Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Sağol tatlım ,
Daha önce benimde başıma geldi ,
Baban yaşında ki insanlar kötü gözle bakabiliyor maalesef.
Bu yüzden çantamda biber gazim bulunur benim ,
Ha daha önce hiç kullanmadım ama duruyor işte :KK1:

ya iyi fikir aslında. kullanmasan bile elinde olduğunu görürse çekinir en azından..

İnsanda birazda seviye olmalı gerçekten gerçi dediğin gibi bunu yapan biri insan olamaz...

[COLOR=""]ne seviyesi canım,seviye dediğin az bişi bile aklı olan insanlarda olur.. böylelerinde akıl sadece uçkurunda okadar.[/COLOR]

Yok canım maalesef artık umudumuda kesiyorum daha 1 hafta oldu erken belki ama öyle işte...

Canım kusura bakma biraz konuşmanıza atlamış gibi oldu ama :26:

Hiçbir şey yapmadı demek...
Hemen umudunu kesmesen, biraz daha beklesen..
Bilemiyorum face'inde falan bir şey yok mu? :KK31:

Gençlerden çok olgun adamlar yapıyor bunu canım benimde başıma geldi böyle şeyler çok sinir...

Ah canım ya, olan olmuş artık..
Ama bundan sonra dikkatli ol..

Eğer birisi seni izliyorsa, ya da takip ediyorsa...
Farklı bir binaya, farklı bir apartmana gir.
10 dakika bekle sonra git evine.
Kesinlikle evini öğrenmesin :KK31:
Herkes dikkat etmeli buna bayanlar .

Aynen.. geçti artık bundan sonra daha dikkatli olmam lazım..

ya iyi fikir aslında. kullanmasan bile elinde olduğunu görürse çekinir en azından..

[COLOR=""]ne seviyesi canım,seviye dediğin az bişi bile aklı olan insanlarda olur.. böylelerinde akıl sadece uçkurunda okadar.[/COLOR]

Elektrosoklar var canım telefon görünümün de , sana yaklaştığı an dokunmaya falan çalışırsa mahvediyo :KK1:
Ben çok tedirgin oluyorum yalnız falan çıktığımda :KK1: iyi oluyo kullanmak istemem ama bulunsun yanımda

Yok canım maalesef artık umudumuda kesiyorum daha 1 hafta oldu erken belki ama öyle işte...

Canım bence kesme umudunu,çevremde ayrıldıktan 1 sene sonra tekrar barışan arkadaşlarım var.. hadi seneyi geçtim seninki kısa bi zaman..
tamam seven insan nasıl 1 haftadır aramadı falan diyebilirsin ama sende onu çok seviyosun ve aramadın yani sevgiyle alakası yok sen haklı olduğundan aramıyosun oda gurur yaptığından aramıyo..

Canım kusura bakma biraz konuşmanıza atlamış gibi oldu ama :26:

Hiçbir şey yapmadı demek...
Hemen umudunu kesmesen, biraz daha beklesen..
Bilemiyorum face'inde falan bir şey yok mu? :KK31:

Yok kuzum sorun değil :KK1:
Facesinde sadece arkadaş olup çıkıyor o kadar bişey yok yani resim falan yada başka bir şey.
Umudumu kesmem için çok çok erken biz 2 ay ayrı kalıp barışmış biriyiz ama bilmiyorum ilişkimize sevgimize inancım kalmadı benim.

Elektrosoklar var canım telefon görünümün de , sana yaklaştığı an dokunmaya falan çalışırsa mahvediyo :KK1:
Ben çok tedirgin oluyorum yalnız falan çıktığımda :KK1: iyi oluyo kullanmak istemem ama bulunsun yanımda

böylelerini kızgın kazığa oturtucaksın canım başka bişiden anlamaz bu hayvanlar :KK1:

Canım bence kesme umudunu,çevremde ayrıldıktan 1 sene sonra tekrar barışan arkadaşlarım var.. hadi seneyi geçtim seninki kısa bi zaman..
tamam seven insan nasıl 1 haftadır aramadı falan diyebilirsin ama sende onu çok seviyosun ve aramadın yani sevgiyle alakası yok sen haklı olduğundan aramıyosun oda gurur yaptığından aramıyo..

