Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Canım geçmiş olsun neyin var? :26:

Üçünçü kopyalayışım hahaha

Ayy hastalıklar moral bozukluğundan çıkıyo bunu anladım. aşırı baş ağrısı (adım bile atsam beynim zonkluyodu), kulak ağrısı ve yutkunamamak şikayetiyle gittim bi torba ilaç aldım geldim sünizitim, kulağımda iltihap varmış, üşütmüşüm daha nolsun

Kiyamam sana, gecmis olsun canimm

Kızlarr iyi akşamlar
erkek arkadaşıma yeni hat almıştık bayiiden bugun aramışlar bu hat dolandırıcılıkta kullanılmış kapatılması gerekiyormus.
parayı hesaba yatırmıslar sizin basınıza geldmi böyle seyler duydunuz mu veya:26:

İlk defa duyuyorum canım böyle bişey gerçekten ilginç :26:

Her gün farklı şeyler duyuyoruz bu da varmış diyoruz ve bu da varmış çok ilginç.

Ama şöyle bişey olabilir bak mesela turkcellin böyle bi servisi var arayıp numaramı değişmek istiyorum diyosun 8 tl karşlığında sana 2 numara sunup 10 dakika içinde geçiriyor doğal olarak önceki numaran kullanıma açık oluyor belli bi süre sonra başkasına verilebiliyor bunun gibi bişey olabilir mi bilemedim :26:

Allah allah olabilir mii acaba.
hat zarf içinde yani sadece telefona taktık ilk gün sonra içine kontor falan yuklemedik duruyodu. bugun aramışlar işte böyle böyle diye. hat parasınıda yollamışlar hesaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…