• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım hayat kadını mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kuzuu21

oraleet ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
367
778
18
30
Günaydın güzel hanımlar. Bütün gün düşünmekten uyuyamadım. Size de danışmadan bir adım atmak istemedim. İlkokuldan beri görüştüğüm en yakın arkadaşım sürekli bir yokluk içinde büyüdü. Babası rahat, çalışmayan yiyip için gezen bir adam arkadaşımın bir simit almadığı günleri biliyorum. Dün beraber iftar yaptık. İftardan sonra bişeyler alacam dedi mağazalara girdik. 2 3 aydır maddi sıkıntısı yoktu. Babam düzeldi demisti. Beraber marka adı vermek doğru mu bilmiyorum colinse gittik bir gömlek alıp kabine gitti. Çantası bendeydi. Telefonu çaldı önce bakmadım. Tekrar tekrar çalınca hiç hakkım olmayarak çantadan çıkardım. Annesi hasta belki annesidir diye düşündüm o an. Telefonu aldım ekranda bir mesaj içeriği "adam yaşlı ama 55 gibi evde olmaz otelde" devamini kilitli olduğu için görmedim. Bunu ona sormam ne kadar doğru ? Ayrıca başlığı dikkat çeksin diye böyle yazdım. Özür diliyorum

Son düzenleme:
Belki arkadaşıyla bi konu hakkında konuşuyordu ve mesajın devamı görünmediği için siz yanlış anladınız
Tabi ki öyle aslında beni rahatsız eden çalışmadığı halde ve yıllarca maddi sıkıntı çeken biri olarak şuan bunun tam tersi gibi bi hayat yaşaması tedirginligimi anlatabildim mi bilemiyorum

Peki sizce bunu ona sormalımıyim ?

Ben soramazdım. Biraz daha gözlemler içimde hala şüphe varsa hayat görüşüme ters olduğu için görüşmeyi keserdim.

Yani bu mesajın nasıl bir muhabbet içinde geçtiği az çok ortada ama belki de farklı bir mevzu kimbilir..

Sorsanda söyleyeceğini sanmıyorum ama çok yakın bir arkadaşınsa sorabilirsin aslında. Telefonun çalınca annendir belki diye bakmak istedim dersin o arada gelen mesajla ilgili konuyu da açarsın.
Bu işi mi yapıyosun deme de:)

Sormayın, ya yanlış anladıysanız? Bana arkadaşım böyle bir şey sorsa bir daha yüzüne bakmazdım.
Evet tedirgin oldum kendime çok kızıyorum. Ya yanlış anladıysan zaten 2 3 aydır beni rahatsız ediyordu. Tabiki en yakın arkadaşım ben hiç sıkıntı çekmesin isterim. Ama çalışmadığı halde eskisine göre çok rahat bi hayatı olmuştu. Sordum babam düzeldi falan dedi. Dün de görünce huzursuz oldum

bunu o size söyleyene kadar yada siz bir şeyden durumu anlayana kadr soramazsınız. böyle mesaj gördum sorayım olmaz. öyle olsa bile size doğruyu söylemez .. madem işsiz sizde iş için şeyler söyleyin diğer türlü ne olursa olsun şüphe de duysanız emin olmadan bişiy yapmayın bnce..

Tabi ki öyle aslında beni rahatsız eden çalışmadığı halde ve yıllarca maddi sıkıntı çeken biri olarak şuan bunun tam tersi gibi bi hayat yaşaması tedirginligimi anlatabildim mi bilemiyorum
Anladım o zaman bir süre daha gözlemleyin çok sık görüşüyosanız illaki bi açık vericektir
İnşallah öyle bir durum yoktur

Ben de o mesajı görsem benim de aklıma bu ihtimal gelirdi. Ama sormazdim sonuçta sormussunuz Babam düzeldi demiş. Tekrar ustelemenin anlamı yok. Çok üzüldüm bu duruma 😕

Peki sizce bunu ona sormalımıyim ?
Madem ki çocukluk arkadaşınız bunu ona uygun bir dille sormalı ve hatta size açılırsa yaptığının doğru olmadığını ona anlatmalısınız.Bence bu sizin insanlık göreviniz...tabi onaylayıp sizinle paylaşırsa bunu yapmalısınız

Emin değilseniz bile emin olana kadar daha dikkatli olun, fazla takılmayın birlikte.

Bu hayattan tutup kurtaracak gucunuz varsa uğraşın yoksa uzak durun. .

Mesajı okuduğunuz saat ve tarih için buluşma teklif etseydiniz .
Mesajı tam okuyamadim o yüzden emin olmadım zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back