- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
ee napcak yatıcakmıben okadar zengın olsam villalarım olsa neden şoförluk yapayım kı mesela tuhaf çelişkili:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee napcak yatıcakmıben okadar zengın olsam villalarım olsa neden şoförluk yapayım kı mesela tuhaf çelişkili:))
yatacak demıyorum zaten sadece saçma buldum hepsı buee napcak yatıcakmı
aynen belki simdi düsündüm esinin durumu iyidi ne istesen alırdı 1000 liraya ayakkabı aldıgını bile biliyroum düsün belki dedi babam ailem iyi ama rahata edemem cocugunada demistir belki sıkıntı cekmesin babasının evine ilk geldg,nde benim hemen calısmam lazım benim cocugumun bile aylık masrafı 1000lirayı gecer demistibiraz karmaşık olmuş ama sonuç değişmiyor,
bu adamdan ne köy olur ne kasaba...en güzeli arkadaşınızın bebeği ile yeni bi hayat kurması bence.
bunca şeyden sonra o adamdan ne bekliyor ki...
kızlar cocuk 2 .5 yasında artık 6 aylık hamıleyken arkadasım abab evine döndü cocuk dogana kadar adam hic aramadı cocuk dogdu 3 ay kızın evinde kaldılar sonra basrısıp gittiler ama hep kavag etmisler 3 ay oncede kız dondu yani cocuk suan 2.5 3 yasınd agibi anlar heralde baba sının annene gitme o gelsin demesinden
ben okadar zengın olsam villalarım olsa neden şoförluk yapayım kı mesela tuhaf çelişkili:))
adamın 4 tane servs arabası var 1 sini kendi birini oglu kullanıyo willaların 1 inde kendi birind eoglu 2 sindede kızları oturuyo simdi anladın miyatacak demıyorum zaten sadece saçma buldum hepsı bu
hımm anladım ne bıleyım tabıkı yapılabılır de ben sadece kendımı koydum yerlerıne kendi işimi kurmayı dusunurdum okadar param olsa herhalde:)bizim de var öyle uzaktan tanıdıklar
onlar da servis işiyle geçiniyorlar, çoooooook zenginler
ama hepsi yapıyor şoförlük, tüm aile erkekleri
yaşadıkları evleri görene kadar zengin demezsin
üst baş rezalet
kesinlikle bırakmıyorlar işleri
çok ama çok zenginler
arkadaşını para cezbediyor belli ki bence sen biraz uzaklaş o arkadaşından..sağlıklı düşünemediği aşikar..yarın sen kötü olursun bir kalemde harcar haberin olsun.simdi kızlar cocukluk arkadasım 4 senedir evliydi ama sorunları daha dugunde basladı
ilk geceden hamile kalmıs arkadasım buda 1 ayında görümceler üstüne yürüyp arkadasımla kavga edince bayılıp hastaneye götürülünce anlasılıyo esi ordan diyomus aldır<lım bu cocugu kaynana öyle ama aldırmadılar kavgalar defol git kelimeleri hep ama arkadasın ailesine söylemiyomus 6 ayında artık annesinin evine geldi
damat demis cocugun masrfaları beni ilgilendirmez falan doguma kadar anneleri karsıladı herseyi esi ne geldi ne aradı nede kaynanaları
sonra barıstılar gibi oldu damat 3 ay kızın evinde kaldı yaz ayına denk gelmisti damat söför neyse sonra kendi evlerine gittiler yıne kavga yıne dalas bız evlerıne gıttık evı ıstanbula baya uzak dıye gıdememıstım ben o zamanda arkadasımla dertlestık demıstı cocuk ıcın evlıyım dıye
neyse bız donduk 1 gun sonrası yazdı bana
biz kavga ettık esylarını bile tasımız yatak odası mutfak kesın bosanıcaz artık bıttı ee tamam gittik
adam 3 ay cocugunu aramadı avuktaa verıldı falana cocuk hafta sonu damata gıdıyodu
arkadasım cocuk üzülüyo diyo damat tabı cocugu fisteklıyomus ıste annene söyle gelsın ama bu arada arkadasım gıttıgındne berı watsapta ınsgramda falan adam hep baska kadınlarlaz yazılmıs bı tanesıde ortka hesaptanms arkadasım kıza yazmıs bu adam evlı bıde cocugu var dıye kız benım ıcın farketmez demıs tuhhh dedım utanmaz
neyse
sımdı arkadasım ıse gırdı dedım dagıt kafanı dusunme dıye gecen gun aramıs esını ıste bendedemı hata var gel barısalım demıs annesı babası duymus tabı demısler gıdersen bıdaha bızı unut kocasıd ademıs ben senı istemiyorum artık
dedim arkadasım hata yapmıssın adam senı resmen aldattı sürekli baska kadınlarla görüsme görüceler asalıyo sen apartm dairesi kızısın esinin durumu fazla iyi willlalarda falan oturuyolar cocugu bababsı tüm cocuklarına villa alms falan ,
simdi aradı aglıyo ben napıyım cok kötüyüm kendimi öldürücem dedim sacmalama aya onun icin mi kendini öldürücen simdi baska ne demeliyim
dedimya düne kadar kızını kullandırıyodu aglasın annen geri dönsün de diye simdi arkadasım geri döniyimmi dediginde seni istemiyroum deyip watsaptanda rehperdende engellemis arayamasın diyehım,adamda nasıl bi aciziyet varsa küçücük çocuğu kullanıyor.
