Arkadasım sevgilisini aldatıyor

Kızda maşallah ne maymun iştahlıymış bir onla bir bunla birde şuna bakayım felan valla şaşırdım demekki kadının da hovardası oluyormuş.Evlensin gene aynı olur bu kadın valla insanın başını belaya sokar.Böyle birinle her ne olursa olsun ilişiğinizi kesmenizi tavsiye ederim.Çünkü dışarıdan bakan birisi sizide onun gibi sanabilir.Bırakın ne hali varsa görsün er ya da geç yaptıkları ayağına dolanacaktır.

Sana böyle bir insanla arkadaşlığımdan dolayı kaybettiklerimi anlatsam, o arkadaş dediğin kişiden koşarak uzaklaşırsın, ama konunu sabote etmek istemiyorum.
Böyle insanlar, yaptıkları hatalara bir güzel kılıf uydururlar.
Gün gelip seninle sorun yaşasa da kendisini sorgulamazlar.
Sen şimdi düşünüyorsun ya, ne yapmalıyım diye.
O seninle ilgili özel konuları hiç düşünmeden gider abine anlatır. Arkadaşsınız ya, illa ki vardır özel sırlarınız.
Hah işte bu tip insanlar düşünmezler. Zaten "onlar hep haklıdır" Hayat onlara adil davranmıyordur, onlar iyidirler, kimseye kötülük etmiyorlardır...
Bu konuyla ilgili mesafe koy, uyar, ona karşı tepkili bir duruş sergile ve gör bakalım neler oluyor.
Ama sen yine de söyleme kimseye. O bir kılıf uydurur ve sen suçlu konumuna düşersen.
Üzerine düşen ona tepkini koymak, ve mesafeli davranmak.

Evet cok haklısınız.. Zaten burada yazılan her seyı Abim bana söyledi uyardı da. Basta olayı onun abarttıgını dusundum erkek tepki gösterir ondandır dıye ama yavas yavas benım de vıcdanımı rahatsız etmeye basladı..

Ben arkadasımın uzulmesını de ıstemıyorum cunku gercekten onu cok sevıyorum ama bır sekilde yaptıgı yanlışın farkına varması lazım. Allah buyuk gercekten dersini alır belki kendi kendine bu karara varır pisman olur bılemem ama dediğin gibi ben bır sey yapmayacağım söylemeyecegım cunku benım basıma patlar.
Söylediğin sey cok dogru ama, hem kendisi oyle dusunuyor hem de ben gercekten onun ıcın öyle düşünüyordum, baskasını sevıyor ama bır baskasıyla bırlıkte hayat adil degil o cok iyi bir insan ama kaderi kötü falan ne bıleyım dramatik arabesk seyler.

Haklısın.. Haksızlık karsısında susan dilsiz seytandır. Ben de su an o durumda hıssedıyorum kendimi..

Eder valla.. Sevıyorum dıyor cunku, sevdıkten asık olduktan sonra gerısı teferruat gelıyor

Hem karnım doysun hem pasta dursun.

Bakın işin dini boyutuna girmek istemiyorum. Yoksa yazacak çok şey var.
Yanlış yapıyor ve bütün bu yanlışlara da seni şahit tutuyor.

Söylemesen de bitirmelisin zira kör ile yatan, şasi kalkar demi?

Çok rica ediyorum kendinize bunu yapmayın.

Valla direk arkadaşlığını bitir ve neden bitirdiğinide söyle ki bilsin hatası gerçi anlabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum.Karga çöplüğe,Bülbül güle konarmış.Durup dururken sanada pislik atar uğraşır durursun sonra.

Oglanin haberi olsa iyi olur.
Arkadasinin niye üzülmesini istemiyorsun? O vicdansiz. Kimse icin üzülmüyor.
Yarin öbürgün senin icin de üzülmeyecek haberin ola.

Arkadaşların senin ayarında değil bu bir gerçek, az çok tanıdım seni.

Aldatmak tabii ki bir kişilik bozukluğu ama maalesef bu tedavi edilemez ve sadece bununla kalmaz. Zaten farkındaysan çocuğa yanaşma sebebi maddi imkanlar, yani hatun menfaatçi. Eh birde üzerine eski sevgilisi ile görüşüyor, buradan hem aldattığı hem sabit fikirli olduğu ortaya çıkıyor.Başka birini severken başka biri ile ilişki yaşaması ne kadar iyi rol yapabildiği ve iki yüzlü olduğunu gösteriyor.

Bütün bunları saklamak için yalan da söylüyor, geriye ne kaldı Red? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığınu burada işletirsek sorun yok ama eninde sonunda böyle insanlar başına bir iş getirir. Bunu yapan bir kız değil, normal bir erkek arkadaşın da olabilirdi ama durum değişmeyecekti ki...

İşin kötü yanı, yediği naneleri sana anlatarak mevzuya seni de alet ediyor. Bari söylemeseydi de senin için rahat olsaydı bu ne böyle.

Bu birde daha 22 yaşında, acaba 30 yaşın tecrübesine sahip olduğunda neler yapacak, milleti millete kırdırır sonra karşılarına geçip eğlenir bu tipler.

Bu gün sen bu konuya göz yumarsan yarında seninle ilgili kötü bir durumunda başkası gözünü yumar .. Bu bir sınav ya doğru olanı yapıcaksın , yada ilerde sana karşı başkalarınında doğru olanı yapmasını beklemeyeceksin

Kimse kusura bakmasın böyle çirkinliği yapabilen, masum bir insanı kullanan,
ahlak yoksunu biri benim için gerçekten iyi biri olamaz.

Yani o gerçekten çok iyi olayını geç.
Kendini düşünen bencilin teki.
Bir tek onun kalbi var, onun duyguları var, o aşık ve o yalnız değil mi?

Geçsin bu ayakları.

Yapman gereken çok açık.
Alacaksın karşına arkadaşım yaptığın yanlış, çok çirkin.
Ben Allah'tan korkarım bu çirkinliklere susamam.
Ya doğru yolu bul ya da ben üstüme düşeni yapıp anlatacağım her şeyi sevgiline. diyeceksin.

Gerekirse de arkadaşlığını bitireceksin.

sen kızdan uzaklaş sevgilisine bişey söylerseniz kız bişekide sıyırır bu işten herşeyi düşünmek lazım.. suçlu siz olursunuz hiç karışmayın bence kızla arana mesafe koy ama

Bence sen arkadas cevreni bi elden gecir. Hic normal degiller.

Oldukca muhafazakar! bu kizimiz acaba oldukca muhafazakar bu oglumuzla evlendiginde parasi var diye zarini mi diktirecek cidden merak ettim cunku oldukca muhafazakar oglumuz yuzde yuz bekarete de önem veriyordur..
Yapmayin Allah askina.
Zulum karsisinda susana hic iyi seyler soylenmez. Kiz resmen aldatiyor hem de en igrenc sekilde (aldatmanin guzeli de olmaz tabi )
Lutfen cocuga soyleyin.
Sizin basiniza gelse ne yapardiniz??

( Duymayali muhafazakarlik da degismis )

Çok üzüldüm sevgilisi olan çocuğa çok iyi anlıyorum seni kuzum ya arkadaşının iyiliği için uyarmışsın sonuçta defalarca sen uzaklaş bir süre öbür çocuk bilmiyor mu sevgilisi olduğunu?

Öteki çocuk sevmiyor sanırım,nasıl kabul ediyor bu durumu hem sevgilisi var hem de adamın evine gidiyor,anlaşılan kızı kullanıyor,kız da diğer çocuğu kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…