Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

günaydın canım
valla benim facem bile yok ama sorun ne ki merak ettim:26:

Canım benim dershaneden bi arkadaşım vardı arkadaşlık isteği göndermemiştim ama iki gün önce arkadaşlık isteğini kabul etti dedi.
Ben görmediğim halde nasıl oldu şaşırdım dedim herhalde önceden göndermişim oda şimdi açtı şimdi kabul etti diye görmezden geldim.
Bugünde aynı şey oldu. Hiç tanımadığım bi erkek arkadaşlık isteğini kabul etti dedi ben oğlanı tanımıyorum bile arkadaşlık isteği göndermem mümkün değil

canım biraz araştırdım şimdi
aynı bu durumdan şikayetçi olan bir sürü kişi var
ama çözümü bulan yok

Birileri şifreni kirmiş olmasin sakin :26:

birkaç kişide bir programın varlığından bahsetmiş
bu program senin isteğin olmasa bile o programı kullananın arkadaş listesine ekliyormuş

birkaç kişide bir programın varlığından bahsetmiş
bu program senin isteğin olmasa bile o programı kullananın arkadaş listesine ekliyormuş

Ay kötü bişey bu çözümüde bulan yok demişsin o arkadaşlık isteğimi kabul eden oğlanın sevgilisi varmış bide kendimi tuhaf hissettim

Günaydın kızlar
tuğçecim bende face kullanmıyorum ama bu durumdan şikayetçi olan arkadaşlarım olduğunu biliyorum :26:

Günaydın kızlar
tuğçecim bende face kullanmıyorum ama bu durumdan şikayetçi olan arkadaşlarım olduğunu biliyorum :26:

Günaydın canım :)
Benimde ilk defa başıma geldi şaşırdım baya yani zaten siliyorumda o eklenen kişileri yine böyle bişey olabilirmi bilmiyorum.

Günaydın canım :)
Benimde ilk defa başıma geldi şaşırdım baya yani zaten siliyorumda o eklenen kişileri yine böyle bişey olabilirmi bilmiyorum.

çok sinir bozucu gerçekten :26:
belki düzelir daha sonra :44:
kabul ettin mi dayısının oğlunun arkadaşlık isteğini

çok sinir bozucu gerçekten :26:
belki düzelir daha sonra :44:
kabul ettin mi dayısının oğlunun arkadaşlık isteğini

Yok daha etmedim çünkü o dayısının oğlu 8 yaşında küçük çocuk ve hep benimkilere geldiğinde beraber açarlardı oyun falan oynarlardı hatta onlardayken tuğçe abla bak benim facem atılay abiyle açtık derdi.
Ne düşünceğimi şaşırdım

benimde aklıma değişik düşünceler geldi açıkcası

sanada günaydınn
nasılsın bakalım

iyi olmaya çalışıyorum canım yaa sen ?

aaa belliki seninki eklettirmiş çocuğun facesinee,takip edebilmek için..
az kaldı tuğçee arayacak o seni tutuşuyo baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…