Haklısın kuzum bizde 2 ay ayrı kalıp barışmıştık fakat ama bilmiyorum içim bi tuhaf beni böyle bırakıp gitmesini kabul edemiyorum. Bir değil iki değil.
Tamam elbette sorunlarımız vardı ama ben hiçbir zaman ciddi ciddi bırakıp gitmeyi düşünmedim. İlişkimize sevgimize inancım kalmadı...

tugce cim umudunu kesme sende onu arayabilirsin artık , belki oda senden bekliyor

ama şimdi tuğçe haklıyken ararsa karşıda kişi bu kız beni nasıl olsa her hata yapışımda arıyo diye düşünür kaybetme korkusu olmaz.
buda çok kötü bişi. bence ne olursa olsun ondan beklemesi lazım, ya hatasını anlayacak yada tuğçesizliğe alışmak zorunda kalıcak..

ama şimdi tuğçe haklıyken ararsa karşıda kişi bu kız beni nasıl olsa her hata yapışımda arıyo diye düşünür kaybetme korkusu olmaz.
buda çok kötü bişi. bence ne olursa olsun ondan beklemesi lazım, ya hatasını anlayacak yada tuğçesizliğe alışmak zorunda kalıcak..

Aynen bebeğim zaten kaybetme korkusu olmadığı için şuanda bu şekildeyiz. Yani istediği zaman çekip gidebilir istediği zaman dönebilir.
Belki oda haklı olabilir devam etseydik daha kötü olurduk ayrılık ihtiyaçtı bizim için.
Ne düşünceğimi şaşırdım sanırım :26:

Son düzenleme:

Haklısın kuzum bizde 2 ay ayrı kalıp barışmıştık fakat ama bilmiyorum içim bi tuhaf beni böyle bırakıp gitmesini kabul edemiyorum. Bir değil iki değil.
Tamam elbette sorunlarımız vardı ama ben hiçbir zaman ciddi ciddi bırakıp gitmeyi düşünmedim. İlişkimize sevgimize inancım kalmadı...

Canım bak işte tam olarak hazır değilsin yeni bir ilişkiye başlamaya..
oda şuan sana kızgındır onu terkettiğin için belkide.
o yüzden beklemen gerekiyor.. ilerde belki sende gerçekten tekrardan inanıcaksın ona ve aşkına..
biliyorum böyle söylemek çok kolay ama biliyosun bende yaşadım ayrılığı bir çok kez kendime söz geçiremesemde sevdiğim kişilere nacizane fikir veriyorum

Yok kuzum sorun değil :KK1:
Facesinde sadece arkadaş olup çıkıyor o kadar bişey yok yani resim falan yada başka bir şey.
Umudumu kesmem için çok çok erken biz 2 ay ayrı kalıp barışmış biriyiz ama bilmiyorum ilişkimize sevgimize inancım kalmadı benim.

Canım benim ne olursa olsun arama,
Gerçekten iyiliğin için şuanda bu gerekiyor :26:

Ve şöyle bir şey var onu bekleme...
Kendini başka şeylere ver tamamen ayrılmışsınız gibi.
Onu bekleyerek geçirirsen işte böyle haftalara bile dayanamazsın..
Hakkında hayırlısı olsun canım benim üzme kendini :KK31: :nazar:

böylelerini kızgın kazığa oturtucaksın canım başka bişiden anlamaz bu hayvanlar :KK1:

Aynen öyle canım hadım edeceksin uckur düşkünleri . .
Ben tek mesajdan alıntı yapıp cevap veriyorum hepsine kusura bakmayın canım.
Ben seviyorsam biraz beklerim tuğçe gibi . .
Ama baktım olmuyor bir adım atmıyor ben atarım çünkü neden seviyorum .
O gurur yapar aramaz sen gurur yapar aramazsan daha çok yıpranırsınız .
Hemen arayıp affetmeyeceksin tabiki konuşarak çözeceksin sorunları ki daha sağlıklı adımlar atasın .
Uzadıkça uzarsa sadece zaman kaybı olmaz mi kuzucuklarım ben dayanamam ararım her ne olursa olsun :KK50:

Canım bak işte tam olarak hazır değilsin yeni bir ilişkiye başlamaya..
oda şuan sana kızgındır onu terkettiğin için belkide.
o yüzden beklemen gerekiyor.. ilerde belki sende gerçekten tekrardan inanıcaksın ona ve aşkına..
biliyorum böyle söylemek çok kolay ama biliyosun bende yaşadım ayrılığı bir çok kez kendime söz geçiremesemde sevdiğim kişilere nacizane fikir veriyorum

Canım hani zaten büyük konuşmayım ama aramayı asla düşünmüyorum. Arasam kaybeden ben olucam.
Aslında ben ayrılık mesajı attım ama oda kabul etti o ayrılmayı düşünüyormuş zaten buda bahanesi oldu gibi :)

X