• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım, eşi ve eşinin ailesi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İktidarsız olmanın ezikliği ana kuzusu olmayla da birleşince ortaya böyle şeyler çıkıyor demek ki. Arkadaşının yerinde olsam adam özür dileyecek diye beklemez, boşardım. Hatta arkadaşının yerinde olsam bana bunları yaşatan herifi muhtemelen cinnet geçirip gece uykusunda boğardım evi terketmeden. Cidden saf bir arkadaşın var halen barışmayı düşünüyor...

İktidarsız olmanın ezikliği ana kuzusu olmayla da birleşince ortaya böyle şeyler çıkıyor demek ki. Arkadaşının yerinde olsam adam özür dileyecek diye beklemez, boşardım. Hatta arkadaşının yerinde olsam bana bunları yaşatan herifi muhtemelen cinnet geçirip gece uykusunda boğardım evi terketmeden. Cidden saf bir arkadaşın var halen barışmayı düşünüyor...

Hayatımda tanıdığım en saf ve en iyi niyetli kızdır o. Çirkin bir kadında değil. Adam hem iktidarsız hem ana kuzusu hem dayakçı.. Üstelik aralarında 10 yaş var adamın arkadaşımı olgunlaştırması gerekirken bizim ki çocuk büyütüyor sanki

kesinlikle affetmemeli.
o şansı birdefa verirler adama...........................

Back