Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

ay kıyamam bende genelde ağrı olmaz ama en son adetimde baya ağrı çekmiştim cok beter biliyorumm az cok ama 2 hafta önce başlaması cok kötüdür ya :KK50:

Evet ya ağrıların başlaması için 2 hafta çook erkeen :KK50:
Ne yapalım alıştık artık iyi ki adetimin ilk günü biraz ağrılı oluyor sonra hiç ağrı olmuyor..

ben çok sinirli oluyorum kızlar adet döneminde :KK47:
sokakta içimden insanlara söve söve yürüyorum
sinir ediyorlar 10 saat yürümüyorlar çünkü :KK53:

Ben de çok sinirli olurum ya zaten normalde de sinirli agresifimdir biraz..
Hele adetliyken kardeşime bağırırım çağırırım, annemlere bağırmak yemiyor çünkü :KK52:

Evet ya ağrıların başlaması için 2 hafta çook erkeen :KK50:
Ne yapalım alıştık artık iyi ki adetimin ilk günü biraz ağrılı oluyor sonra hiç ağrı olmuyor..

doktora göründün mü canım belki tıkanıklık falan vardır öyle duymuştum bu ağrısı cok olanlarda adetin geldiği yolda tıkanıklık olabiliyomuşş

doktora göründün mü canım belki tıkanıklık falan vardır öyle duymuştum bu ağrısı cok olanlarda adetin geldiği yolda tıkanıklık olabiliyomuşş

Benim annem zaten sağlıkçı yani kötü bir şey olduğunu düşünse götürürdü herhalde.. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu canım ya..

Kızlar benim yanımda arkadaşım var benle ilgilenmiyorsun diyor atar yapıyor :KK52:
Ben bir ilgileneyim onla :KK53:
Öpüyorum hepinizi iyi geceler, sağlıcakla..

Benim annem zaten sağlıkçı yani kötü bir şey olduğunu düşünse götürürdü herhalde.. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu canım ya..

annen sağlıkçıysa normal karşılıyorsa bu durumunu ozaman bildiği vardır tabiki canım ben sadece öyle duymuştum o yüzden söyledim

X