arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

amin inşallah canım dualarınızı beklıorm
ederim canım ederim ya böyle kendini bilmezler unutmuş ALLAH VERİR ALLAH ALIR yine de sen bundan sonra asla görüşme ALLAH herkese nasip etsin ama önemli olan hayırlıııııııııııııııııııııııııııııı sağlıklııııııııııııııııııııııııııııı evlat

ederim canım ederim ya böyle kendini bilmezler unutmuş ALLAH VERİR ALLAH ALIR yine de sen bundan sonra asla görüşme ALLAH herkese nasip etsin ama önemli olan hayırlıııııııııııııııııııııııııııııı sağlıklııııııııııııııııııııııııııııı evlat
ewet canım ALLAHA havale edıorm kendısını....

çatlak ya kaç senelik arkadaşın bu kadın senin
benim karşı komşum da bana ya bebek istesem bu akşam eşimle beraber olsam o ay hamile kalırım senin neden olmuyor anlayamadım dedi bu da senin arkadaşın türünden yani çok ağladım o akşam ama şimdi araya mesafe koydum

hatta kendısı korunuyordu ben dedım bı bebek yap da sewelım...doktor bulalım bırlıkte gdelım dedım..kendısı gtmış doktor bulmuş gızlı gızlı gitmiş..ben sordum bildiğin dktr varmı dıye bılmem ben öle şeyler dedi:KK43:(((

ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti

Valla seninki gene Iyiymis. Benim arkadasim farkli siyasi gorusteyiz hamileyim. Cocugumun etrafindada boyle dusunen istemiyorum diye mesaj atti bende igrencsin dedim ve 1 sene oncesine kadar cok iyi anlastigim arkadasimi sildim defterden...

az da değilmiş anam seni tanımamış mı insan imrenir benim de olur inşallah diye ama arkadaşım hamile diye de nazar olur mu nazardan korkuyorsa bol bol dua etsin ALLAH KORUR ZATEN karnındaki sübyanı
boswer ne dıyım kı söylenecek söz bulamıyorm

Öncelikle arkadaş zannetiğiniz kişi arkadaşınız değilmiş sizin bu ne hastalıklı bir düşüncedir,nasıl bencilliktir.
Sizde canınızı sıkmamaya çalışın umarım en yakın zamanda Rabbim sevindirir sizi

Valla seninki gene Iyiymis. Benim arkadasim farkli siyasi gorusteyiz hamileyim. Cocugumun etrafindada boyle dusunen istemiyorum diye mesaj atti bende igrencsin dedim ve 1 sene oncesine kadar cok iyi anlastigim arkadasimi sildim defterden...
düşüncenden dolayı seni sildiyse sende onu iyiki silmişsin

ay bu antikalar da hep hemcinslerimizden çıkıyor ya siyasi düşünceler herkesi kendisini ilgilendirir çeşitlilik elbette olacak her şey de bir olsak robottan farkımız olmaz siyasi görüşümüz bir olmaz ama hayata bakışımız dostluğumuz iyidir anlaşırız anlaşamıyorsak da siyasetten konuşmayız sanki çocukların yanında hep siyaset mi konuşulurmuş hele de kadınlar

kısı kendınden bılır ısı demekkı arkadasın sana nasıl hased fesat gozle bakıyomus kı senı de oyle sanmıs
kurtulmussun

X