Arkadaşım Serap'ın evi:)

çok güzel ve şirin bir evmiş.rabbim mutlulukla oturmasını nasip eylesin arkadaşınızın

güle güle otursun evinde arkadaşın:) kutu gibi evlere bayılırım bana daha sıcak ve samimi geliyo kendi evim öle olduğu için böle hissediyorum galiba:))

arkadaşının çocuğu yok sanırım.. Allah nasip ederde olursa merdivenlerden korumak için baya zorlanıcak...

güle güle otursun evinde arkadaşın:) kutu gibi evlere bayılırım bana daha sıcak ve samimi geliyo kendi evim öle olduğu için böle hissediyorum galiba:))

arkadaşının çocuğu yok sanırım.. Allah nasip ederde olursa merdivenlerden korumak için baya zorlanıcak...

evet şekerim kesinlikle banada...hatta benim evim büyük sizinkilere göre ama banada sıcak gelir hep derim...

evet henüz yok bebişi..inşallah olursa bakarlar bir çaresine inşallah..teşekkürler tatlımcımopuyorumnanaktan

Özlemcim serabın evini çok beğendim.çok düzenli vede hoş.insanın içi açılıyor baktıkça ne güzel.

Dostluğunuz da daim olsun yafrum :)

Çok güzel.Evi o kadar kullanışlı hale getirmişki arkadaşınız.Süper olmuş.Güle güle otursunlar.İyi günlerde....

çok güzel, sade, şirin bir ev
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşınıza zemuszemus

çok sıcak ve şirin bir ev. güle güle otursun arkadaşın. sağlıkla mutlulukla inşallah:))

sizde ikiz kulelerin yanındaki sitelerden birindesiniz sanırım oraya benzettim yakında biyerlerde kk üyesi birinin olduğunu bilmek güzel

Özloşum arkadaşının evi çok ama çok güzelmiş, çok ferah ,sade, huzur verici...
Güle güle otursun arkadaşın,
Bu arada arkadaşın çok şanslı, senin gibi bir komşuya sahip olduğu için...

Back
X