Arkadasım sevgilisini aldatıyor

Aşk-ı memnu izlemeyin siz. Böyle masum görünen diziler, üzüldügünüz bihterler bizleri farkında olmadan bu duruma getiriyor. Ne kadar adi, vicdansızlar varsa normal masum öyle mi? Sevgisinden bırakamamış öyle mi ? Bunu yapan erkekte olsa KADIN da olsa şerefinden yoksun zavallılardır. İnşallah herkes yaşattığını yaşar .

Arkadaşınız şuanki sevgilisini sevse, eskisiyle görüşüp beraber olmazdı, eski sevgilisini sevse sağdaki soldaki erkeklerle konuşmazdı diye düşünüyorum.

Kendimce 2ihtimal saymak isterim;

Eğer durumu anlatırsan; oğlan kabullenemez başta, ayrılıktı şuydu buydu olur sonra aralarında halledebilirler. tuhaf ama gerçek. ve eskisinden daha sıkı fıkı olabilirler. Kız akıllandım naraları atarsa sen arada kaynayabilirsin. bildiğin halde sakladığın için ve alalade anlatıp rahatlarını bozduğun için suçlu olursun.
Eğer durumu anlatmazsan; bi yandan için içini yese de, böyle şeyleri duya duya sen de normal görmeye başlarsın. Ummadık bi anda olaylar patlak verebilir ve çocuk öğrenir. Kız arkadaşın da senin bildiğini anlatıp yaygara koparabilir bu duruma müsade ettiğin için yine suçlu olursun.

Benim düşüncem; her halükarda suçlu gibi görünüyorsun madem söyleyipte suçlu ol ki çocuk günden güne bağlanıp daha çok acı çekmesin.

uff kız enerji alanını nasıl kirletiyor böyle...
evrene resmen hadi gelin beni de kandırın diye haykırıyor :)
üzüldüm....

ve bence söylemelisin...
birde tuhaftır böyle bir kişiyi ve kişiliği kaybetmek istemiyorsun....eh o zaman sanada çare yok ....

Kendi iyiliğin için tatlım kızla selamı sabahı kes kızın derdi belli ben buna nikah kıydırırım kapağı attım sağlama aldım evlenene kadar da keyfime bakarım bunun adı varda burda dile getirmeyeyim

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler bu tipler sinsidir açık vermez ama çevresi seni onla bir görür üstelik olay patlarsa sende zarar görürsün

Bir arkadasin yazdigin gibi aldatilmasina göz yumdugun için vebaldir bu da belki.ben olsam soylerdim bi sekilde diyorum ama bir yandan da soylesen ve çocuk gururuna yediremeyip arkadasini öldürse, zarar verse cocugun da ailelerin de hayati kararacak .cunku sonucta ailelerin bildigi bir birliktelik ve baska bi erkekle cinsellik var ortada bunu kaldiramayabilir.olur mu olur haberlerde surekli cinayet vb. O yüzden arkadasini sert bi dille uyarip, bu şekilde devam ederse onunla bir daha görüşmeyecegini söyleyebilirsin ve oyle de yaparsin.

daha önce de yazmıstım, verdiginiz yanıttan oturu anlayacagınızı pek sanmıyorum ama yine de yazayım, çünkü daha cok gencsiniz ve yanlış ilişkiler hayatınızın odagında maalesef.
üstelik ozelestiri yapmadan yazsanız da gayet belli oluyor, bu durum genelde karşılıklı.

kusura bakmayın ama arkadaslarınızı, onlarla kurdugunuz ilişkileri ve sizi gercekten anlamıyorum.
ya olumsuz gordugunuz davranıslara göz yumuyorsunuz veya kırmızı cizgileriniz yok...
ya da kurtulmak icin dost adı altında entrikalar, planlar yapıyorsunuz ve rahatsız oldugunuz ilişkileri bitirmeyi de bilmiyorsunuz.
genel anlamda bana nerede nasıl davranacagınızı bilmeyen ve saglıklı ilişkiler kuramayan bir kisi izlenimi veriyorsunuz.
asıl tavsiyem şu ki; önce kendinizi, sonra da arkadas çevrenizi gözden geçirin.

zaten şu durumda cok fazla seceneginiz yok,
bu durumdan rahatsızsınız ve arkadaslıga devam edebilecek gibi gozukmuyorsunuz.
kısaca "arkadasım aldatıyor, onunla ilişkiyi kesmeden once sevgilisine haber versem mi" diye sormanız bile yeterliydi.
vicdanınız nasıl rahat olacaksa öyle yapın.

ustelik kısa cumleler kuramayan biri olarak soyluyorum bunu, yani sizi anlamam gerekirken yok, bir türlü anlayamıyorum.
verdiginiz detaylar o kadar gereksiz ki...
okurken düsündügüm sey "cok mu dertsiz de ona olaylar bu kadar senaryolaştırılcak gibi büyük geliyor" oluyor,
bir de dostlugu tam manasıyla bilmeyen, yalnız biri oldugunuzu... sürekli hoş olmayan ilişkilere tutunmaya çalısıyorsunuz çünkü.

