Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
???daha önce benim aklıma niye gelmedi böyle bişey ya:))
yani hamileyken hiç bi arkadaşıma böyle bişey söylemedim. nazar değdirecekleri aklıma bile gelmedi de. olayı komik buldum açıkçası.
Allah razı olsun sağol canmCanım sakın üzülme , çok büyük ayıp ve cehalet yaptığı bu kişinin. İnşallah seninde en kısa sürede bebeğin olur. Böyle beş para etmeyecek insanlar hep bir vesile ile hayatımızdan çıkar, bu kişininde vesilesi bu olmuş. Nefret ediyorum bu tarz insanlardan!
amin inşallah banada dua etDaha neler duyacağız acaba? Üzülmeyin arkadaşlığını kesmesi iyi olmuş, öyle gereksiz düşüncelere sahip insanla arkadaşlık yapmasınızda olur zaten. Ben ilk hamileliğimde işyerinde 8 yıllık evli henüz çocuk sahibi olamayan bir arkadaşım vardı. Tüp bebek denemesinin ilkinde sonuç alamadı. O arkadaşım yanımdaydı hamile olduğumu öğrendiğimde en az benim kadar sevindi. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et olur mu dedi. O an Rabbim en kısa zamanda sana da bir evlat nasip etsin bu duyguyu tattırsın, isteyen herkese tattırsın dedim. Öyle içten etmişim ki duayı 2. tüp bebek denemesinde hamile kaldı ve ilk olarak beni aradı sabahın 7'sinde canım arkadaşım yürekten diledin Allah geri çevirmedi hamileyim dedi. Rabbim en kısa zamanda size de yaşatsın bu duyguyu.
teşekkür ederm canm üzülüorm amayani hamileyken hiç bi arkadaşıma böyle bişey söylemedim. nazar değdirecekleri aklıma bile gelmedi de. olayı komik buldum açıkçası.
üzülmenize bile değmez.arkadaşınızın aklına gülün geçin
amin inşallah canmAllah akıl versin ne diyeyim malesef insanları tam olarak tanıyamıyoruz.Bende erken doğumla evladımı kaybettim benle beraber hamile olan arkadaşım nasıl bir arkadaşsa artık bebeği göstermemişti.Mevlüde çağırdı yarım ağız belki altın maltın takar bir şey yapar diye bende gitmedim inadıma bir şey mi şey olurda benden bilir diyee..Hiç üzme kendini bilakis sevin gerçek yüzünü görmüş oldun.İnşallah Rabbim sanada hayırlı zamanda nasip eder.
teşekkür ederim canm kendisi doktora gttı tedavıyle hamıle kaldı banada dıye bılırdı bırlıkte gdelım dıye hamılelığını 2 ay sakladı bendenBöyle bir insan sizin hayatınızda olsa ne olur olmasa ne olur. Hiç üzülme sakın arkadaşım. Allah hayırlı bir zamanda sana da bir bebiş nasip etsin inşallah. Bakarsın üçü bir arada veya ikisi bir arada olur. Allah büyüktür
Kusura bakmada canım ne kadar kötü kalplıymıs.iyi olmus görüşmediği senin açındam bosver.daha baska seylerde söylerdimde ağzimi açarsam kesin uyarı alırım o yüzden susuyorumewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
amin inşallah:)terbiyesiz kadın !!!
rabbim sizede banada isteyen herkese nasip etsin inşallah