Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Ay çok geçmiş olsun bebeğim aman kendine dikkat et maalesef stres hastalıkların başlangıcı oluyor....

geçmiş olsun eylül bende gribim sen daha kötüymüşsün dikkat etkendine

sağol canım sanada geçmiş olsun
Kızlae benim acilen çıkmam gerekiyor çok öptüm
akşam burda olurum muhtemelen hoşçakalıııın :))

Hoşçakal bebişimm

Evet kuzum rahatımda bu aralar dikkat etmem lazım yinede

Ay tipimi görmen lazm çok komiğim ama aynaya bakınca kendime gülüyorumm

Tatlışkolarım benim ağrılar yine başladı yemek yeyip ilaçlarımı aliyim öpüyorum sizi uğrarm yinee

Merhabalar

Canıım kaldırmış mı engelii
Aklı başına gelmiş demek ki
Ay çok sevindim ya bak ben sana söyliyim 3 güne kadar arayacak senii

Hoşgeldin canım.
Evet bugün kaldırmış yavaş yavaş aklı başına geliyor sanırım.
Ay heyecanlandırdın beni kız o kadar erken ararmı
Şimdi facede açık sanırım hani buluştuğum kız arkadaşım vardı ya onun resmine yorum yapmış iyiymiş adamım diye ardındanda kızın sevgilisi yorum yapmış maşallah falan diye bu 3de arkadaş ya sanki ben görüyüm diye yaptılar ayyy haksızlık

Anlattığına göre, belki 3 günü bile bulmayabilir
Bence merak edip 1 hafta içinde neler yapmışsın kontrol etmek için engeli kaldırdı,
Hem merak ettirmek için engel koyuyor hem de kendi merakını gidermek için engeli kaldırıyor işe bak

Ay hadi inş öyle olur :)
5 gün falan olmuştu engelleyeli benden tepki görmeyince sanırım kaldırdı engeli. Çünkü başka birisinden bakabilir profilime diye düşünmüştüm :)

Ay hadi inş öyle olur :)
5 gün falan olmuştu engelleyeli benden tepki görmeyince sanırım kaldırdı engeli. Çünkü başka birisinden bakabilir profilime diye düşünmüştüm :)

Neyse canım sonuçta kaldırdı yani

Artık oluruna bırak bakalım önümüzdeki günlerdee neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…