Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Canım teşekkür ederimmm birde son halini verebilsemmm

Canım çok değişik çok hoş bir şey gerçekten eminim sevgilin bayılacaktır
Yani sayfaları zımbalayarak kitap haline getirebilirsin sanırım :26:
inşallah beğenir canım ya.. en olmadı spiralleticem kırtasiyede :)

yaaa ben begenmedım ,,,hanı cocuksu olmus gıbı geldı bana,,
Canım tabiki zevk meselesi saygı duyarım ama maddi olaarak fazlasıyla hediye aldım. hem bir mağazadan bişi alıp ona vermek onu düşündüğümü gösterir ama bi emek harcadığımı göstermez diye düşünüyorum acıkcası :26: slaytlar,mektuplar,küçük küçük kağıtlara yazılmış yüzlerce söz kocaman bir kalpli kutu bir sürü çikoolata falan bunlarıda yaptım. bu kitabı okurken eğleniriz diye düşündüm :))

Canım ben bununla ilgili bi site biliyodum istersen araştırırım ama sen kendim yapmak istiyorum demişsin o ayrı
Evet canım gördüm siteyi :)) ama dediğim gibi ben bişiler yapmak istiyorum.. çok teşekkür ederim

süper bir fikiiiiirrrrrrrr. delgeçi kullanırım evet onuda bağlarım tül gibi bişile. pekii o üst ve alt kapağı için ne kullanayım?
karton çok basit olur daha orjinal ne olabilir ki :26:

Üst kapağı için haria kumaşlar var onlardan al kapla derim kırmızı olsun güzel durur

Üst kapağı için haria kumaşlar var onlardan al kapla derim kırmızı olsun güzel durur

ayy normal kalın bir defter kapağının üstünü kaplarım kumaşlaaa :)) ay çok şeker olacak yaaa yerim sizi
bişi sorucam ama bana gülmeyin ben çıktı alacağım ya içinde bir sürü renk var resimlerin ara renkler mor falan işte hepsi çıkar mı o renklerin renkli fotokobide

Canım başka bi kitap kapağını çıkarıp kumaşla kapla kırmızı kumaş iyi olur , bulabilirsen kalpli kumaş bunu da götür kırtasiye de yada matbaada deldir , şeritte organze kullan , ben kendim puzzle yapmıştım.

Umarım çıkar tatlım o renkler varsa çıkar yani

ay canım oyle yapayım ozaman
ama aklıma takıldı şimdi renkli fotokobide bu bahsettiğim renkler çıkmaz mı :26: çok kötü durur ozamaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…