Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Olabilir canım..
ama ben ne zaman küs olduğumda konuşsam barışıyorum bir süre sonra.
oda bunu biliyo ya çok rahat.. erkek girince işin içine mantık aramamak lazım kızlar

Aramıcam canım aramayıda hiç düşünmedim zaten.
Tam dediğin gibi aramasını bekleyince böyle oluyorum bakıyorum ses yok iyice moralim bozuluyor her şey bittimi diyorum kendi kendime.
Beklemeyerek kendi hayatıma bakmam lazım.

Olabilir canım..
ama ben ne zaman küs olduğumda konuşsam barışıyorum bir süre sonra.
oda bunu biliyo ya çok rahat.. erkek girince işin içine mantık aramamak lazım kızlar

Herifler bi tuhaf len
Bazen bakıyorum öyle mantıklı hareket ediyo ki bazen de çileden çıkarıyor

Aslında öyle çok gururlu biride değildir aslan burcu ama hani gurur yapmaz pek aramak istese arar biliyorum sadece benden bekliyor aklınca ceza vermek istiyor gibi ben yıprattım ya bu ilişkiyi :)
Seninkide güzel bi fikir olabilir ama benim adam anlamaz bundan illa kendini geri çekceksin o yalvar yakar gelcek ayağıma

Herifler bi tuhaf len
Bazen bakıyorum öyle mantıklı hareket ediyo ki bazen de çileden çıkarıyor

bir tek bişi öğrendim
hee evet sen haklısın evett hayatım sen müthişsin hı hı evet canım senin dediğin gibi yapıcam dediğinde kedi gibi oluyolar peki yapıyomuyum onun dediğini ? tartışılır

Aynen öyle hep senin dediğin olur diyorum , ama yapmıyorum .
Oda çok abartıyor zaten onu yapma bunu yapma . .

Aynen öyle yapman lazım canım,
Topla kendinii..
Saldım falan diyordun..
Kendine bakımlar yap saçını değiştir vs...
Bir kere geliyoruz dünyaya, zaman akıp gidiyor..
Kimse için kendini üzmeye değmeez.

Ben ne olursa olsun yapamıyorum ya kizlar nasıl dayanıyorsunuz bana taktik verin
Herşeye he diyorum her dediği oluyo beyimizin . .

Aynen öyle yapman lazım canım,
Topla kendinii..
Saldım falan diyordun..
Kendine bakımlar yap saçını değiştir vs...
Bir kere geliyoruz dünyaya, zaman akıp gidiyor..
Kimse için kendini üzmeye değmeez.

Çok haklısın canımcım ben ne zaman kendime baksam onu düşünmesem sanki hisseder gibi tutuşuyordu

Ben ne olursa olsun yapamıyorum ya kizlar nasıl dayanıyorsunuz bana taktik verin
Herşeye he diyorum her dediği oluyo beyimizin . .

Birazda yapı meselesi sanırım canım mesela ben her şeye tamam demezdim çünkü diyemezdim dediğim an ipleri eline alıyordu :)

Cevap veriyorum hoşgeldiiin
Hoşbuldum tatlım
Yok canım benim maalesef. Bizde ondan konuşuyorduk zaten :)

Daha önce 2 ay ayrı kalıp daha sonra barışmışsınız ya, belki yine öyle bir ayrılık gerekiyordur.. 1 hafta barışmak için erken çünkü..

Sen sakın moralini bozma, olmazsa da olmaz canım üzülme :
)

Bu 2 ayda arada aradı beni tabi yok seni unutamıyorum bilmem ne ayak yapıyor benim onu unutup unutmadığımı kontrol ediyordu
Ay moralimi düzelttiniz kızlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…