Arkadasım sevgilisini aldatıyor

Yoo cinsellik normal bir karar ama günü birlik yaşamak iğrenç kişinin kendisine saygısı olacak ve aldatmak karakter bozukluğu kız karaktersiz biri ben çok gördüm bu tiplerden sıkışırsa en yakınındakini satarlar ve hep mahdurdurlar

Ben cinselliğe demedim her önüne gelenle olana dedim,aynen önce kendine saygısı olacak kişinin.

Özür dilerim yanlış anlamışım fikirlerimiz aynı saygılar

Yok önemli değil ben de farklı düşünmemiştim

Simdi okudum yazılanların hepsını valla haklısınız. Iyi bir insan derken bizim nisbi iliskimiz acısından iyi bir insan oldugunu söylemeye calısmıstım, yani Bana karşı iyi, simdi desem sen söylesin böylesin ben sana ne yaptım der, sen bana bır sey yapmadın ama iliskinde ahlaksızlık ediyorsun desem benim hayatım günahımın bedelini de kendim öderim sana ne der. Ancak burada denilen gibi yapıp sahte bir hesaptan ortaya bır sey atabilirim en azından cocugu suphelendırmek ıcın. Kendımı bır an bu döngünün ıcınde düşününce cok kötu hıssettım, suc ortağı gıbı oluyorum cunku gercekten. Gecen gun telefonunda baska bır cocuktan gelen mesajı görünce ona da ayrı sasırdım hanı tek kısı de degıl. Ne bıleyım sınır olmadım desem yalan olur. Ben ne desem bos. o kadar alıştım kı druuma normal gelıyor artık yaptıkları.

Tabi ki tek değil o keyfinde nikah kıyıcak erkeği de bulmuş senle ililkisi çıkar amaçlı niye bişey olursa sana yönlendirecek muhtemelen diğer arkadaşları kendi gibilerdir bu tiplere düzgün biri şart her zaman ama dikkat et takıldıkları seni onla bir görür ve zamanla sende ona benzersin farkında olmazsın yine normal ya dersin uzaklaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…