...

kime ne yahu! kıskanırım ben nokta diyecek
eyvallahı çekecek..
bu kadar basit...

peki arkadaşı nasıl kabullenmiş kendisi evde yokken karısıyla kızıyla oturan film izleyen erkeği?
babam olsa kabul etmem....
şu fotografıda merak ettim... ne tarz acaba

ASLAAAA ASLA EVLENMESIN BU COCUKLA O BAYANLA İLİŞKISI BILE OLABILIR BUNU KADININ TAVRINDAN CIKARIYORUM BENIM ESIM BI KADININ EVINE GIDECEK KADIN BANA SEN KARISAMAZSIN DIYECEK YEMINLE PARÇALARIM O KADINI REZIL EDERIM

ARKADASIN SAF BIR KIZ KI BU DURUMDA UZULMEKLE YETINIYOR BU KADAR SAF İSE ÇEKSIN NE DIYELIM

Pardonda yuh yani arkadaşı evde yokken karısıyla ve iki kızıyla ne işi var nişanlısının . Madem öyle nişanlisini da göturseydi. Var bunda bir iş. Arkadaşın gözünü açsın biraz. O kıza da şaşırdım ne rahat öyle sen bize karisamazsin demekle. Şu anlaşılıyor nişanlısı bu rahatlığı vermiş demek o kıza. Ya açık konuşayım hiç zorlamasin o yalancı adamla ömür geçmez.

peki arkadaşı nasıl kabullenmiş kendisi evde yokken karısıyla kızıyla oturan film izleyen erkeği?
babam olsa kabul etmem....
şu fotografıda merak ettim... ne tarz acaba
Aynı şeyi bende söyledim arkadaşım fotoğrafı atın demiş bahane bulup atmamışlar tabiki yıllardır dostlukları varmış ve akraba gibilermiş arkadaşımda demiş ki caiz mi gitmen yalan söyleyerek bana demiş namaz kılıyorsun birde demiş üste çıkıp arkadaşıma yükleniyor tabiki bende dedim kim yapsa kızarım bende ben arkadaşıma gitmiyorum eşi varken evde rahatsız olmasınlar diye çok yanlış

Üste çıkıp sen o kızı nasıl ararsın mesaj yazarsın diye arkadaşıma kızmasıda cabası işte arkadaşım haklı olduğunu biliyor biraz sessiz birisi olduğu için kendini hırpalıyor

Farklı şehirlerde yaşıyorlar bende kızın tavırlarına şaşırdım abim o benim diyormuş ama nişanlısı o rahatlığı vermiş

Üste çıkıp sen o kızı nasıl ararsın mesaj yazarsın diye arkadaşıma kızmasıda cabası işte arkadaşım haklı olduğunu biliyor biraz sessiz birisi olduğu için kendini hırpalıyor
hayır hıc kendını hırpalamasın bu adam evlenınce döver de o ışık var gibi duruyor. korkmasın elalem ne der dıye dık dursun yoksa cok ezerler bu cocuk gıtse baskası ezer sorun aslında arkadasının ezıklıgı tum sorunların kaynagı

kesinlikle arkadaşlara katılıyorum,evliliğe giden yolda atılan bir adım,nişanlı,bu demektir ki beraber paylaşılacak bir hayatın başlangıcı,daha evlenmeden ben yaparım ederimlere giren bir erkek,sürekli alttan alan bir kadın,bilemiyorum yani,ne demek hem yalan söyleyip hem de üste çıkmak,bence de ayrılsın,yazık değil mi bi ömrünü böyle saçma sapan birine ziyan edecek,ağlar belki üzülür ama sonra iyiki de yapmışım der,yazık etmesin kendine

canım ben buna çok benzer bir olayı yaşamıştım evlenmei düşündüğüm bir çocukla. Ve sonuç şu oldu, bana paranoyak muamelesi yaptılar. Üstelik böyle habersiz gittiği yer akrabasıydı, yaşça büyüktü. O kız ablam yaşında diyordu. kız da bana siz evli değilsiniz istediğim zaman görüşürüm demişti. evlenceğim çocuk da saf ayaklarına yatıyordu ki en sonunda bunlar mercimeği fırına verince terketti beni. Terkederken de bu kız için olduğunu demedi. Ve şimdi evliler :) O yüzden bence arkadaşın yol yakınken dönsün ve kararlı olsun. Ben ilk yalanında bu kızın evine film seyretmeye gittiğini öğrendiğimde aryrılmıştım, çiçekler, yalvarmalar, özürler barıştım. 9 ay sonra da en zor zamanımda kardeşim hastayken, hastaneden yeni çıkmışken terkedildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…