Arkadasım sevgilisini aldatıyor

Red, en acilinden arkadaş çevreni değiştirmen lazım. Arkadaşların ya fırsatçı ya cimri ya başka türlü sorunları var.

Ağabeyin haklı, herkes kendi doğrularını inanarak savunur bu yüzden arkadaşının fikirlerini ve davranışlarını değiştiremezsin, iyisi mi görüşmeyi kes.

Ben böyle bir şeye asla göz yummam. Değil en yakın arkadaşım, isterse bacim olsun...

Evlendikten sonra da devam etmeyeceği ne malum?

Herkesin kendi hayatı size ne?
Arkadaşınızın tavrını beğenmiyorsanız bitirin dostluğunuzu.

Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Birincisi ilk yapman gereken şey arkaaşım dediğin o kızdan acilen uzaklaşmak. Çok seviyorsan iletişimi kesme ama kesinlikle mesafe koy. Sen bunları biliyorsun diye belli ki fazla rahat davranmış bir daha anlatırsa duymak istemediğini söyle. Sana bile bazı şeyler normal gelmeye başlamış artık, kendine ne kadar zarar verdiğinin farkında mısın? Allah korusun...

İkincisi eğer senin yerinde olsaydım bir şekilde o çocuğu uyarırdım. Fake bir facebook hesabı aç mesela. Ne olup bittiğini yaz ama dikkat et, kendini ele verme. Kız arkadaşına dikkat et filan gibi yaz. Ve hesabı kapat ortadan kaybol. Gerisi de onlara kalmış.

Kız arkadaşını son bir kez daha uyar ve bence koşarak uzaklaş!

Simdi ben buraya hep sorunlarımı anlattığım ıcın herkes sanıyor ki gercekten sacma sapan ınsanlarla gorusuyorum o saklama kaplarını yurutenle artık sadece merhaba merhabayım gercı, cimri olanla da daha mesafeliyim. Gercekten buradaki tavsiyeleri diniyorum ve uyguluyorum.

Simdiki kıza gelirsek de, en sorunsuz arkadaslarımdan bırıdır kendisi; ama duygusal olarak cok gelgit yaşıyor. Bazı seylerı çabuk tüketti o yüzden belki de heyecan mı arıyor desem ne desem bılmıyorum. Ben ne kadar uyarsam da devam edecek, muhtemelen sevgilisi öğreninceye kadar. Onu da zaten kamufle etmek icin elinden geleni yapıyor. Arkadasımı asla kaybetmek ıstemıyorum, ama böyle de ıcım hıc rahat degil.

Üzüldüğüm nokta aldatmanın gercekten bazı acılardan kişilik bozukluğu olduguna veya bır davranış bozukluğu olduguna ınanıyorum. Sevgilisine bunu yapan bana ne yapar diyorum ya da bu kişilik bozukluğu bana tezahür edecek kadar tanımadım mı acaba dıyorum. Cok sorguladım ama bir sonuca varamadım, sadece öyle bekliyorum su an.

Arkadaşın para peşinde. Zengin çocukla evlenip parasını yesin ama sevdiğiyle de olmaya devam etsin ?? Ya da dediği gibi berikinii seviyor ama güvenemiyor, bunu yedekte tutuyor.

Bnce ikisinden de ayrılsın, zira yaşı genç. Zengin çocuğu sevmiyor, sevmediği birini de içi almıyor bellli ki.

Diğer heriften adam olmayacağının kendi de farkında.

Hem sevdiği hem adam olan biri mutlaka karşısına çıkar, yaşı genç. Bence ikisinden de ayrılsın, vaktini ziyan e tmesin.İkisinden de bir yol olmaz.

