Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Çok teşekkür ederim kızlaar iyi dilekleriniz için Allah bütün hastalara şifa versin inşallahh..
buarada herkese merhaba :KK3:

Son düzenleme:
bende arkadaslarlaydım bugunn baya eğlendikk eve geldim akşama doğru buarada akşam benımkiyle telde konuştuk psikolojik olarak cok yorgunum işim cok yorucu anlayışla karşıla biraz bitanem falan dedi bugunde hep msj attı ama bakalım bikac güne değişmez inş :KK6:
ay çok sevindim canım senin adına :KK76:
inşallah böyle giderr
watsons yoktur bizim burda kuzum yaa ben bursanın ilçesinde yaşıyorum sen hangi ildeydin :26:
ben eskişehirdeyim canım.bursada vardır watsons. yolun düşerse bakarsın. olmadı nettede vardır hepsi buradaya falan baksana.

ay çok sevindim canım senin adına :KK76:
inşallah böyle giderr

ben eskişehirdeyim canım.bursada vardır watsons. yolun düşerse bakarsın. olmadı nettede vardır hepsi buradaya falan baksana.

sağol kuzum bakaym bi bakalımm inş vardırr :) of cok begendım kate moss taki bordo olan dmii :)

çok teşekkür ediyorum canım :KK16:
kızlar bugün erkek arkadaaşım için hediyemi hazırlaamış oldum,hani bahsetmiştim ya hikaye kitabı gibi işte onu kitap haline geldi şuan :))
tek eksik onu bi kutuda vermek istiyorum ama nasıl bişi olablir bilmiyorum.. akıl verebilecek olan var mı ? kitap dikdörtgen gibi olduğundan kalpli kutuya falan koyamam :26:

çok teşekkür ediyorum canım :KK16:
kızlar bugün erkek arkadaaşım için hediyemi hazırlaamış oldum,hani bahsetmiştim ya hikaye kitabı gibi işte onu kitap haline geldi şuan :))
tek eksik onu bi kutuda vermek istiyorum ama nasıl bişi olablir bilmiyorum.. akıl verebilecek olan var mı ? kitap dikdörtgen gibi olduğundan kalpli kutuya falan koyamam :26:
ben hediye kutusu almıştım
kurdelesi falan var üstünde
hediyelik eşya satan yerlerde bulabilirsin
her boyda var :KK34:

evet onunki bordo
katalogda gördüm hemen koştum watsons a
dedim bu kadının rujundan istiyorum
görevli güldü:KK1:
yok satıyor bu ruj dedi

süper gerçekten yaa az öncede yazdıgım gibi bu renk rujum vardı cokta kalıcıydı ama arkadasım benım olsun bu falan deyince olmaz diyemedim gitti güzelim rujum şimdi bu tonlarda arıyodum denk geldi ama annem netten bişey aldırmıyo kredi kartı onda korkuyo kredi kartı bilgilerini istiyolar ya fazla para çekerlerse diyo :KK70:

süper gerçekten yaa az öncede yazdıgım gibi bu renk rujum vardı cokta kalıcıydı ama arkadasım benım olsun bu falan deyince olmaz diyemedim gitti güzelim rujum şimdi bu tonlarda arıyodum denk geldi ama annem netten bişey aldırmıyo kredi kartı onda korkuyo kredi kartı bilgilerini istiyolar ya fazla para çekerlerse diyo :KK70:
benim babamda öyleydi hiç vermiyordu kredi kartını
sonunda gittim iş bankasına öğrenciye kredi kartı çıkarıyorlar 500 lira limitli
ordan aldım kredi kartımı.
şimdi güvendiğim siteler var
oralardan sürekli alışveriş yapıyorum bir senedir
hiç sorun olmadı

X