Arkadaşınız yanlış yolda milletin ağzıyla eşine bağırmayı bırak el kaldıran adam "adam" değildir!! O vahşilerden kurtulsun temiz bir hayat kursun kendine..
Ayrı semt değil ayrı şehre de gitseler o aile rahat vermez ki eşi de ailesine karşı ezik...
Bende aynısını söyledim ama neden bilmiyorum bir türlü boşanmıyor
Emek vermiş,gönül vermiş,hayaller kurmuş..vazgeçmeye kıyamıyordurduygusal davranıyor yani..
Ama bilinen bir gerçek var ki o el bir kere kalktı mı hep kalkar..
kocası da ailesi de normal değilbaşkasının ağzına bakarak adam nerdeyse karısını öldürecekmiş arkadaşın tekrar niye affetmiş ki hata yapmış bence bunlar ayrı eve uzağa da taşınsalar huzur bulamazlar hem kocası sorunlu hem de aile çok anlayışsız ve cahil.arkadaşın mantıklı düşünüp karar versin
arkadasınız ilk hatayı aynı apartmanda yasamayı kabul etmekle yapmış..2.hatası o eve geri taşınmak olmuş...
bence boşanması gerekiyor..adam kadını seviyor kaldı ki hem de dövüyor ..ailesi için dövmüş yani aslında adam aile kuzusu adamın işi de cok zor zavallının öyle bir ailesi var ki gelin değil köle arıyorlar..bu iş yürümez..
bakire oldugunu söylemesine nedense pek inanmadım boşanıyorum ama bakireyim imajı çiziyor etrafa ..eger bakireyse adam iktidarsızsa zaten boşanması şart bu adam doktora da gitmez çünkü..
boşansın hayat kursun yeniden kendine ama bunlarla nasıl karşılıklı oturcak bilemiyorum.
bence arkadaşın hemen kurtulsun, kimse düzelmez daha fazla vaktini öldürmesin boş yereevet zor bi karar ama bu insanla ömür mü geçer?
bu insanlık mı ,nedir yani..??illa öldürsün mü kocası ne diye katlansın ki ??taviz tavizi doldurur her zaman,bu adama ne kadar gücü yetebilecek??
Boğazını sıkıp şehadet getirecek raddeye getirmiş adam.
Daha lamı cimi yok malesef.
Bir an önce kurtulmaya baksın arkadasın canım.
asla ve asla dönmesin yoksa ileride çocukla ayrılmak zorunda kalacak.ayrı eve çıkmak hiçbişeyi değiştirmez kaybettiği zaman ve sağlıyla kalır.Daha ilk gidişinde eşyalarını yakan adama dönmemeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?