arkadaşım beni aradı onun derdi bana ne yapıyım diye aglıyor

düzelltim kadar düzelttim arkadsm harflar basmıyo bagzen yapcak bsşey yok yani sizde fesatlıgnzdan ne yapcanızı sasrıdınız ha ceza almak hosunuzamı gidiyo anlamadım

Şu yazdığınızı bir okuyun Allah aşkına öyle konuşun harf basmıyormuş daha yazmayı bilmiyorum demenin yeni şekli mi ?

Sizin gibiler ceza almaz bir de boyle uyarani tehdit eder .

simdi kızlar cocukluk arkadasım 4 senedir evliydi ama sorunları daha dugunde basladı
ilk geceden hamile kalmıs arkadasım buda 1 ayında görümceler üstüne yürüyp arkadasımla kavga edince bayılıp hastaneye götürülünce anlasılıyo esi ordan diyomus aldır<lım bu cocugu kaynana öyle ama aldırmadılar kavgalar defol git kelimeleri hep ama arkadasın ailesine söylemiyomus 6 ayında artık annesinin evine geldi

damat demis cocugun masrfaları beni ilgilendirmez falan doguma kadar anneleri karsıladı herseyi esi ne geldi ne aradı nede kaynanaları
sonra barıstılar gibi oldu damat 3 ay kızın evinde kaldı yaz ayına denk gelmisti damat söför neyse sonra kendi evlerine gittiler yıne kavga yıne dalas bız evlerıne gıttık evı ıstanbula baya uzak dıye gıdememıstım ben o zamanda arkadasımla dertlestık demıstı cocuk ıcın evlıyım dıye
neyse bız donduk 1 gun sonrası yazdı bana
biz kavga ettık esylarını bile tasımız yatak odası mutfak kesın bosanıcaz artık bıttı ee tamam gittik
adam 3 ay cocugunu aramadı avuktaa verıldı falana cocuk hafta sonu damata gıdıyodu

arkadasım cocuk üzülüyo diyo damat tabı cocugu fisteklıyomus ıste annene söyle gelsın ama bu arada arkadasım gıttıgındne berı watsapta ınsgramda falan adam hep baska kadınlarlaz yazılmıs bı tanesıde ortka hesaptanms arkadasım kıza yazmıs bu adam evlı bıde cocugu var dıye kız benım ıcın farketmez demıs tuhhh dedım utanmaz
neyse
sımdı arkadasım ıse gırdı dedım dagıt kafanı dusunme dıye gecen gun aramıs esını ıste bendedemı hata var gel barısalım demıs annesı babası duymus tabı demısler gıdersen bıdaha bızı unut kocasıd ademıs ben senı istemiyorum artık
dedim arkadasım hata yapmıssın adam senı resmen aldattı sürekli baska kadınlarla görüsme görüceler asalıyo sen apartm dairesi kızısın esinin durumu fazla iyi willlalarda falan oturuyolar cocugu bababsı tüm cocuklarına villa alms falan ,
simdi aradı aglıyo ben napıyım cok kötüyüm kendimi öldürücem dedim sacmalama aya onun icin mi kendini öldürücen simdi baska ne demeliyim

Söylemeyeyim diyorum ama bu ne ya.
Koskoca mesajda sadece bir virgül kullanmışsın onu da herhalde yanlışlıkla bastın.:KK14:

simdi kızlar cocukluk arkadasım 4 senedir evliydi ama sorunları daha dugunde basladı
ilk geceden hamile kalmıs arkadasım buda 1 ayında görümceler üstüne yürüyp arkadasımla kavga edince bayılıp hastaneye götürülünce anlasılıyo esi ordan diyomus aldır<lım bu cocugu kaynana öyle ama aldırmadılar kavgalar defol git kelimeleri hep ama arkadasın ailesine söylemiyomus 6 ayında artık annesinin evine geldi

damat demis cocugun masrfaları beni ilgilendirmez falan doguma kadar anneleri karsıladı herseyi esi ne geldi ne aradı nede kaynanaları
sonra barıstılar gibi oldu damat 3 ay kızın evinde kaldı yaz ayına denk gelmisti damat söför neyse sonra kendi evlerine gittiler yıne kavga yıne dalas bız evlerıne gıttık evı ıstanbula baya uzak dıye gıdememıstım ben o zamanda arkadasımla dertlestık demıstı cocuk ıcın evlıyım dıye
neyse bız donduk 1 gun sonrası yazdı bana
biz kavga ettık esylarını bile tasımız yatak odası mutfak kesın bosanıcaz artık bıttı ee tamam gittik
adam 3 ay cocugunu aramadı avuktaa verıldı falana cocuk hafta sonu damata gıdıyodu

