arkadaşım psikolojik bir rahatsızlık geçirmiş

fatmahatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
75
1
36
Aydın
zaten çok içine kapanık bir kızdı. iki ay önce bir şeyler olmuş hastaneye kaldırılmış 2 ay hastanede kalmış eve yeni dönmüş. çok iyi kalpli biri kitap okumayı filan çok sever. sadece kimseyle konuşmazdı. ya küçüklüğünden beri böyleydi o. çok üzüldüm çok :(

Neymiş problemi tam olarak öğrendin mi?

doktorlar tam teşhis koyamamış. az önce eve geldim onlara gitmiştim. sürekli ben bir hesaplaşma içindeyim beni rahat bırakın diyor kız. içinde kalan her şeyi söylüyor zamanında kimler kalbini kırmışsa tek tek onlarla konuşur gibi birşeyler söylüyor. beni bir yere hapsettiler hiç kimse beni dinlemedi ben hapisim burada diyip duruyor. kıyamam annesi babası o kadar üzgün ki. sabaha kadar pencerenin kenarına abisini oturtup onunlar konuşuyormuş. anasınıfı öğretmeni onu azarlamış zamanında. onu anlattı bana benim gururumu kırdı diyo. ordan geliyor face ini açıp milleti gösteriyor bu bana bunu yaptı şu bana şunu yaptı diyor. sonra kimse beni dinlemedi dinlemedi diyip duruyor. o sessiz sakin kız gitmiş anlatamam size dehşet içinde kaldım. doktor bu kız üstün zekalıymış demiş. halbuki arkadaşım çok başarısız bir öğrenciydi. şizofren gibi değil. bir ara yanımdan gitti saçlarını toplamış içerde bana fatma ben saçlarımı salık bırakmıyorum kimse bana salıkken güzel olduğunu söylemedi diyip durdu. bilen varsa ne olur yorum yapsın düzelmez mi bir daha arkadaşım? bana dönüp dönüp ben deli değilim bak ben artık gerçeklere ulaşıyorum insanlar beni deli sanıyor diyip duruyordu.

Ay kıyamam yaa çok üzüldüm :50::50: Yalnızlıktan mı oldu acaba kimseyle bir şey paylaşmamış demek ki hep içine atmış hep içine atmış..Ah gerçekten çok ama çok üzüldüm :50: İnşallah iyileşir..

Ay kıyamam yaa çok üzüldüm :50::50: Yalnızlıktan mı oldu acaba kimseyle bir şey paylaşmamış demek ki hep içine atmış hep içine atmış..Ah gerçekten çok ama çok üzüldüm :50: İnşallah iyileşir..

inşallah.. Biz onu hiç yalnız bırakmadık halbuki Kendisi sessiz sakindi bu şekilde yaşamayı seviyor sanıyorduk. Daha 17 yaşında ya neden bu kadar biriktirmiş içinde anlamadık. Annesi babası da dünya tatlısı insanlar annesi üzüntüden 10 kilo zayıflamis sürekli annesine sen benimle hiç dertlesmedin diyor sürekli ben geçmişimle hesaplaşıyorum diyor. Sonra giderek hayali şeyler anlatıyor güya uzaydan onu takip ediyorlarmis. Ben beni takip edenlere minnettarim onlar olmasaydı ben şu anda sorgulamazdim hiçbirşeyi diyor. O kadar üzüldüm ki nasıl biriktirmiş içinde o kadar şeyi. Bir anda sayınca farkettim insanlar ne lafl acımasızmis ne kadar alay etmişler zamanında hepsini tek tek anlattı. Onlar alay ettikçe de arkadaşım Daha da içine kapanmış. Bana beni sen hiç kırmadın o sınıfta tek sen benle dalga geçmedin dedi. O kadar üzüldüm ki. Gözlerim o kadar körmuş ki olanlari görememişim belki yardımcı olabilirdim

Belki de insanları affetmeyi göstermelisin ona , onları affet hepsi geçti..O insanlar seni kaybetti bu yaptıklarıyla bu onlara en güzel de ceza oldu desen..Ah ne bileyim ya gerçi uzaydan takip edildiğini söyleyen bir insana bunlar ne ifade edebilir ki :50::50: Doktorların teşhis edememesi de ilginç :31: Allah ailesinin de kendisinin de yardımcısı olsun..

geçmişten kalma zehirini boşaltıyor yani üzüldüm yaaa ALLAHIM tez zamanda şifasını versin inşallah ailesi için çok çok zor

belkıde geçmışınde ona bu kadar kötü davranan ınsanlarla tek tek yüzleşmesı gerekıyordur

onlara öfkesını boşaltırsa rahatlar belkıde :26:

ay çok zor bı durum geçmış olsun mutlaka yardım alması gerek arkadaşınızın :50:

o geçmez utanmadan sıkılmadan anlatması gerek yada bulundu ortamdan şehirden herşeyden uzaklaşması gerek olup olmadık şeyleri içime atıyro dert ediyor oolabilir

Gercekten hem cok uzuldum hemde cok sasirdim arkadasinin durumuna.Ve okurken annesiyle ilgili konuda icim ciz etti.Bende iki kiz cocuguna sahibim arada bende sinirlerim kiziyorum 4 yasindaki kizima.Ve oda cok icli bir cocuk.Simdi bunlari okuyunca daha dikkat etmem gerektigini anladim.Allah yardimcisi olsun :(

geçmişten kalma zehirini boşaltıyor yani üzüldüm yaaa ALLAHIM tez zamanda şifasını versin inşallah ailesi için çok çok zor

amin çok sağolun :(

belkıde geçmışınde ona bu kadar kötü davranan ınsanlarla tek tek yüzleşmesı gerekıyordur

onlara öfkesını boşaltırsa rahatlar belkıde :26:

ay çok zor bı durum geçmış olsun mutlaka yardım alması gerek arkadaşınızın :50:

annesine ve babasına kinini kusuyor zaten. "benim beynime bi cihaz taktılar ben gerçeklere ulaşıyorum" gibi tuhaf tuhaf konuşuyor. bir gün annesi kızım saçmalama filan dedi arkadaşım annesine "sen sus hiç beni dinlemedin sen" dedi. 1 aya yakındır hastanede. ama durumu çok daha iyiymiş. hobi odası filan varmış klinikte. kilden heykelcikler yapıyormuş resimler yapıyormuş kafasını dağıtıyormuş

o geçmez utanmadan sıkılmadan anlatması gerek yada bulundu ortamdan şehirden herşeyden uzaklaşması gerek olup olmadık şeyleri içime atıyro dert ediyor oolabilir

inanın utanmadan sıkılmadan haftalardır konuşuyordu. sabahlara kadar uyumuyordu. şu an daha sakinmiş yukarıda yazdım doktorlar kafasını dağıtsız diye çeşitli hobiler edinmesini sağlıyormuş

Gercekten hem cok uzuldum hemde cok sasirdim arkadasinin durumuna.Ve okurken annesiyle ilgili konuda icim ciz etti.Bende iki kiz cocuguna sahibim arada bende sinirlerim kiziyorum 4 yasindaki kizima.Ve oda cok icli bir cocuk.Simdi bunlari okuyunca daha dikkat etmem gerektigini anladim.Allah yardimcisi olsun :(

amin :(

Back