Evet degil mi abime karşı hep savunurdum arkadasımı da o da derdi ki bu kızla görüşme artık senin de kafanı karıştırıyor, olur da sen öyle bir sey yaparsan ben de kardes katili olurum dedi

Kimsenin hayatına iliskisine karışmak istemiyorum ama iste vicdanım da rahat etmiyor, sadece uyarırsam belki dediğin gibi icim rahatlar belki biraz da olsa. O kadar cok yanlıs var ki, en azından bir dogru adımı ben atmıs olurum

Hani böyle bazı kızlar olur hayatımda hep bir erkek olur biri olmadan rahat edemez falan, bu arkadasım da öyle biri. Diğer cocugu cok sevıyor ama dediğin gibi adam olmayacağının da farkında, diyor ki iyi ki sevgilim var yoksa cok kötü olurdum. Hani zaten su an cok normal bir psikolojide degil, bir de sevgilisini kaybetse dusunemıyorum.

Ama dediğin dogru sevgilisi cok zengin diye onu kaybetmeyi de hic istemiyor, bir de gercekten sevgilisi ona tapıyor bir dediğini iki etmez. Adam olmayacak biri icin de böyle bir cocugu kaybetmez.

Ben akıllı davranıyorum diyor tamam belki mantıklı ama insanın ici rahat etmez ben bile bazen kendimi suc ortağı gibi hissediyorum ki sadece bu sırrını bildigim halde, yoksa idare etme yalan söyleme gibi bir durumum da yok kızı sevgilisine karşı korumak icin falan. Ama bildigim tek sey su ki bizim kız ikisini de bırakmaz, zaten kötü olan da o o halinden memnun, ben de kendi kendime diyorum ki o zaman bana ne herkes memnunsa, zaten karışmak gibi bir düşüncem de yok bana niye dert oluyor ama iste ne bileyim

Oldukça muhafazakar aileler...Acaba olmasa ne olurmuş.....!
Arkadaşındaki rahatlık bide üstüne eski sevgilisiyle sadece cinsellik için buluşması..Ve diğerleri...bunların birbirinden haberi yokmu...?
Bu gerçekten göz yummasu çok zor bi durum.Dünya iyisi olsun ben öyle biriyle arkadaşlığımı devam ettirmezdim.
Alakanızı kesin.İşin dini boyutu hakkında bilgim yok kimsenin vebalini almayında bazı hocalara mail atın bence sizin gerçekleri açığa çıkarmanız ne kadar doğru olur..söylerler mutlaka.

...ben kendimi garantiye almadan bırakmam dıyor..."

bu cümleden sonra öyle insan benim için biter, 40 yıl arkadaşım olsun isterse... Hiç tanıyamamışsın arkadaşını...

Zaten benim de kimsenin hayatına karışma gibi bir niyetim yok. Sadece yaşadığım vicdani muhasebeyi paylaşmak istedim

Aldatan sen değilsin ki niye vicdan yapıyorsun.
Şimdi sen gidip adama desen sana inanmayacak belki de
İkili ilişkilere karışmamak gerek

Açıkcası açığa çıkarma kısmına pek girmek ıstemıyorum, hani ben dört dörtlük bır ınsan olurum o zaman onun günahı benı rahatsız eder ama kım bılır ona da yanlıs gelen benım yaptıgım neler vardır ya da benım farkında olmadığım ne günahlarım vardır. O yüzden böyle bır seye kalkısamam, bır arkadas demıs kı inanmaz sana dıye, dogru ıftıra der cekılır ha kanıt var mı o da var, ama o zaman cok cırkınlesır her sey, su an da çirkin zaten ama elim kolum baglı olmak da zor gelıyor, dunyadakı butun kötülükler bır sey yapmadan ızleyenler yuzunden devam edıyor ben de bunlarıdan biriyim su an

Vebali altına girmem diyorsunuz ama aslında susarak daha çok vebali altına giriyorsunuz.

Herkes memnun ne demek ya?
Adam aldatildigini bilmiyor.
Ayrıca sen sus, ben susayim, o sussun oh ne ala memleket. Normallessin.
Ne var ki bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…