Ayy çok sinirlendim ya arkadaşınız her haltı yemiş hala çok iyi biri diyorsunuz pes.
Lütfen kendinize gelin sizin bakış açınızı bile değiştirmiş normal karşılıyorsunuz resmen.
Siz söylemiycekseniz ben söyleyeyim hiç gelemem böyle adiliklere göz yumamam asabım bozuldu böyle insanlar mutlu olmasın ya.

Susarak cok kotu vebal aliyorsunuz.
Evet dunya tum bu susanlar yuzunden kotulesti.
Ve halada kotulesmeye devam ediyor, sizin sayenizde yorunge donuyor ayni hesapta.
Eger soylemezseniz bu durum doner dolasir sizide bulur.
Ve kimse size soylemez..
Tipki sizin su an yaptiginz gibi.

Eger basima bela almiyim diyosanz sevgilsine bi mesaj yollayin bir dost imzasi altinda.
Sevgiline guvenme... gibisinden.

Bence arkadaşıniz belasını arıyor. Hak bela yazmaz kul azmayinca derler ya.. bir de bülbül gule, karga çöplüğe götürür derler. Dua topiginden arkadasimsin gerçekten arkadaşın sana yakışmıyor bence onu doğru yola iletmeye çalış yapamiyorssn arkadasligini kes.

Not: bihrete üzülmedim nefret ettim adeta

Madem eski sevgilisini unutamiyordu ne diye baska biriyle cikmaya basladi ? Aldatmanin erkegi kadini yoktur herkes esitttir ,ayrica aileler cok muhafazakar demissiniz de kizdaki bu rahatlik nerden peki ? ailesi kizinin ne haltlar yedigini biliyor mu acaba , cocuga , cocugun ailesine , hayallerine , umutlarina ne olacak peki ? Yazik cidden cok yazik ne kadar severseniz sevin arkadasinizla iliskinizi , irtibatinizi kesin abinizin dedigi gibi gun gelir sizin de sevgilinize goz koyabilir bu tarz insanlardan her sey beklenir .
Cok gec olmadan gercekleri soyleyin , yillar sonra keske soyleseydim pismanligi yasamayin
Allah kimseyi ahlak yoksunu yapmasin

Konu Sahibi iyi dinle:)
Yakın bi zaman önce aldatildim. Bu pis oyunun içinde ikimizin ortak arkadaşı olan bi erkek arkadaş varmış.
Ben bir şekilde olayı öğrendim. Ogrendikten sonra aradığım ilk kişi kimdi biliyo musun? Onun o İğrenç suçuna ortak olan ikimizin de arkadaşı olan insan.
Beni aldatan kişiyi değil de onu aradım
Ve neden yaptın diye sordum. Bana nasıl kiydiniz diye sordum. Hiçbi sey Diyemedi sustu.
Yanıma geldi konuşmaya çalıştı karşımda ağladı.
Sen benim gunahima girdin dedim!
O pisligin yaptığını bile bile benim yüzüme baktın benimle konuştun , iki dünyada da elim yakanda olacak dedim.

Onlarda olması gereken mide bende var ve baya bulandı.
Abin son derece haklı.Yarın birgün seninde başını yakar.Uzak durmalısın ve gerçekleri suçu olmayan sevgilisine anlatmalısın.

Hepsini okuyamadım ama şöyle düşün. Kendini o çocuğun yerine koy ve düşün aldatıldığını bilmek isrermiydin ve bilsen evlenirmiydin sana bilip söylemeyenler için ne düşünürdün. Ben şahsen bilipte saklayanlara kızıyorum. Bir nevi suç ortağı olarak görüyorum

üzüm üzüme baka baka kararır. çok yakın arkadaşın can dostun belki yada sen öyle diyosun ama görüşmeyi kesmek zorundasın . bi süre sonra sana yamuk yapıcak yada bi süre sonra seni kendine benzetmeye başlıcak öyle olmasa bile dışarıya öyle dedikodu vericek herkes seni öyle biri zannedicek bak konuşmuşsun kaç kere ama ''ben seviyorum'' a sığınıyomuş. sadece sevmekle olmuyo bunu söyle onada bence biraz saygı olması lazım

Allah arkadaşına akıl fikir versin. O kız iflah olmaz. Aklı başında biri olsa aşık olduğu adamdan hayır gelmeyeceğini anlardı zaten. Çok iyi biri olsa kız neden aynı anda iki kişiyle olsun ki? Birine aşık, diğerini yedekte tutuyor işte. O sevdiği adam yarın bi tarafına tekmeyi basacak. Kız da bunu bildiği için diğerini yedekte tutuyor basbayağı. Arkadaşınla son kez konuş. Sevdiği adaman hayır gelmeyeceğini söyle. Sevmediğini de boş yere umutlandırmamasını tabi... Eğer birinden birini bırakmazsa git söyle çocuğa durumu...

biz bir tanesini bulamadık, millet bir de aldatıyor lükse bak. şaka bir yana derdinizi okuyunca şaşırdım, böyle şeyler filmlerde olur sanıyordum. yorumları görünce daha çok şaşırdım, herkesin başından benzer şeyler geçmiş. yahu noluyor bu millete böyle, erkeklere kızardık kızlar da az değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…