- 4 Mart 2012
- 14.850
- 34.247
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Pantolon benzeri hiçbir kıyafetinizi paylaşmayın türlü türlü hastalık var.Bugün yeğenlerimle avm ye gittik mağazaları gezerken suwende beyaz bi t-shirt beğendim indirime girmiş 150 tl ye aldım, başka bir mağazadan da 2 tane toka aldım, biri 17 TL diğeri 25 TL evet tokalar biraz banada pahalı geldi ama modellerini çok beğendiğim için aldım, neyse eve geldik arkadaşım gördü beni eve girerken bize geldi neler aldın böyle dedi gösterdim , bu arkadaşım eskiden beri ne alsam hiç beğenmiyor şok bir ifadeyle buna mı bu kadar para verdin değmez diyor , altın takı bile alsam bu küpeler mi bu kadar tuttu diyor, begenmiyor üzerinden zaman geçiyor giymek için ödünç istiyor beğenmediği şeyi nasıl giyiyor anlamıyorum üstelik benden kilolu kıyafetlerim esniyor o giyince , geçen haftada benden kıyafet almıştı kumaş bol bir pantolondu ama ona dar gelmiş ki alttan küçük küçük yırtılmış dikiş yerleri , birde katlayıp verdi elime eve gelip açınca gördüm yırtıldığını, çocukluktan beri arkadaşız ama bu tür davranışlari beni sinir ediyor, açıyor dolabımı o beğenmedigi kıyafetlerimi seçip alıyor sadece kıyafet olsa iyi ben mesela herşeyimi indirim de toplu alıyorum orkidlerimin de yarısına kadar alıyor sende çok varmış deyip orkid neyse de, ben kimsenin beğenip aldığına hic güzel değil ne verdin buna para demiyorum, beğenmesem bile güzel , güle güle kullan diyorum , ha beğenmiyorsada giymek için istemesin, nasıl bir konuşma yapmalıyım onunla artık vazgeçse bu huyundan .
Artık bu tarz paylaşımları hijyen açısından doğru bulmadığınizı söyleyip kıyafetlerinizi vermek istemediğinizi söyleyin.