arkadasım cocuk üzülüyo diyo damat tabı cocugu fisteklıyomus ıste annene söyle gelsın ama bu arada arkadasım gıttıgındne berı watsapta ınsgramda falan adam hep baska kadınlarlaz yazılmıs bı tanesıde ortka hesaptanms arkadasım kıza yazmıs bu adam evlı bıde cocugu var dıye kız benım ıcın farketmez demıs tuhhh dedım utanmaz
neyse
sımdı arkadasım ıse gırdı dedım dagıt kafanı dusunme dıye gecen gun aramıs esını ıste bendedemı hata var gel barısalım demıs annesı babası duymus tabı demısler gıdersen bıdaha bızı unut kocasıd ademıs ben senı istemiyorum artık
dedim arkadasım hata yapmıssın adam senı resmen aldattı sürekli baska kadınlarla görüsme görüceler asalıyo sen apartm dairesi kızısın esinin durumu fazla iyi willlalarda falan oturuyolar cocugu bababsı tüm cocuklarına villa alms falan ,
simdi aradı aglıyo ben napıyım cok kötüyüm kendimi öldürücem dedim sacmalama aya onun icin mi kendini öldürücen simdi baska ne demeliyim
bu damat şöför ve villalarda yaşıyor.baba çocuğuna villa alıyor ama çocuk şöför ha

ay ben sizi gib kadının bide dayanısta sitesi olucak pes bosa dememisler kadının düsmanı kadın diye

Boşansın ya böyle olmaz...yinede kendi bilir
aysel ya okumiycam konularını ha :KK43:
telefondan mı yazıyorsun nedir ,ama bende telefondan yazıyorum...farka bak yani
ne noktalama işareti ne paragraf ,harfler bir değişik,konuşur gibi yazılır mı
yakışıyor mu senin gibi hatuna :p

Al birini vur ötekine. Arkadaşınız da zengin diye vazgeçemiyor. Bu nasıl bir onursuzluktur ben anlayamadım lütfen kusura bakmayın.

Bu arada gerçekten yazdıklarınızı anlamakta güçlük çeken arkadaşlar haklılar. Fevri davranmayı bırakın da bir okuyun yazdıklarınızı. İnsanlar burada derdinize ortak olmak için yazıyorlar, biraz saygıyı hak ediyoruzdur sanırım :KK64:

kocası taksici degil söför servis söförü babasının 4 tane daha arabası var arkadasımın sorununda yalan mı söylicem büyükcekmece de denize karsı olan villalarda evleri var
apartmanda yaşayanları ,servis söförü arkadaşlar beğenmiyor mu.:KK14:
ee asalet kökten gelir,sonradan olmaz.. sonradan görme olunca böyle oluyor işte.
lüküs hayat müzikalinden ki aile gibi olurlar ancak işte

Son düzenleme:
Evlenirken villam var diye mi kandırdı damadı ve ailesini?
İğrenç bir aileymiş...
Boşanmasalar da çok mutlu olacaklarını sanmam
Boşanma kararı vermesi daha iyi tabii, madem zenginler nafaka tazminat isteyerek ayrılsın...ama siz bir tavsiyede bulnmayın ne karar verecekse kendisi versin
kandırma falan yokya evler babasının üstüne adam söför aylık maası 5000 bin ama sigortasını askeri ücretten gösteriyo avukat allahtan demis daha önce bi mal varlık belrtisi olan kagıt avrmı diye arkadasım yurt dısına cıkmıstı vizede istemisler esin ne is yapıyo aldıgı maas diye servis söförlügü yaptıgı icin gittigi okul ve bankasıın para makbuz dekontunu vermisler vize islemleri icin arkadasımd aallahtan onu atmamıs avukata onu vermis 1000 tl nafaka oda cocugza zaten adam uyanık üstünde ne ev var ne araba

Al birini vur ötekine. Arkadaşınız da zengin diye vazgeçemiyor. Bu nasıl bir onursuzluktur ben anlayamadım lütfen kusura bakmayın.

Bu arada gerçekten yazdıklarınızı anlamakta güçlük çeken arkadaşlar haklılar. Fevri davranmayı bırakın da bir okuyun yazdıklarınızı. İnsanlar burada derdinize ortak olmak için yazıyorlar, biraz saygıyı hak ediyoruzdur sanırım :KK64:

ben okudum anlamadım bazen yazıyorum bu nasıl yazı biraz dikkat edin ki bizde okuyarak emek veriyoruz diyorum

bana kızıyorlar bu konuyuda anlamadım yorum da yazmadım ama benim gibi dikkat çekenler olmuş olmayacak gibi de değil

azıcık dikkatli olunsa ne güzel olurdu.

valla kızlar sizde sorun var o zaman bu yazıların neresini okuyamıyosunuz anlamdm bizde burda ne yazıalr okuyrouz sayfa sayfa kımseyeede demıyroz neden karkccık burgacık yazmıssn diye

valla kızlar sizde sorun var o zaman bu yazıların neresini okuyamıyosunuz anlamdm bizde burda ne yazıalr okuyrouz sayfa sayfa kımseyeede demıyroz neden karkccık burgacık yazmıssn diye

aslında harfler kendi yerlerine geçse sorun kalmayacak kafalarına gore takılıyorlar .

sorun tabiki bizde sen daha iyi sitelere layıksın

Google chrome kullan sen. Yanlışlarını otomatik düzeltir tabi anlayabilirse. Ya da yanlışları gösterir en azından kendin düzeltirsin.

Sizin kimseye demeye hakkınız yok zaten, alacağınız cevap "önce kendine bak" olur.

konu sahibinin ilk anlamsız konusu değil bu? herkes hep bir ağızdan şikayetçi. neden en azından geçici süreli banlanmıyor anlayabilmiş değilim... alay ediyor bir de bizimle. düzgün yaz deyince sitem ediyor hayret bir şey..

X