- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Okurken bile içim soğudu. Oh be!Kız arkadaşına da aynı şekilde yazmalısın.
*Nişanlıma işin düştü, sosyal medyası yok, benden almadın nasıl ulaşıp aldın numarasını?
*Diyelim ki aldın neden kaydetmedin telefonuna?
*O aradığındaki telaşını anlamayacak kadar aptal mı görünüyorum aklıma dalga geçme kızım.
*Neden direk o yanımda dedin, hani buluşacağımızı zaten söylemiştin?
Bana her şeyi açıklamazsan seni herksse ailene kadar rezil ederim.
Madem siz çirkinleştiniz, benim dostum olarak, arkadaşım olarak bu kadar mide bulandırıcı hal aldınız şimdi sıra bende. Aklımla dalga geçmeyin benim.
Kıza da bunu yolla.
Neden utanıyorsun sen mi yaptın da utanacaksın zaten güven bitti hem nisanlina hem arkadaşına bari itiraf al birinden yık ortalığı bu ne sakinlikGeriz.kli diyeceksiniz bana ama utaniyorumbunu sormaktan ben utaniyorum ((((( utanc duyuyorum ((((((
Queen bence kızın yanına gitmeli bunu sormak için öyle telefonda olacak iş değil buYüz yüze sormuş zaten adam hiçbir şey açıklamadan üste çıkmış.
Bu kadar yüzsüzlük olmaz. Konu sahibi biraz sessiz sakin sanırım. Hakkını arayamıyor. Ortalığı şimdiye yıkması lazımdı.
Bu tipler plan program yapar çok iyi hem de inanacağın yoksa da inanırsın yaptığından sıyrılmak için her şeyi söyler net olarak ya kanıtla işin başı sonu ne ya da al yüzüğünü defol demezse dansöz gibi kıvırcakYüz yüze sormuş zaten adam hiçbir şey açıklamadan üste çıkmış.
Bu kadar yüzsüzlük olmaz. Konu sahibi biraz sessiz sakin sanırım. Hakkını arayamıyor. Ortalığı şimdiye yıkması lazımdı.
Yüz yüze sormuş zaten adam hiçbir şey açıklamadan üste çıkmış.
Onlar utansın senin ne kabahatin var boşversene deveye diken insana .... derler arsıza arsız olmazsan tepene çıkarlarBu cok buyuk bir sey degil mi?
Benim yakin Arkadasim ve nisanlim.
Ben bunu soylemekten utaniyorum onlar yapmaktan utanmadi mi ? Allahtan korkmadilar mi?
Neden utanıyorsun sen mi yaptın da utanacaksın zaten güven bitti hem nisanlina hem arkadaşına bari itiraf al birinden yık ortalığı bu ne sakinlik
Evet ama konu sahibi ısrarla yazmıyor. Hala çocuk ne hakla, nasıl üste çıkıyor anlamıyorum.Okurken bile içim soğudu. Oh be!verilmesi gereken tepkiler bunlar
Mesaj atma lütfen yüz yüze konuş. İtiraf ettir. Onun yanında gibi yap sırf itirqf etmesi için.Bi de bana cikip hatani anlayana kadar konusma dedi. Yaziklar olsun.
Evet boyle bir sey atacagim cevap vermezse aciklamazsa ailesine anlatacagim ama inkar edecek ailesi de asla bana inanmayacak ben kotu olacagim cunku ogullarina ruh hastasi gibi baglilar.
Onemli de degil ama ben o arkadasimla bunun birlikte oldugunu yuksek sesle soylemekten utaniyorum. Allahtan korkuyorum o kizin vebalini almak istemiyorum, gercegi bilmek istiyorum. Ya ben cok mu safim ne olur soyleyin.
Bir sey gostermezse bu biseyleri sakladigini ispatlamaz mi, bitmesi icin yeterli...
Banada pek masum gibi gelmedi ama en iyi ihtimali soyleyeyim dedim gunahini almamk icin.Ne olursa olsun ayrilmasi lazim o arkadaslada bi daha gorusmemesi gerekir.kızın masum olduğunu hiç sanmıyorum
Yüzyüze konuşturmuyorlar ki kızı. Yoksa gidip saçını başını yolması lazımdı.Queen bence kızın yanına gitmeli bunu sormak için öyle telefonda olacak iş değil bu
Kalk git kızın evineSakin degilim dunden beri tukendim.
Hala agliyorum.
Bu is bitti benim icin sadece gercekleri gormek istiyorum o oyle bagirip cagirdi ama ben ikna olmadim ya da susmadim.
Queenin yazdigi gibi sorularima cevap alamazsam ortaligi ayaga kaldiracagim
Sadece utanc duyuyorum bu rezillikten tiksiniyorum
Konu sahibi sormaktan hicap duyuyor, onlar yaparken utanmıyorlar... Adam bulmuş iyi niyetli, saf kızı ne açıklama yapacak. Geç bile kaldı tepki vermekteEvet ama konu sahibi ısrarla yazmıyor. Hala çocuk ne hakla, nasıl üste çıkıyor anlamıyorum.
Evet ama konu sahibi ısrarla yazmıyor. Hala çocuk ne hakla, nasıl üste çıkıyor anlamıyorum.
Bence tek yolun var nişanlınla buluş ve o an telefonunu iste onlıne işlemlere bakacağını. Daha önce konuşmanız yoksa birdaha bu konuyu açmayacağını söyle eğer vermezse nişanı at kalkNisanlima cok kirginim. Bana mulakatima yalniz git ailenle gitme dedi.
Bunu gectim. Cafede merdivenlerden cikarken onu aradim mesgule atip suan musait degilim isim var biter bitmez arayacagim diyp arkadasimi arayinca sok gecirdim((
Guvenden degil de o kizin eli ayagina girdi o ilk cumleyi soyledi nisanlim onu aradi(
Orda bisey demedim ama dusundukce evde kendimi yedim bitirdim((
Evine giderse hic bisey diyemez ailesinin korkusuna hatta tehdit ederim.ben olsam söylemezsen şimdi ailene söylüyorum diyeYüzyüze konuşturmuyorlar ki kızı. Yoksa gidip saçını başını yolması lazımdı.
Aynen öyle, çirkinleş biraz konu sahibi ne kaybedeceksin. Kızın telefonu çalıyor arayan senin sevgilin, sonra elini kolunu sallaya sallaya bir şey olmamış gibi gidiyor ohh valla.Konu sahibi sormaktan hicap duyuyor, onlar yaparken utanmıyorlar... Adam bulmuş iyi niyetli, saf kızı ne açıklama yapacak. Geç bile kaldı tepki vermekte
kaç yaşındasın. tam da şuan senin çirkefleşme zamanın. onu rahatlıkla terk etGeriz.kli diyeceksiniz bana ama utaniyorumbunu sormaktan ben utaniyorum ((((( utanc duyuyorum ((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?