- 5 Eylül 2012
- 3.055
- 8
evet bi görse aslında daha önce yaptık alışveriş ama kredi kartıyla değil elden kapıda ödeme yaptırdık ozaman korkmadı ben ne ruj ne tayt alamıcam
Yine kapıda ödersiniz canım, öyle bir şansınız yok mu zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bi görse aslında daha önce yaptık alışveriş ama kredi kartıyla değil elden kapıda ödeme yaptırdık ozaman korkmadı ben ne ruj ne tayt alamıcam
olur cnm ben 24 yaşındayım ismin culiii bursada oturuorummm
evett canım bursanın ilçesindeyimm 22 olucam bikac ay sonraa sen merkezde mısın :)
süpersiniz kızlaray kızlar maşallah dünde benimki yalvardı yakardı barıştıııkk
o hasta haliyle bile işe götürdü babası
Yine kapıda ödersiniz canım, öyle bir şansınız yok mu zaten
her sitede yok canım malesefYine kapıda ödersiniz canım, öyle bir şansınız yok mu zaten
yok diye hatırlıyorum ama inşallah vardır :26:gttigidiyorda yoktu hepsiburadada varmı bilmiyorum incelicem birazdan siteyi inşalah vardırrrr
gttigidiyorda yoktu hepsiburadada varmı bilmiyorum incelicem birazdan siteyi inşalah vardırrrr
süpersiniz kızlar
ikinizin sevgilileride kendini affettirmiş
başka kim vardı dün burda dert yanan?
yok diye hatırlıyorum ama inşallah vardır :26:
İnşallah vardır canım çok istiyormuşsun çünkü :26:
evett canım bursanın ilçesindeyimm 22 olucam bikac ay sonraa sen merkezde mısın :)
hangi ilçesindesin özelden yazsana cnmm
büyüğüm bişi demek istemiyorum canım yakışmaz ağır yorum yapmııyım en iyisii :)
Barışmanıza çok sevindim canım :)
Babası da biraz insafsızmış hani :26:
evet canım. birde hasta olduğunu öğrenince hiiiç kıyamadım :)
süpersiniz kızlar
ikinizin sevgilileride kendini affettirmiş
başka kim vardı dün burda dert yanan?
Ben vardım ama çok dert değil benimkisi.. Erkeklere güvenmiyorum demiştim ya,
Bugün yine bir örnek daha çıktı karşıma.
Bir araya geldiğim arkadaşlarımdan bir çok aşık. Çocukla çıkmışlar sabah seni çok seviyorum seninle evleneceğim benden kurtulamazsın diyen çocuk aynı günün akşamında senden soğudum diyip ayrılmış kızdan. Arkadaşım perişan olmuş tabi..
Gel de aşka inan şimdi :26:
Kızlar sohbete daldım ama facemi dondurma kararı aldım ben sizce iyimi yapmış olurum bi adımını beklemekten yoruldum artık
Kızlar sohbete daldım ama facemi dondurma kararı aldım ben sizce iyimi yapmış olurum bi adımını beklemekten yoruldum artık
biz bunlara başka birşey diyoruz ama şimdi terbiyemi bozmak istemiyorumBen vardım ama çok dert değil benimkisi.. Erkeklere güvenmiyorum demiştim ya,
Bugün yine bir örnek daha çıktı karşıma.
Bir araya geldiğim arkadaşlarımdan bir çok aşık. Çocukla çıkmışlar sabah seni çok seviyorum seninle evleneceğim benden kurtulamazsın diyen çocuk aynı günün akşamında senden soğudum diyip ayrılmış kızdan. Arkadaşım perişan olmuş tabi..
Gel de aşka inan şimdi :26:
tamam canım haber ver banadaona bakamadım ama rimmelin rujları yoktu canım oyüzden gittigidiyora bakıyorum şimdi :)
büyüğüm bişi demek istemiyorum canım yakışmaz bana yorum yapmııyım en iyisii :)
tesekkür eederim canııım :)))
evet canım. birde hasta olduğunu öğrenince hiiiç kıyamadım :)
e yuh yanii. kız yıkılmıştır resmen canım yaa
Canım bi müddet dondur istersen merak etsin iyice bakalım
hoşgeldinnnKızlar sohbete daldım ama facemi dondurma kararı aldım ben sizce iyimi yapmış olurum bi adımını beklemekten yoruldum artık