- Konu Sahibi bir_minik_fare
-
kız kaçırcam diye ortalıkta gerim gerim gerinen bir adama eş olunmaz.
hemen o arkadasının annesiyle konusman lazım.
ama sıktıkça onlar baska bir yolunu bulur mutlaka.
böyle akılsız kızları okudukça sinirleniyorum...
kaçsın bakalım daha 4 ayda yüzünü 2saat gördüğü adama da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.
olan anne-babaya oluyor...
ailesine sölemelisin..
ama uygun bir dille.kızında kaçmak istediğini değilde kızı kaçırmayı düşündüğünü söleyebilirsin..
aklını çelebileceğini,gerekirse mecbur bırakabileceğini sölemelisin ki kızada ailsi düşman olmasın cnm..
erkeğin ailesine sölemenin dogru olup olmadıgını ayırt edemedim.
canım bence o kızın ailesine söyle kıza iyi göz kulak olsunlar, gerekirse eve kiltlesinler bi yere göndermesinler. benim gözüm tutmadı o çocuğu. ailesi de madem kızın ailesinin bu kadar isteyemeceği bi aile, kıza çok yazık olur. kaçtığı için ömür boyu baskı görecek.
kız kaçırcam diye ortalıkta gerim gerim gerinen bir adama eş olunmaz.
hemen o arkadasının annesiyle konusman lazım.
ama sıktıkça onlar baska bir yolunu bulur mutlaka.
böyle akılsız kızları okudukça sinirleniyorum...
kaçsın bakalım daha 4 ayda yüzünü 2saat gördüğü adama da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.
olan anne-babaya oluyor...
ailesine sölemelisin..
ama uygun bir dille.kızında kaçmak istediğini değilde kızı kaçırmayı düşündüğünü söleyebilirsin..
aklını çelebileceğini,gerekirse mecbur bırakabileceğini sölemelisin ki kızada ailsi düşman olmasın cnm..
erkeğin ailesine sölemenin dogru olup olmadıgını ayırt edemedim.
Bi kere şunda anlaşalım,arkadaşının sevgilisi değil o çocuk.4 ay yazışmakla, 2 kere birer saat buluşmayla sevgili olunmaz.Hele evlenmeye hiç kalkışılmaz.Sözedilen kız kaç yaşında,16 filan mı anlamadım.Evlenmeye karar vermek için birlikte zaman geçirip birbirini iyice tanımak lazım.Nette yazışmakla karşılıklı konuşmak bir değil.Bakalım bu çocuk nasıl konuşuyor,nelere gülüyor,çevresiyle ilişkisi nasıl,arkadaşları nasıl insanlar,saygı görüyor ve gösteriyor mu,ailesiyle ilişkisi nasıl,nelere kızıyor,kızınca nasıl oluyor,çirkefleşiyor mu,küfürbaz mı vs vs...Ohooo bu kadar basit mi evlenmek ?
Kızın ailesi,çocuğun ailesi için iyi şeyler duymamış,acaba nedir,hırsız mı uğursuz mu bu insanlar ? Aile böyle diyorsa mutlaka bir bildikleri vardır,durduk yere böyle söylemezler.Belki doğru ve bu yüzden çocuk yangından mal kaçırır gibi kızı kapmaya,oldu bittiye getirmeye çalışıyor.Kaçacakmış,kaçıp nereye gidecek,nasıl bir hayatı olacak,neyle geçinecekler ?
Ben bunu sevdim hop diye gideyim,nasıl bir mantık bu ? Böyle durumlarda ailelerin yasaklaması maalesef işe yaramıyor,ters tepiyor.Keşke mümkün olsa da kızın tanıyıp,olmayacağını kendisinin anlaması için süre tanısalar.Bence arkadaşınla konuş,hiç çekinme herşeyi dan diye söyle,olmadı bu sayfayı okut.Dinlemiyorsa ailesiyle sen veya ailen konuşun,durumun ciddiyetini anlatın,önlemlerini alsınlar.
o kızı bu siteye üye yapsana girsin okusun biraz severek evlenenler bile neler çekiyo git oku de.sen kimin arkadaşısın kızınmı oğlanınmı.kızın arkadaşıysan anlatsana böle bi insan olduğunu ne saf kızlar var yaa..o daha adam bile olamamış.eşi olcak kızdan bahsediş şekli ne kadarda çirkin sanki bi mal sahibi oluyo adi insan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?