peki adam kadının dönmesini istiyor mu ?
görümcesi kavga ederken öyle demis üstüne hosaf atmıs seni apartman dairesi kızı seni demis iste o anda arkadasım sinirden bayılmus hamile oldugu hastanede anlasılmıs ve daha 1 aylık evliyken oluyo bu olaySizin de dediğiniz gibi arkadaşınız apartman dairesi kızı eşi ise villa çocuğu:) cıkk olmaz bu iş. Bu tarz düşünceye de ilk kez tanık oldum.
dedimya düne kadar kızını kullandırıyodu aglasın annen geri dönsün de diye simdi arkadasım geri döniyimmi dediginde seni istemiyroum deyip watsaptanda rehperdende engellemis arayamasın diye
bildigin hosaf iste kasesiyle onu üstüne atmıs isteÜstüne hoşaf atmış derken? Hoşaf mı dökmüş? Inanın anlamadığım için soruyorum. Eşide istemıyormuş artık neden dıretıyor kı hala
simdi kızlar cocukluk arkadasım 4 senedir evliydi ama sorunları daha dugunde basladı
ilk geceden hamile kalmıs arkadasım buda 1 ayında görümceler üstüne yürüyp arkadasımla kavga edince bayılıp hastaneye götürülünce anlasılıyo esi ordan diyomus aldır<lım bu cocugu kaynana öyle ama aldırmadılar kavgalar defol git kelimeleri hep ama arkadasın ailesine söylemiyomus 6 ayında artık annesinin evine geldi
damat demis cocugun masrfaları beni ilgilendirmez falan doguma kadar anneleri karsıladı herseyi esi ne geldi ne aradı nede kaynanaları
sonra barıstılar gibi oldu damat 3 ay kızın evinde kaldı yaz ayına denk gelmisti damat söför neyse sonra kendi evlerine gittiler yıne kavga yıne dalas bız evlerıne gıttık evı ıstanbula baya uzak dıye gıdememıstım ben o zamanda arkadasımla dertlestık demıstı cocuk ıcın evlıyım dıye
neyse bız donduk 1 gun sonrası yazdı bana
biz kavga ettık esylarını bile tasımız yatak odası mutfak kesın bosanıcaz artık bıttı ee tamam gittik
adam 3 ay cocugunu aramadı avuktaa verıldı falana cocuk hafta sonu damata gıdıyodu
arkadasım cocuk üzülüyo diyo damat tabı cocugu fisteklıyomus ıste annene söyle gelsın ama bu arada arkadasım gıttıgındne berı watsapta ınsgramda falan adam hep baska kadınlarlaz yazılmıs bı tanesıde ortka hesaptanms arkadasım kıza yazmıs bu adam evlı bıde cocugu var dıye kız benım ıcın farketmez demıs tuhhh dedım utanmaz
neyse
sımdı arkadasım ıse gırdı dedım dagıt kafanı dusunme dıye gecen gun aramıs esını ıste bendedemı hata var gel barısalım demıs annesı babası duymus tabı demısler gıdersen bıdaha bızı unut kocasıd ademıs ben senı istemiyorum artık
dedim arkadasım hata yapmıssın adam senı resmen aldattı sürekli baska kadınlarla görüsme görüceler asalıyo sen apartm dairesi kızısın esinin durumu fazla iyi willlalarda falan oturuyolar cocugu bababsı tüm cocuklarına villa alms falan ,
simdi aradı aglıyo ben napıyım cok kötüyüm kendimi öldürücem dedim sacmalama aya onun icin mi kendini öldürücen simdi baska ne demeliyim
sizde taktınız beniz yazılarımı gözlerinizde bozuk heralde be ben ne yazılar görüyroum burda zor ama okunuyo sizin gbi klavya canavarı olupta ayyy su yazıları düzeltinnnn diye tik tiki yorumlar yapmıyrouzLüften biraz düzgün yazin. Noktalamalara dikkat edin. Okurken mahvoluyoruz ya.