- 11 Eylül 2021
- 22
- 11
- 30
- Konu Sahibi karadenizlidr_9
28 yaşındayım ve iş hayatına başlayalı 7 ay oldu her zaman çekingendim insanlarla konulmak isterdim ama bir türlü istediğim gibi bir ortam oluşturamazdım insanların be düşündüğünü aşırı önemserdim vs bu durum eskisi kadar olmasa da devam ediyor şu son 2 ayda toparlanmaya başlamıştım ki hem karşı cinsten negatif bir yanıt aldım hem de benimle arkadaş olmak için çabalayan kız arkadaşım benle görülmemeye başladı . Şöyle bir durum var statü olarak her ikisinden daha iyi bir yerdeyim ve onlardan başka çok samimi olduğum biri yoktu kız arkadaşımla çok samimi olmaya yeni başladığımızda bir flörtüm oldu ve flörtten negatif bir yanıt alınca karaları bağladım ve bu samimi arkadaşım her şeyi biliyor aynı yerde çalışıyoruz şimdi bana soğuk yazmaya başladı zaten başka samimi oldukları da vardı onlarla görüşüyor lütfen onur kurucu şekilde Mesajlar atmayın sorun sende hep böyleymişsin tarzında , ben hep aynı şeyleri yaşadıkça artık hayatın anlamsız olduğunu hep böyle olacağını hissediyorum daha önce online terapi aldım 1 yıl kadar faydasını göremedim bıraktım geçmişten çocukluktan gelen travmalarım var , sadece bu durumu düzeltmek hep aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ve yalnızlıktan o kadar bıktım ki ne yapabilirim ?